jag vet inte var det är, men jag gillar allt shoppa ensam.

Hallåå! Kom precis ur duschen, vilket var väldigt skönt efter en tuff dag på jobbet. Mina ben verker nått så sjukt mycket, men en hemma kväll blir det inte. Istället ska vi till Nova, där det är spelning på G. Concrete Society & Stockholm Syndrome, är några av banden som kommer spela. Det blir nog trevligt!
Idag efter jobbet tog jag även en sväng inne på Stinsen, där dom har en grymt bra Gina Tricot. Luftig, stor och där finns all du letat efter i stan, och inte hittat. Det är de som är ett plus med köpcentrum som ligger lite "off". Vad jag fick med mig hem var iallafall detta;


Tre stycken färglada stringtrosor, 129 kronor


Perfekt till skolavslutningen, eller vad säger ni? 149 kronor


Passar bra till en par solkyssta ben, en solig dag som denna. 49 kronor på rea.

+ ett par örhängen som jag glömde fota, så det får va. Allt kommer iallafall från Gina Tricot.

Nu ska jag äta en bit mat, och fixa iordning mig. Ha en mysig kväll. Ciao.

Lördag

Godmorgon!

Jag vet att jag i mitt tidigare inlägg här nedanför sa att jag då skulle gå och lägga mig. Men nja, så blev det inte rikigt. Pigg som jag var, så började jag bläddra i en massa tidningar och lyssna på musik. Vid halv tolv däremot så stängde jag ner, var tvungen att sova. Dock så sov jag riktigt dåligt, vaknade med jämna mellanrum hela tiden. När jag sedan blev väckt av mobilen vid ett, där en viss person höll mig vaken ändå fram till halv tre. Och nu sitter jag här, 06:10 och har drygt en kvart på mig att fixa till mig. Thanks god, för att det är ljust ute iallafall.
Annars hade jag inte suttit här nu kan jag säga ..
Ha en jätte bra dag, tjingeling.

promenad i solnedgången

Jag kom precis hem från en promenad med N, mycket trevligt. Jag antar att det snart är dags att krypa i säng, eftersom jag ska upp halv sex imorgon - inte lika kul! menmen ..
Övriga planer inför helgen är inte riktigt spikade, men det lutar nog mot en mycket lugn helg - vilket är ganska skönt det också.
Anyway, hoppas ni får en toppen helg. Ta hand om er allihopa.

studentflak, fylla & glädje

Hejsan! åh, vad jag är avundsjuk på alla fulla, glada studenter som äntligen fick springa ut idag. Givetvis var vi där och kikade lite. Men vänta bara, om några år är det min tur. haha. Iallafall, efter det så åkte jag iväg en sväng till stan för lite små shopping, dock så fick jag inte med mig mycket hem alls. Endast en sjal som var på värstavärsta rean, 19 kronor kostade den - nu snackar vi kompispris! Sen fick även ett par strumpbyxor följa med hem.

 

Planerna för kvällen är inte riktigt färdiga ännu, men eftersom jobbet väntar imorgon klockan 7 *suuuck* så blir det inte speciellt sent för min del. Vad ska ni göra? :)


Espadrillos

åh, nu finns dom äntligen i min storlek igen. Dessa espadrillos med kilklack i strå är riktigt snygga. Kommer ifrån H&M och kostar endast 149 kronor. Man kanske skulle slå till, eller vad säger ni?


                                   
Alla tre färgerna är ursnygga, men de svarta faller mig i smaken bäst. Enkelt och snyggt!

nätshopping

Hej på er!
Jag skickade nyss iväg en beställning på lite kläder från ellos. Dom har en massa rea just nu, 70% på över 6000 av vårens och sommarens varor. Värt att spana in.
För min del blev det ett par marinblåa chinos, blå/vit rutiga ballerinaskor och två bh:ar. Allt detta blev totalt 240 kronor. Vilket kap va? Som sagt, det är värt att spana in. Bilder på det får bli när paketet kommit, vilket är nångång i nästa vecka.
Nu ska jag ta en varm dusch, ciao.

29 grader stekande sol

Hela 29 grader visar termometern på, och stråålande sol! Underbart. Jag kom nyss hem ifrån Andréa, där vi prova en massa sätt för att få fram dom perfekta lockarna. Mer om detta kommer lite senare, för nu ska jag ut och lägga mig i solstolen en stund. Vi hörs.

Torsdag

Godmorgon!

Gud vad skönt med sovmorgon! Helt underbart väder är det ju också! Det kommer även bli en slapp skoldag, endast tre ganska korta lektioner. Resten av dagen tänkte spenderas hemma hos Andréa, där vi ska prova lite olika locktångar, värmespolar m.m. För att försöka få fram de snyggaste lockarna till balen. Lägger nog upp ett litet "repotage" om det senare.
Nu börjar plattången ryka lite smått, ha en bra dag! :)

sprudlande känslor

Godkväll!

Klockan är nu drygt halv tolv och här sitter jag och känner mig sådär löjligt glad ni vet? När man bara känner att allt är helt underbart, och man sitter och ler för sig själv, helt utan anledning. Varför? - Jo, det är en bra fråga, jag har verkligen ingen aning. Wierd!
Eftersom jag har sådan härlig sovmorgon imorgon, så planerar jag faktikst att sitta här en liten kort stund till.
ha det bra, cya

En liten stukning

Då var man hemma igen efter en träning som gick sisådär, eftersom jag givetvis skadade mig. Inte så värst illa, men ändå. En stukning på högra foten var iallafall vad det blev .. suuuck!
Just nu sitter jag och tjockar i mig några småkakor som tillverkades av mig och Andréa idag på hemkunskapen. Och resultatet? - Jätte goda! Muuums! Kanske skulle ta och spara några till Sex and the City, som börjar om lite drygt 20 minuter.
Just ja, imorgon har jag sovmorgon till 10:20. Ska bli riktigt skönt faktikst :)

då var det dags för handboll igen.

Hej på er! Nu är jag hemma igen efter en hel skoldag och några timmar i täby, tillsammans med Michaela. Tyvärr så kom jag hem ganska tomhänt, istället hittade Michaela de hon sökte efter. Vi stannade även upp några minuter för en glass på McDonalds, hah. Det fick bli den där McFlurry, med ahlgrens bilar, som visade sig att vara helt okej.
Nu måste jag byta och och rusa iväg till träningen, som startar med fys. uuäääh, (dock så är det ganska välbehövligt) menmen, vi hörs senare ikväll.
Tills dess, simma lugnt!

Fri frakt hos Nelly

     
Som jag sa tidigare så kan du idag beställa ifrån Nelly, med gratis frakt. Så här kommer tre av mina favoriter i kategorin klänningar. Något jag absolut skulle vilja ha på mig en varm sommardag. Men kanske inget som föll er i smaken? Då kan jag med lättnad medela att det finns hur många andra som helst, dom har ett stort utbud på kläder, men även accessoarer, skor m.m. Värt att se efter!


Onsdag

Hallåå! Sitter här och gör absolut ingenting, på ännu en spanska lektion. Men grejen är att själva spanska kursen i sig, så typ avslutat. Nu är det bara småsaker kvar, som jag absolut inte orkar satsa allt på. Idag har jag en lång dag, slutar 15.20 ... sen blir nog det en sväng till täby C, med Michaela. Och efter det - handbollsträning.
Just ja, om du spanat in något plagg från Nelly som du planerat att beställa hem, gör det idag! Fram till klockan 24:00 idag, är det fri frakt. Så passa på!
Nu ska jag fortsätta att göra absolut ingenting, ha en bra dag! Ciao. 

tråkig som man är ..

