Goa smålänningar!

Hej bloggen!

Jag kom nyligen hem ifrån två fullspäckade och grymt roliga dagar med våra vänner från Kalmar. Tänkte dra igenom de lite snabbt. De började med att vi mötte upp dom inne i stan i fredags, för att följa dom till deras vandrarhem dom skulle bo på. Vilket visade sig vara helt fel, hur som helst så hittade vi det tillslut. De låg på fridhemsplan, och riktigt schyst var det också. Fredags eftermiddagen var väldigt lugnt, gick runt och visade dom lite av stockholm, eftersom de inte varit här på massa år. På kvällen blev det lite för mycket av de goda, vi partajade på deras rum tills dess att vi blev utslängda eftersom vi var för många på rummet. Så vi fortsatte i en park, där vi såg ett helt zoo kändes de som - igelkottar, harar, råttor och gud vet vad. haha. Kvällen vart en riktig höjdare! Den slutade med att vi tog en taxi till odenplan för att sedan ta nattbussen - som vi fick vänta på i en timma. Så hemma i sängen var vi igen vid klockan 6.

Och fem timmars sömn var allt vi fick, innan de bar av in till stan igen. Där det blev lite shopping, och givetvis så kikade vi lite grann på Pride paraden som gick genom stan. Lite senare hittade vi en rätt schyst kina restaurang på kungsgatan som vi käkade på - gulliga som dom är så bjöd dom på middagen. Och ja, efter middagen blev det bio - Hancock blev de. En film om kanske inte världens smidigaste superhjälte. Där Will Smith spelar huvudrollen. Många skratt fick man sig iallafall!

Så ja, de var väl en snabbrepris på de två senaste dagarna. En mycket trevlig helg har det varit, får hoppas på att dom kommer upp till Stockholm snart igen. Nu däremot ser sängen riktigt lockande ut, de blev ju som sagt inte speciellt många timmars sömn inatt.

Så nu tackar jag för mig, Godnatt på er allihopa! <3

just ja, bilder och sådant lägger jag upp imorgon. När allt är samlat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0