Matchen slutade tyvärr inte så bra, förlust med några få bollar bara - otur! Men tråkig som jag är idag, så har jag väll inte nått mer att säga. Förutom att jag hoppas att får en godnattssömn & drömmer om nått sött, Godnatt på er!


Dålig uppdatering

Hejsan! Dålig uppdatering idag, ärligt jag måste skärpa mig! Anyway, nu ska jag ut för att möta upp några vänner och sedan kika på handbollsmatch. De är damerna som spelar sista matchen i sommarserien. Spännande!
Vad ska ni göra ikväll? :)


Tisdag

åh, vilket underbart väder! Och färg på benen har man också fått, eftersom jag idag bar upp ett par jeans shorts och en tunika. Jag har blivit riktigt dålig på att lägga upp dagens outfit osv, jag vet. Men jag ska försöka bättra mig, jag lovar!
Trots den varma, sköna vårsolen så ska jag besöka solariet en stund idag, tänkte jag. Alltid lika skönt. Så jag ska väll ta och kila iväg till bussen.
Ha en toppen dag, och njut av de härliga vädret!

Shopping

Hallåå! Hoppas ni har haft en bra dag. Idag blev det en liten trip till stan efter skolan, som jag nämde tidigare. Vi njöt av vårsolen, men jag fick även med mig lite välbehövliga saker hem.

image323

   
(bilderna tagna med mobilen, därav sämre upplösning)

Lösögonfransar, Åhléns 35:-
Lösnaglar,  Åhléns 120:-
Armband, Gina Tricot 79:-
Body Lotion, H&M 29:-
Deo, H&M 19:-

Just ja, idag köpte jag även biljetter till balen, som kommer äga rum den 5 juni. Skönt att jag även har det mesta klart tills dess, nu är de nog bara en sjal som fattas. Ifall vädret inte är på vår sida. Sen har vi även planer på att hyra en limousine, så det ska väll antagligen ordnas också. Har en känsla av att den kvällen kommer bli en höjdare, de blir ju vad man gör det till :)

Måndag

Godmorgon! Just nu sitter jag på spanska lektionen, och tränar på lite glosor. Morgonen startade inte alls bra. Hade världens klädångest, stod i minst 20 minuter och bara stirrade in i garderoben. Och tillslut blev det vita leggings, en grå klänning och ett par ballerinaskor. Är inte alls speciellt nöjd med outfiten, men det får funka för dagen. Efter skolan blir det nog en liten sväng in till stan, eller nått liknande, för en fika ute i det härliga vädret.
Nu ska jag plugga vidare, tjingeling!

Mini spa-behandling, musik och modemagasin - lovely!

Nu är jag, vad ska man kalla det .. mer eller mindre slutkörd. En timmes handbollsträning + en timme fys efteråt, det är inte helt smärtfritt. Det tar rätt ordentligt i kroppen, men samtidigt så får man ju en, förhoppningsvis snyggare kropp på köpet. Så det är bara att tänka positivt.
Anyway, just nu sitter jag här med handuken lindat runt håret och en massa plast kring benen. haha, de är nog bäst att jag förklarar det där sista. Man kan väll säga att de är en liten mjukgörande behandling för benen, som fungerar suveränt! De är bara att kleta in benen med en bodylotion, (ju fetare, desto bättre) och sedan linda lite plastfolie över. Jag brukar göra det här ungefär en gång varannan vecka, du får betydligt mjukare ben. Riktigt skönt! Och perfekt nu inför sommaren, så prova vet ja!
Nu är det strax dags att ta bort det, sen tänkte jag krypa ner i sängen och se om det är något bra på tv. Någon som vet? Annars blir det väll musiken på högsta volym och lite modemagasin, underbart!
Ha en fortsatt trevlig söndagkväll min vänner! :)

This is England

Javisst, det blev filmen This is England. Det är en rätt skön film faktiskt, så till er som inte har sett den. Se den!
Jag sitter just nu och lyssnar på musik bara, på Mayday Parade. Rekomenderas varmt. Ikväll, eller om drygt en timme faktikst så är det dags för handbollsträning. Det blir första träningen utomhus för i år, förutom fysträningarna såklart. Dock så gillar jag inte riktigt den planen, den är ojämn och svår att spela på. Men det funkar. Det är ju som sagt snart sommar uppehåll så.
Nu ska jag fortsätta nynna lite till låtarna, haha. Ha en bra kväll.


Movie time

Trots de underbara vädret, så tänkte jag faktikst slänga mig i soffan och kika på en film. Eftersom större delen av mina vänner varken har lust eller kan hitta på något annat - tråkigt!
Sitter och funderar på vilken film det blir bara, The holiday eller This is England kanske ..(?)

Uttråkad

Just nu är jag galet uttråkad, satt ute i solen ett tag. Men den går bara i moln, periodvis, och då blev det svinkallt - usch! Jag vill göra något kul, inte sitta här och dö en härliga söndag som denna!

Söndag

Godmorgon! Första söndagen på riktigt länge som jag äntligen har sovit ut, skönt! Dagens planer är väll inte riktigt spikade ännu, jag hade hoppats på en sväng till stan, en fika ute i det underbara vädret och eventuellt lite shopping. Men vi får se.
Vad ska ni göra idag :) ?

Den där marina, somriga känslan

image321 image322
Super söt klänning som Victoria bär på sin lilla båtutflykt, under filmfestivalen i Cannes. Den ger den där lilla marina känslan. Som bara känns såå rätt under sommar tid. Man undrar ju vart den kommer ifrån?


Hugo Boss

Jag vill ha, vill ha, vill ha denna underbara parfymen. Parfymhyllan börjar bli ganska tom nu, eller den är väldigt tom nu rättare sagt. Skulle sitta fint att fylla ut skåpet med denna skönhet, den luktar riktigt gott, yummi!


Hugo Boss XX, EdT 60 ml - 529:-, KICKS

En hyffsad lördagkväll

Godkväll! Måste väll säga att jag blev lite besviken på Sveriges placering i Eurovison song contest. Men trots de hade vi en hyffsat bra, trevlig kväll hemma hos Emma. Som förövrigt kom hem i från Turkiet idag, och hade en hel del saker att berätta. Så det var kul.
Just nu sitter jag här och lyssnar på housemusiken som dunkar högt som fan från ett annat hus här i området. Man kanske skulle ta och springa över och kolla vad de är för fest, haha. Nej, något säger mig att de är en fjortisfest med ett gäng överspacklade 93:or, som delat på ett 6-pack 3.5or. Det skulle inte förvåna mig för fem öre. Usch! Dock så hoppas jag på att den tystat ner sig lite när jag behagar att gå och lägga mig, det dröjer nog ett tag men iallafall. Annars kommer jag och sprutar idomin på dom! maha.

The great escape

Tänkte dela med mig med en favoritlåt, Boys like girls - The great escape. Den går inte att ogilla. Lyssna & njut! Rekomenderar även att lyssna på deras andra låtar också, mycket bra!


Gårdagens

Och som lovat så kommer här ett par bilder från gårdagens shopping fynd.

  image320 image319
Och ja, jag älskar Loka. För er som var uppmärksamma, hah.

Jag har inte riktigt bestämt mig över skorna, vad tycker ni? Hiss eller diss?

Lördag

Hej på er! Kom precis hem från en dag med massa jobb och slit. Skönt att det faktikst är över för denna helg. För kvällen så har jag inget spikat för tillfället, men det lutar åt antingen lite fest eller eurovison song contest. Fast eurovison är så segt, de är ju bara slutet man vill se - poängen och vem som vinner liksom. Men vi får se hur de slutar.
Vad ska ni göra denna lördagkväll?

myskväll

usch ångest, jag borde ha sovit för länge sen, eftersom jag ska upp så pass tidigt. Så jag vågar knappt tänka på hur trött jag kommer vara imorgon, jag måste få mina timmar annars är jag helt slut.
Anyway, lite kort om kvällen. Den började som sagt hemma hos Andréa, vi åt lite jordgubbar och bara hade det mys. Vi åkte sedan upp till bällstaberg för att möte upp lite vänner som var där och skejtade, trevligt. Men till slut så tröttnade vi och kylan vart för påträngande (hade väll inte världens varmaste kläder direkt), så ja vi åkte hem. Och nu sitter jag här, och ska alldeles strax hoppa i säng. 
Så godnatt på er allihopa! :)


Fredag

Hejsan! Kom nyss hem från stan, och ja lite shopping blev det. Ett par skor, solpuder, body splash och ansiktskräm. Bilder på de kommer lite senare.
Underbar dag förresten, varmt & skönt. Är sommaren verkligen påväg nu efter nån vecka kyla och regn tro? :) Nu ska jag strax iväg hem till Andréa, där vi bara ska ta det lugnt och avnjuta lite jordgubbar med choklad. Muums!
Blir dock inte speciellt sent ikväll eftersom jobbet väntar imorgon klockan 08:00.
Hoppas ni alla får en mysig kväll! Ciao.


Då var det shopping dags igen

Godkväll!
Just nu är jag sjukt trött i huvudet, och vill bara krypa ner i min extremt varma och sköna säng. Men nej, jag ska läsa igenom So:n några få gånger till, så det känns bra innan jag kan få min skönhetssömn.
Imorgon, förutom skolan så blir det antagligen shopping i stan med två av mina kära vänner. Jag har en hel del som måste shoppas just nu, känns som man knappt hinner få pengarna innan de försvinner igen..

Shoppinglista:
* Lösnaglar (tillfälligt, för en kväll)
* Lösögonfransar
* Svarta pumps till balen
* Ögonskugga
* Solpuder
* Ansiktskräm
* Klänning till skolavslutningen
* Smycken (örhängen och armband, till balen)

... och det skulle inte förvåna mig om jag glömt typ hälften.

Har inte mycket mer att säga för ikväll mer än att jag hoppas att ni alla kommer sova lika gott som jag känner att jag kommer göra ikväll. sleep tight sweeties!

i'm proud over myself

Ja, jag är faktikst stolt över mig själv. För idag har jag pluggat väldigt bra, skrev klart hela min so-redovisning, som ska redovisas imorgon. (jag är sämst på att plugga, kan aldrig koncentrera mig) Visst, sista minuten att skriva klart den dagen innan kanske. Men nu är den ju klar iallafall, och det är de viktigaste. Nu ska jag bara sitta och nöta in den ikväll, så att allt, eller det mesta sitter. Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis, och sedan titta på Charlotte Perrelli när hon tävlar i Eurovision Song Contest!
Ha en fortsatt bra kväll!

skippar rubrik

Hallåå, kilade hem en sväng för att hämta ett arbete som måste lämnas in idag. Ska strax tillbaka, har bara två korta lektioner kvar idag - Skönt. Sen ska jag ju som sagt gå och fixa till brynen, och kanske sola lite. Resten av dagen måste jag lägga ner på plugg, dags för min so - redovisning imorgon. Känns inte riktigt som jag kan speciellt mycket just nu. Gud vad skönt det ska bli med helg, eller ännu bättre .. sommarlov snart!
Vi hörs.


Peace

Har nu hittat ett nytt peace halsband, som jag funderar på att beställa. Och det kommer ifrån kyssjohanna.se. Vad tycks?




Torsdag

Godmorgon! Tänkte att jag skulle hinna med ett litet inlägg innan det är dags att kila iväg till skolan. Idag blev det leggings, vit tunika, kofta, sjal och håret enkelt uppsatt i en bulle.
Klockan tre har jag äntligen bokad tid för att fixa ögonbrynen, - plockning & färgning. Just nu ser de ut som riktiga buskar, inte alls snyggt.

Just ja, matchen igår. Manchester United vann, på sudden death straffar. Sjukt spännande var det, hoppas ni inte missade det? :)
Dags att gå nu, ha en toppen idag.

Fotbolls freak?

Just nu är nerverna betydligt högre än vad de borde, det står lika 1-1 i matchen, med endast några sekunder kvar av förlängningen och det lutar mot straffar. Och ja, Champions League finalen kommer att avgöras på straffar. Usch så spännande. Nu måste jag springa till tv:n, haha. Godnatt på er!


H&M beställning - skickad!

sådär, då var h&m beställningen skickad. Det blev en topp och två stycken bikini :) Som antagligen kommer dimpa ner kring v.23.

image294image317image318

Champions League finalen

Jag hade nyss ett ganska intressant samtal med min mamma, där hon fick veta en del saker om mig som hon säkert vetat innan, men totalt ignorerat. Ihopp om att det faktikst inte var så. haha, det var faktikst lite kul. Det var ett allvarligt samtal, men jag kunde inte hålla mig för skratt i vissa tillfällen, när hon stod där och såg på mig med sin bestämda blick och utbrast "Emelie!" gång på gång. haha.
Nu ska jag sätta mig framför tv:n, och se på Champions League finalen, Manchester United - Chelsea. Jag tror på Man. United.

tjingeling!

Style by Stars

För er som letar klänningar, - till studenten, skolavslutningen, fest eller bara till vardags måste jag tipsa om denna sida. Där finns ett ganska litet, men bra utbud på klänningar. Just nu, står dessa fyra högt på min vill-ha lista.
Och lägg märke till dom vita pumpsen, hur söta som helst. Undra vart dom kommer ifrån?

image312 image313 
image314 image315


Make love with the camera

image311
Marc Jacobs pryder omlaget till juninumret av Interview Magazine. Och det är as ballt! Kolla in bilderna här.

Den blommiga kjolen från H&M

Jag är blogg beroende! Nu för tiden kan jag knappt slita mig från bloggen, inte bara min utan alla andra dussintals bloggar som jag läser, dagligen. Läste nyss igenom Ebbas blogg, där jag hittade denna underbara blommiga kjol från H&M, som tydligen ska ha kommit ut i butik nu. Kort sagt, jag ska ha den!

image310

Bloggdesign - hjälp!?

Är det så svårt att fixa designen, eller är det bara jag som är så kass? haha, det är ju skit svårt. Men jag antar att övning ger färdighet, eller hur man nu brukar säga (?) Jag satt och fixa och trixa lite, och jag är fortfarande långt ifrån nöjd. Men ni får stå ut med detta tills jag blivit lite duktigare, hoppas det funkat för tillfället?
Just ja, matteprovet idag gick jätte bra. Tror nog att jag kan ha plockat hem en hel del poäng där, toppen! Nu ska jag försöka skriva klart min so - redovisning, vi hörs.


Onsdag

hallåå!
Sitter just nu i skolan och försöker skriva klart min teknik rapport om vårat bro projekt - vilket inte går sådär jätte bra. Michaela, som jag jobbar med är sjuk. Vi ligger sjukt långt efter, och det ska vara inne idag .. Så ja, det känns rätt meningslöst. Vid de tillfället lät det dock lite mer lockande att sätta sig här, skriva ett inlägg, läsa lite bloggar osv.
Om drygt en timma ska jag ha nationella prov i matte också, muntligt. Sista delprovet som tur är, just nu är jag så sjukt skoltrött.
Önska mig lycka till.

hola todos

Kom nyss hem ifrån solariet, gud så skönt det var och man lyckas alltid ligga och slumra till. Så att man är helt borta när det börjar pipa, och tiden har tagit slut. haha. Nu är det dags för mig att dyka ner i spanska boken, har prov imorgon. Och ikväll blir det träning med damerna.
Ciao.

tisdag

Godmorgon! I natt har jag verkligen inte sovit bra, drömde konstiga drömmar och sov oroligt hela natten, usch! Kvart i sju ringde klockan, men jag vet inte hur många gånger jag tryckte på snooze, hur som helst jag uppe nu. Och idag, Tisdag - händer väll inget speciellt, skola, plugg, plugg och ännu mer plugg. Måste även ner och boka tid för att fixa brynen nån dag nu i veckan, och så kanske man skulle passa på att sola?
Nu måste jag fixa till mig, funderar på att ta jeansshorten idag trots att det typ ska regna i eftermiddag? Äsch, det löser sig.
Ha en toppen dag, Ciao.

vackra naglar gör allt

Jag fick värsta rycket och blev jätte sugen på att göra nagelförlängning, det var ett tag sen. Sist måste ha varit i thailand, och de var ju i vintras .. Jag ska helt klart göra det nu i sommar efter mina jobb veckor, annars går dom av på en gång. Och nu under handbolls säsongen är det helt omöjligt, det skulle vara som att slänga pengar i sjön .. ungefär. Nu får det istället bli lösnaglar vid speciella tillfällen, inte lika snyggt. Men det funkar.
Tipsa gärna om bra salonger, som utför nagelförlängningar :)
Min favorit, som passar i alla lägen är helt klart den klassiska akryl med permanent fransk manikyr.

image306

Ny vecka

åh vad jag är trött på detta pluggande, som tur är så är det snart sommarlov. Och det kommer bli riktigt skönt, trots att jobb väntar de första veckorna direkt när vi slutat. Men men, pengar är ju alltid bra att ha.
Nu ska jag försöka göra klart, eller så gott som, mitt so arbete om Vietnamkriget. Som ska redovisas på fredag.

söndag

Ledsen för dålig uppdatering, men idag har jag inte haft så mycket att skriva om faktikst. Eftersom de inte har hänt nånting idag, förutom matchen som jag skrev om i förra inlägget. Och just ja, jag har faktikst städat rummet.
Det var på tiden, haha.
Jag är helt slut i kroppen efter denna helg, och är fruktansvärt seg i ryggen. Börjar känna mig som en gammal tant på 80+, haha. Nu skulle iallafall en massage sitta väldigt bra, jag tror faktiskt att jag ska ta och leta upp någon bra salong med hyffsat pris och boka en tid. För det behöver min rygg!
Ni kanske vet något bra ställe att tipsa mig om?

Nu tänkte jag krypa ner i sängen med en kopp té, och kika lite på tv. Lär nog somna rätt så tidigt, Sweet dreams.


besvikelse

Man kan väll säga att semifinalen inte gick riktigt som planerat, det var en liten besvikelse. Vi förlora med två mål, två ynka mål ..
Det är surt, men livet går vidare. Det är bara fortsätta träna och tagga igång för nästa turnering, som kommer att bli Eken cup, i Gubbängen den 13 juni. Och då får vi verkligen hoppas på lite bättre väder en vad vi fick denna helg, att försöka få till ett bra skott är inte så lätt med en blöt boll, tyvärr. Och på tal om träning, så ska jag nog ner till damträningen på tisdag, och provträna lite. Har inte spelat med dom förut, så vi får se hur de går. Dom är så mycket starkare och duktigare, haha. Men det är bara att komma in med ett självförtroende på hög nivå, så ska det nog gå fin fint! Damerna, eller damjuniorerna som förövrigt går upp i elitserien i höst. Fortsätter man kämpa på, så är nog chansen stor att man får delta på lite matcher då. Slut pratat om handboll.
Idag, så tänkte jag bara ta det lugnt. Städa till rummet lite, som bara kan beskrivas med fyra bokstäver för tillfället -KAOS. Sen tänkte jag nog försöka plugga lite grann, och ikväll, ja då blir det i säng tidigt!
Vad ska ni hitta på denna regniga dag?

Hunk!

image301
Ni måste väll ändå hålla med om att Channing Tatum,
(huvudroll i Step Up) är en riktig hunk!
yuummiii! :) hah.

semifinal nästa!

Hejsan! Det går knappt att beskriva hur skönt det var att sätta sig ner nu, efter en heldag med handboll. haha. Men det var kul, vi har hittills gjort en väldigt bra turnering. 4 vinster och en oavgjord match. Så vi hamnade 2 i gruppen (dock med samma poäng som 1:an, det var målskillnaden som avgjorde).
Så imorgon är det dags för semifinal, som vi ska vinna!
Ikväll, så har jag väll inga direkt planer, förutom att ta det väldigt lugnt. Antingen här hemma, eller hos Erica. Känns inte som man orkar så mycket mer ..

Ciao.

Handboll på hela slanten

Semifinalen i hockey igår slutade 5-4 till Kanada. Men jag måste väll erkänna att mina ögon bara föll i hop och ja, jag somnade i början av andra perioden. haha.
Idag, handboll. Det kändes inte så lockade att kliva upp ur sängen när man såg vädret utanför, och vet att man ska vara utomhus större delen av dagen. För vi ska nämnligen spela utomhus, på konstgräs.
Handboll på gräs? - Ja, det funkar faktikst.
Nu ska jag hälla imig det sista av mitt té, (förkylningen är fortfarande kvar, om inte värre än nånsin. Hata förkylning!) och byta om, vi hörs senare.
Önska mig lycka till.

Semifinal - vinna eller försvinna.

Det här blir mitt nionde, och sista inlägg för idag. Nästan lite förvånad över hur mycket jag skrivit, (brist på annat att göra? haha) men det är kul! Jag börjar gilla det här med bloggandet mer och mer! Jag hoppas att ni läsare också gör det.

Snart är det dags för hockey. Kanada - Sverige, i semifinal. Jag hoppas självklart på vinst för Sverige, men tyvärr så tror jag på motsatsen. Hur det slutar .. det märker vi om ett par timmar. Jag skulle verkligen behöva min skönhetssömn, eftersom det kommer bli ruskigt tidigt imorgon - för att vara en lördag. Men hockeyn kan man inte missa, dock så är nog chansen rätt stor att jag kommer somna under tiden. haha. Men det märker vi!

Godnatt på er!
LOVE / E.

den perfekta sommarklänningen

Den här underbara, blommiga klänning är så min när den kommer ut igen. Om den gör det dvs. (?) någon som har bättre koll på det än jag?
Den perfekta sommarklänningen.
image299

En annan blommig skönhet kommer ifrån Topshop, även där slutsåld för tillfället. Men är rätt så säker på att det snart kommer in fler, så här ser den ut;
image300
Fast ja, H&M:s klänning, är snäppet hetare!

I brist på annat

Har du pojkvän/flickvän? Nej
Är du kär? Nä, inte kär ..
Hur tidigt gick du upp? För tidigt
Gillar du att slåss? Onödigt
Vad ska du göra ikväll? Ingenting?
Har du utländska föräldrar? Nej
Var har du ont? Halsen
Är du bra på att måla? nja, duglig
Vem kramade du senast? Alex
Vad längtar du till? Nästa lördag, av två skäl ..
Sparare eller slösare? Både och.
Bio eller promenad? Bio
Är du kittlig? Ah..
Rädd för insekter? Ah .. en del.
Anser du att du är stark? Jorå
Nämn något som gjorde dig glad igår: Shopping, haha.
Vad gjorde du kl 8 i morse? Sov vid köksbordet.
Vad har du druckit idag? Oboy, mjölk, vatten, fanta, cola. Onyttigheten själv.
Vad var det senaste du åt? Middag
Vad var det senaste du köpte? Halstabletter
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej, inte förens jag drabbas av det.
Favoritklädsel? Chinos
Vad gör dig glad just nu? WIM
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Uttråkad!
Sommarplaner: partaja, sola, umgås, gbg, öland, jobba, london & spanien (?)
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Att kunna vara osynlig, eller kanske tankeläsare, men bara om det finns en slå av knapp, haha.
Gillar du att sjunga? Ja, men tyvärr så låter de nog inte så bra?
Vem saknar du mest just nu? C, faktikst ;o

Lockar a´la Kling

Jag vill ha Elin Klings urtjusiga lockar!
Det är hur snyggt som helst, ska nog ta och trixa lite med locktången i brist på annat att göra. Det blir alltid så att man har samma, platta hår hela tiden.
Jag vill ha förändring, nu.

image298

Bikini ångest?

Som alla vet om (borde göra iallafall) så är det ju snart sommar, vilket innebär bikinisäsong. Jag har inte köpt någon bikini ännu, men det är absolut hög tid att göra det nu, innan allt tar slut. Iallafall om man nu är ute efter de där billiga alternativen, H&M te.x. Vilket känns lite mer prisvärt, eftersom man då kan köpa flera istället för en dyr. Men det är alltid lika jobbigt att köpa bikini, när man står där i provrummet och bara känner sig blek och ful. Och blir alltid lika arg över tanken "Varför började jag inte träna tidigare?", istället för den där stress träningen man kör med de sista veckorna på vårenkanten. Usch!
En sak jag har lärt mig är iallafall att man inte ska jämföra sig med de där fejkbruna, retuscherade bikinimodellerna. För det är inte många människor som faktikst ser ut så. Så tyck istället om dig själv, och din kropp. För det finns alltid något som du älskar med din kropp, det gäller alla.
Tänk på det, när du står där i provrummet.

Här kommer iallafall några av mina budget favoriter - alla kommer ifrån H&M.

image292  image293  image294
image295  image296  image297
Jag har inte riktigt bestämt vilken/vilka, jag vill ha .. Men i början av sommaren ska jag satsa på en enkel, enfärgad och lite senare i sommar när man fått en sån där fin solkysst kropp blir det en mönstrad bikini. För ja, det är faktikst lite snyggare då. Tycker jag.

Releaseparty

1 vecka, 1 dygn, 2 timmar och 14 minuter - Releaseparty!
Då vänner och bekanta ska gigga, är riktigt sugen på det nu.
Spola fram tiden, tack!


Bags & Fashion

Måste bara tipsa om denna hemsida, som säljer en massa märkes inspirerade accessoarer, till ett mer "plånboks vänligt" pris. För alla oss som inte har råd att lägga flera tusen på en handväska te.x.
Här är några av mina favoriter, och ja man kanske skulle ta och klicka hem något av de när pengarna kommit.

image285  image286  
image291  image288
image289  image290 

Modedesigner nästa?

Hallåå! Allt bra?
Själv känner jag mig lite småsjuk, så för tillfället går jag på vicks halstabletter och en massa té. Fast dock inte samtidigt, blir nog inte speciellt gott då. haha.
För kvällen har jag faktikst inga speciellt planer, det blir nog hyffsat lugnt. Ska upp tidigt imorgon, för att spela cup. Fem matcher imorgon, och slutspelet på söndag. Det blir en massa handboll, men det ska bli kul.

Idag blev jag klar med min klänning på syslöjden, det tog faktikst bara två lektioner. Eftersom jag är så himla effektiv och duktig, haha.

image282
Där har vi resultatet, vad tycker ni?
Hur som helst, så är jag nöjd iallafall. En perfekt partyklänning,
eller om man bara känner för att vara lite finare.
Man kanske skulle ta och göra en hel kollektion, haha .. eurhm.

Mingel på Topshop

Måste börja detta inlägg med, Tack för igår. Mingel kvällen på Topshop i SOUK gallerian fylldes av många många shopping sugna människor. Det bjöds på modevisning med åtta heta modebloggare, som visade upp några av säsongens klockrenaste klänningar ifrån Topshop. Dj var självklart på plats, och det bjöds även på drinkar i alla möjliga smaker, med tilltugg och lite lotteri där man hade chans att vinna små söta rosa paket, med blandat innehåll. Under hela kvällen var det även 25% rea, på allt, i hela butiken. Trots det fick jag inte med mig så mycket hem, endast ett blått basic linne.
Ebba Von Sydow, fanns givetvis på plats under hela kvällen för att prata mode.

       
     
 

Som ni ser så var kvällens dresscode: Klänning.

Minglet började inte förens klockan halv nio, så innan dess hann vi med lite annan shopping också. Jag köpte ett par jeansshorts på H&M, som kostat 298 kronor, men med lite rabattcheckar så blev det 180 kronor.

 

Jeansshortsen är ju trots allt ett av vårens hetaste plagg, efter klänningen då.
Vi hann också med en middag på Burger King, inget att skryta över direkt. haha. Men det blir oftast så att det slutar där, eller på nån annat halv schysst snabbmatrestaurang.
Men återigen, tack för en trevlig kväll. Någon annan som var där förresten?


I nio av tio fall, Ja.

"När jag vill ha något, får jag det oftast. När jag fått det, vill jag inte ha det. När jag har släppt det vill jag ha det tillbaka."


mingel & shopping

Kom precis hem ifrån skolan, skönt! Ikväll ska jag och några vänner in till stan, för en liten mingelkväll på TopShop. Men även lite shopping och middag innan, såklart.
Ska strax fixa till mig lite, och möta upp mina vänner. Ha en fortsatt trevlig dag :)

torsdag

Gud vad segt det är att gå upp ur sängen, när det är sånt här väder utomhus. Usch! Man vill bara ligga kvar, under täcket med en kopp te i handen.
Nu måste jag slänga på mig lite kläder (vad det blir är ju en bra fråga), och sedan kila iväg till skolan.
Vi hörs, Ciao.

Sex and the City

Hejsan! Handbollsträningen gick bra, var inte med på allt, men det är fortfarande lite jobbigt när man är småsjuk. Just nu sitter jag och tittar på Sex and the City, det är alltid lika bra! Jag kan lova er att jag kommer vara där på biopremiären. Någon mer som ska gå :) ?



nä, tillbaka till sängen och tv:n nu, sweet dreams

Baby love, my baby love.

image270Baby, baby
Why can't we just stay together?
Yeah, yeah yeah
Baby, baby
Why can't we just stay forever?

I wanna roll inside your soul
To know the things that you need and feel
Every time that you're by my side
I can't get serious
Because you got me

Cold chill down my spine
No, no more tears, show me a smile
Cold chill down my spine
No, no more tears, show me a smile

Deep inside, I know you need it
Just let it out, and get it on
You gotta feel it
Every time that you're by my side,
Just think it over,
I'll make you glad

dress for success

Det mest underbara, tidlösa plagget som finns måste vara klänningen. Den funkar i alla tillfällen, både till vardags och till fest. Så här kommer några olika klänningar, som funkar alldeles utmärkt vid vilket tillfälle som helst.
Hoppas ni hittar något som faller er i smaken.

1.    2.    3.    4.

5.   6.    7.    8.

9.    10.    11.

1, 2, 3, 4, 5 - forever21.com
6. Asos.com
7, 8, 9, 10 - attraktivt.se
11. Mango


Nicole Richie |

image253

      

dagens;

image252

Tygskor, Urban Outfitters
Shorts, Gina Tricot
Topp, H&M
Jeansjacka, hittat i mammas garderob
Väska, H&M
Armband, H&M


regn, regn och ännu mer regn - Sverige?

Usch, vilket väder. Vart tog sommaren vägen liksom?
Imorse såg jag faktikst ett litet solsken, så ja då slängde jag på mig ett par shorts och en jeansjacka. Men givetvis så börjar det ösregna på vägen hem från skolan. Suck!
Idag har det iallafall varit en hyffsat lugn dag, det var film i aulan på två av lektionerna. Så det var härligt faktikst.
Ikväll är det handbolls träningen, sista träningen innan cupen i helgen - Arlanda Trophy. Dessvärre så blir det nog en väldigt lugn träningen för mig, lite skottteknik möjligtvis, eftersom jag fortfarande är lite halvsjuk.
Just nu tänkte jag bara sitta här och läsa lite bloggar, surfa runt på lite modesajter och kanske plugga litelite.
ha en trevlig dag .. inne i regnet!

mera bilder i bloggen?

Jag kom att tänka på en sak, när man sitter och läser en blogg så blir det så otroligt mycket roligare när bloggaren har lagt in bilder, på händelser under dagen osv. Vilket jag är väldigt dålig på, men jag har en ursäkt. - Jag har ingen digitalkamera, bara en gammal, ful och dålig. Som jag helst undviker. Nu får jag istället låna mina föräldrars när jag plåtar dagens outfit tex. tyvärr så är ju inte den så himla bra, den heller.
Hur som helst, har jag iallafall funderar på att köpa en ny .. eller önska mig.
Här kommer två billiga, helt okej alternativ;

image247  image248
Ricoh Caplio R770, 7.1 megapixlar                Samsung L830, 8 megapixlar
699 kronor, på Kontorab
                                   1390 kronor, Expert

Har ni andra förslag på helt okej digitalkameror till ett bra pris - tipsa mig :)!


klänningen är äntligen funnen!

hallåå! Efter ännu en dag på stan, så hittade jag faktikst en klänning,
Och en väska till.

image246
Kuvertväskan, Bianco 150 kr
Klänningen, MQ 599 kr

Riktigt bra priser, och äntligen är det överstökat! Nu är det bara ett par skor, och lite accessoarer kvar. Jag tror att det blir några svarta pumps, och lite snygga armband i guld. Eller, vad tycker ni?

Nu ska jag ut och träffa Erica en stund,
sen blir det Desperate Housewifes klockan nio.
tjingeling!


tisdag

Godmorgon! Sovit gott? Det har faktikst jag gjort, första gången på rätt länge. Skönt! Just nu sitter jag med min kopp med te, och funderar vad man ska slänga på sig för kläder idag. Inte lätt.
Skolan börjar om en timme så det är i hög tid att börja fixa sig nu,
ha en bra dag :) Ciao.

dagens;

image245

Hela outfiten kommer från H&M, min favorit affär som ni kanske har märk. haha!
Förutom tygskorna som kommer från Urban Outfitters.

ny vecka, nya möjligheter

Ingen klänning funnen idag heller .. Eller nja, jag provade en på MQ som var helt okej. Men det var någonting som inte kändes bra, jag kan inte sätta fingret på det. Men något var det. Jag kommer aldrig hitta en klänning! Paanik! Och det är mindre än en månad kvar liksom.
Juste, idag var jag inne på den nya Veromoda/Jack & Jones, på Drottninggatan som jag verkligen måste tipsa er om. Två våningar med bara damkläder, jag hittade en massa tjusiga plagg som jag vill ha.
Var även inne på SOLO nere på Norrmalmstorg, där dom hade en massa vintage jeansjackor för 1000 kronor. De flesta var riktigt snygga faktikst. Jeansjackan som också är ett av vårens hetaste plagg, och också en trend som jag hakar på. Jag rotade igenom mammas garderob här om dan, och hittade faktikst en jeansjacka, som jag nog kommer låna en del framöver.
Trots att jag strosade runt i stan drygt två timmar shoppade jag ingenting. Förutom en parfym till min bror, som fyller år på lördag. Det fick bli Jean Paul Gaultier Le Male, som jag vet att han önskar sig. Den luktar jätte gott. Ett litet tips till er som är på jakt efter present till brorsan, pojkvännen osv. Alla av de manliga könet dvs.

image244 


måndag

Godmorgon! En ny dag, och en ny vecka. Härligt!
Dock så känner jag mig lite småsjuk, skulle vara skönt att stanna hemma,
men det är alldeles för mycket i skolan just nu .. som bara inte går att missa.
Idag avslutas dagen med kemiprov (gud vad jag tjatar om det), så då slutar vi nog tidigare.
Så jag antar att blir det en sväng till stan idag igen, för jag Måste hitta en klänning!
Dags att fixa mig nu, ha en bra dag!

sanningens ögonblick

Jag har precis ätit upp min enkla, ihopblandade fruktsallad. Som bestod av äpple, banan, vindruvor, ananas, päron & lite russin. Den var jätte god, och nyttig!
Sitter just nu och tittar på Sanningens Ögonblick, på kanal 5. Helt sjukt program om ni frågar mig. Men värst var ju ändå killen som var förra veckan, Linus (?) som svarade på frågor som:
* Tycker du att blondiner är snyggare än brunetter? JA. (hans flickvän är brunett)
* Önskade du att din flickvän silikonbröst? JA.
* Har du någon vän som du anser har en snyggare flickvän än du? JA.
* Har du någon gång stulit pengar av din flickvän för att spela? JA.
* Har du varit otrogen mot Sofia (flickvännen)? JA.
* Vill du gifta dig med din flickvän? JA.
* Tycker du att din flickvän borde dumpa dig? JA.


Måste påpeka att dom samma dag varit tillsammans i 5 år, det är sjukt!
Han fick flickvännen att bryta ihop under programmet, och ett slut på det förhållandet.
Dummare människa får man ju faktikst leta efter ..


detta pluggande alltså ..

usch, dags för plugg! Kemi - & Spanska prov imorgon ..
Kommer väll gå sådär, har verkligen ingen lust att plugga - vilket inte är speciellt ovanligt, jag gillar inte att plugga, men man blir alltid lika arg efteråt, när man tänker
Jag skulle börjat plugga tidigare.
Men så är det alltid. anyway, jag ska försöka ..

33 dagar kvar till sommarlovet

Det var underbart skönt ute, vi gick och köpte oss en varsin glass och bara njöt i solen.
Och pratade givetvis om allt mellan himmel och jord, precis som vanligt.
Alltid lika trevligt.
Vi diskuterade även lite av våra planer för sommaren - resan till London, jobb, Göteborg, Öland m.m Vi har så mycket planer, att de knappt blir tid över för annat. Nu gäller det ju bara att allt blir av ..
Men jag har en magkänsla som säger att det kan bli en toppen sommar!
Jag längtar!

let's go for a walk in the sunshine

image243
Lite brun har jag faktikst blivit, eller? haha :)

27 grader strålande sol

Jag har legat ute i solstolen nu till och från i drygt två timmar,
och det är helt sjukt varmt & helt vindstilla. Underbart!
Påminner om alla varma sommardagar ute i Vaxholm, åh dom längtar jag till!
Och ja, brännan blir bara bättre och bättre :)
Ut med er, och njut av värmen.
Jag ska snart gå och möta Erica, för att avnjuta en glass i solen!

Aonang
Trots de 27 graderna, så lockar Thailand betydligt mycket mer.  Jag vill åka tillbaka!


förkylning på G

Godmorgon. Jag har precis avnjutit en frukost på altanen, vilket inte var helt fel. Dock så hade jag planerat en riktig sovmorgon idag, men istället så vaknar jag klockan nio med en igentäppt näsa och halsont. Usch! Jag vill inte bli sjuk igen!
Idag tänkte jag iallafall, trots förkylningen lägga mig ute i solstolen och bara njuta hela dagen. Tyvärr så är jag nog så illa tvungen att försöka plugga lite under tiden också. - Kemi - & Spanskaprov imorgon ..
ut i solen med er gott folk!

romantik på hög nivå

Ikväll så var jag bara med vännerna, det fanns inte så mycket att göra. Lite segt, men men ..
Imorgon hoppas jag på lika bra väder som idag, så att jag kan lägga mig i solstolen och njuta större delen av dagen! Men nu däremot, tänkte jag faktikst krypa ner i sängen och se på favoritfilmen - The Notebook. Som innehåller två timmars romantik på hög nivå.

Sweet dreams.


lördag

Hejsan! Vilken fruktansvärt varm, men härlig dag! Imorse gick jag upp vid halv sju för att hinna iväg till jobbet, lite segt men det är betydligt lättare att komma upp nu på våren, när det är ljust när man vaknar, än i vinterkylan.
Efter jobbet så kom Andréa och Erica och mötte upp mig på jobbet, för att sedan åka vidare till stan. Där det blev lite shopping. För min del blev det en väska och lite smycken.


H&M, 179:-

Även ett desperat försök över att hitta en klänning till balen, vilket inte går så bra för min del .. Jag är lite sugen på denna klänning från Warehouse, den satt super fint på, men den är ju svart .. Det kanske känns lite tråkigt, eller? Det skulle kanske kunna funka med dessa vita pumps och en vit/svart kuvertväska, svart och vitt är en mycket lyckad & stilren kombination, enligt mig. Vad tycker ni?

  

Lite kort om gårkvällen då. Den började med grillning hemma hos Andréa, mysigt var det :) Lite senare gick vi ut för att träffa Robin, Fredde & några av hans vänner. Så ja, vi umgick i stort sätt med dom hela kvällen, ända tills det var dags att hem och sova. Det blev en helt okej fredagkväll.
Men ikväll däremot, har jag inga planer för. Men det lutar nog mot en lugn kväll ute i värmen med vännerna bara!
Så, ha en trevlig kväll!


ja gott folk, då var det fredag igen.

Vilket underbart väder! Har legat ute i solstolen och solat nu i drygt en timme :)
Skoldagen av slutades med idrott, kändes lite segt att springa rundan i denna värme. Den är dock bara 1,5 km .. men ändå.
Juste, vi hade vårat "plojjfoto" idag. Där temat som sagt var "stekare". Egentligen så var de bara på med en Chanelsjal & pumps på den vanliga outfiten ...

 
... sådär, något som ska föreställa en lite "finare" stil iallafall.

(mer bilder från fotograferingen kommer senare)

Ikväll,
så blir det grillning med tjejerna hemma hos Andréa. En hyffsat lugn kväll, eftersom jobbet väntar klockan 08:00 imorgon bitti. hhrm .. Men jag är iallafall ledig hela söndagen, och det var ett tag sen ..
Vad ska ni göra ikväll?

Östermalms stekare

Godmorgon. Sovit gott? Idag ska vi ha "plojjfoto" i skolan, eftersom det är sista året. Och gissa vad våran klass ska klä ut oss till? - Jo, "Östermalms stekare". Eller klä ut sig och klä ut sig, snarare klä upp sig lite, tycker jag. Men det ska bli kul, jag lovar att försöka fixa en bild att lägga upp här i bloggen.
Nu måste jag klä upp mig, ha en bra dag! Ciao.

Cosmo Night by Mango

Kom nyss hem från Cosmo Night by Mango. Det var kul, rätt så mycket med folk, men kul. Under kvällen så var det 20 % rea, så jag passade på att köpa detta söta linne för 160 kronor.

 

Alla gäster fick även en litenliten goodiebag. Sen bjöds det även på chips & dricka. Små chips påsar kändes dock lite B, men gott som det är så slinker det ner iallafall.

 
(en del av innehållet i goodiebagen)

Och givetvis, så hann vi med en burgare på Burger King, samt lite snabb shopping. För att köpa de högst prioriterade sakerna. Och jag är så lycklig, för att jag äntligen fann mina beige chinos som jag letar galet efter :) Jag glömde dock att fota dom, så det får bli en annan gång. Här kommer resten. (Allt från H&M)

   

Vit t-shirt bh, 149:-
Vitt basic linne, 49:-
Strumpbyxor, 49:-

mode för hela slanten

Hejsan! Underbart väder ju! Får verkligen lust att slänga sig i solstolen just nu, men nej istället ska vi in till stan. Vilket i och försig ska bli väldigt kul. Först lite shopping och sedan Cosmo Night by Mango.
Vad ska nu göra en dag som denna :) ?

vi hörs.


torsdag

Godmorgon! Vaknade nyss av min bror som undrade om jag ska till skolan idag, eftersom jag somnat om ett antal gånger. Men jag hade en sån där härlig dröm, som man bara vill somna om och fortsätta drömma vidare på.
Nu måste jag slänga på mig lite kläder och kila iväg till skolan, ha en bra dag!

tre timmars träning

Hela tre timmars träning var inte så farligt som förväntat, det gick faktikst förvånansvärt bra! Dess värre har jag en känsla av att träningsvärken kommer komma sakta framkrypandes i benen imorgon. Men det får jag skylla mig själv för, eftersom jag är katastrofen själv när det gäller streching.
Trots den kommande träningsvärken, så bjuder morgondagen på lite roliga saker. Bl.a Cosmo Night by Mango. Som håller till på Mango på Sergelgatan, och arrangeras av Cosmopolitan. Det ska bli spännande, jag uppdaterar er givetvis om kvällen så snart som möjligt.

Nu tänkte jag åter igen krypa ner i sängen framför Sex and the City. Och om jag orkar .. så jag har lite spanska plugg att uträtta!

sweet dreams.


svettig kärlek

Då var det dags för handboll igen, tre timmar ganska exakt.
Det är först spelarmöte uppe på IP, sedan jogging & fys. Sen går vi ner till hallen och tränar i en och en halv timme. Jag kommer vara helt slut i kroppen sen, det är något som är säkert. Men ska man ligga i topp, så är det vad som krävs!

     
Bilder från lite olika handbolls tillfällen.

Ikväll, 
efter träningen måste jag plugga spanska - prov imorgon. Glömde helt bort det tidigare idag, så får ta det ikväll istället. Dock så är det ju även Sex and the city 22:00, som icke går att missa!


dagens

Tänkte slänga in en dagens också;

   image224image225

Jeans, H&M
Vita tygskor, Urban Outfitters
Tunika, Primark (London)
Sjal, Gina Tricot
Armband, H&M
Små pärlarmband, (ett är köpt i Colombia & de andra en gåva från min kusin Helen)

höstmodet 08

Äntligen klar med engelskan - The book about myself. Skönt!
Den nya H&M katalogen för i höst trillade nyss ner i brevlådan, så nu tänkte jag kika igenom den lite grann och se vad modet säger om hösten 08. vi hörs, ciao.


resumé av The holiday

åh,  blev överraskad över hur bra det faktikst var. Helt underbar! Filmen började med meningar som "For some, quite inexplicably, love fades. For other love is simply lost. But then, of course, love can also be found. Even if just for the night". Och det var i princip det som filmen byggde på. Men för att gå in lite mer detaljerat så handlade denna underbara film om den nyblivna singeltjejen Amanda (Cameron Dias), från L.A och den olyckligt kära, brittiska, landet tjejen Iris (Kate Winslet). Båda två har aldrig tagit semester och lämnat deras hem nångång. Nu är dock båda trötta på det, och vill bara bort. Just då där de träffas på en internetsajt, där man kan byta bostad, liv, allting med varandra under två veckor. Vilket dom gör. Då deras liv förändras radikalt, och efter en tid av sorg så finner de tillslut lyckan.
Denna två timmar långa film är ett måste för er romantiker, precis som jag själv, som inte har sett den.
Spring och hyr nu, på en gång!

image221

 
I rollerna: Cameron Dias, Kate Winslet, Jack Black & Jude Law

tisdags shopping

Hallåå! Idag efter skolan så tog jag en sväng in till stan, eftersom vi inte hade något musiklektion sista timmen. För att kika lite och förhoppningsvis komma hem med något. Och det gjorde jag, det blev de vita tygskorna från Urban Outfitters. De kostade endast 145 kronor. Kanonpris!
Räknade nyss ut att detta blev mitt tolfte par skor, och sjunde paret för iår, om man inte räknar med "vinterskorna". Underbart!


The holiday

Tänkte krypa ner i sängen framför en film nu, The holiday blir det. Så för er som inte har sett den tidigare, precis som jag själv, så uppdaterar jag er vid ett senare tillfälle med en kort resumé.


Sebastian Krantz



Sebastian Krantz - dock bara 14 år, men håll med om att han urgullig. 
Han kan nog bli farlig när han blir äldre!

dagens önskeoutfit

image219

image206 
(bilden är tagen ifrån H&M)

                     

Från vänster:
Linne, H&M 149:-
Chino byxor, H&M 398:-
Tygskor, Urban Outfitters 149:-
JetSet klocka, Ur&Penn 998:-
Armband, Asos ca 90:-

the book about myself

Hejsan! åh, vad måndagar är sega. Helt sjukt! Jag sitter just nu i biblioteket med Andréa och försöker skriva klart engelska projektet - The book about myself. Som ska innehålla hela 15 kapitel om mig själv och mitt liv. Det är lite knepigare än vad det låter, och brist på fantasi i dessa stunder gör ju inte det hela lättare. Så jag passade på att skriva ett litet inlägg i stället.
Idag avslutas skoldagen med en lång kemi lektion, och för resten av dagen har jag inga planer alls. Det blir nog bara lugnt, försöka plugga lite. Det skulle i och försig sitta rätt så fint med lite shopping, suget börjar komma allt mer nu. Men de får bli någon annan dag.
Nu ska jag försöka plugga lite, eller ah ..  ciao.

söndag

Hallåå! Idag har jag jobbat större delen av dagen, det var mycket att göra som vanligt. Men man skiner alltid upp lika mycket när man träffar på C. Efter jobbet så skulle jag ha tränat, men det slutade med att jag hoppade av bussen hemma istället och struntade i det. Jag kände helt enkelt att jag inte hade någon ork till det, jobbet sliter på en mer än vad man tror.
Nu sitter jag här och lyssnar på Wired in may. Som faktikst är ett band härifrån
V-town (Vallentuna, som på sista tiden har blivit ett "gangster-samhälle". Pyromaner som härjar hej vilt, dubbelmord och gud vet vad! Vad har hänt med lilla Vallentuna? haha) dom är riktigt bra. Så .. seså, lyssna nu!

juste, igår kväll så var jag hemma hos Emma med lite andra vänner. Vi körde öl-spelet, vilket fick en hel del roliga konsekvenser. Men även tråkiga, som när Robin råkade slita sönder mitt headset till mobilen. Som numera har, eller hade en stor del i mitt liv. Eftersom jag ständigt lyssnade på musik eller pratade i det. Men detta ska stå Robin dyrt, maha! Sålänge inte någon annan har ett schyst walkman headset att skänka till mig? haha.
Nu ska jag ta en dusch och krypa ner i sängen, ha det toppen! :)


jobb, jobb, jobb och ännu mer jobb ..

Hej på er! Jag kom precis hem från jobbet, fick tyvärr ett dåligt slut på arbetsdagen ..  
Idag var det iallafall mycket att göra idag så jag är heelt slut i benen! Hoppas det är lite lugnare imorgon, ska jobba då också.

Juste, igår ikväll var jag ju på Rockbandscupen. Det var kul som vanligt, dock kom känslan av besvikelse fram. Iallafall, No Complys tog inte hem segern. För de gjorde Hostel Generation (?), men dom förtjänade vinsten på 5000 kronor. Dom var bara 94:or, och riktigt grymma!
Nu ska jag få i mig lite mat, och gå ut för att träffa lite vänner .. trots tröttheten. Vi hörs senare!


stan

Hallåå! Jag kom precis hem från stan. Fick med lite saker hem, bilder på det kommer senare. För nu måste jag hoppa in i duschen, och börja fixa till mig inför kvällen. Vi hörs sen!

fredag

Godmorgon! Härligt med en ledig dag, då man kunde sova lite längre. Eftersom större delen av helgen kommer att bestå av jobb, vilket innebär hyffsat tidiga mornar. Dock så har jag räknat ut att min juni lön kommer bli helt underbar, perfekt till sommaren också!
Idag, så ska jag in till stan med mor. Det var riktigt länge sen jag var och shoppade med henne. Så jag borde nog börja göra mig iordning snart, så vi kan åka direkt när hon kommer hem. För ikväll blir de ju Rockbandscupen finalen, måste hinna hem in sväng innan det också. Det ska bli riktigt kul faktikst, och givetvis hejar jag på No Complys, mina vänners band.
Ha en bra dag, så återkommer jag med mina shopping fynd .. om det blir några dvs. Ciao!

underbar låt

And I can see your face in my mirror
Hear you voice in my ear
You're everywhere but here

Maybe Baby You're Too Pretty for me
Maybe Baby You're playing hide and go seek
I'm hoping for the best
Cause you're so hard to get
I'm not holding my breath
Cause you're too pretty for me ...

Too pretty - State of Shock

jag har blivit armbands galen ...

... och här kommer några av mina favoriter just nu;

1.
    2.     3.  

4.
   5.    6.    7.


1. Cocoo.se, 165:-
2. Cocoo.se, 195:-
3. Forever21.com, ca 35:-
4. Forever21.com, ca 30:-
5. Leshop.se, 295:-

6. H&M, 59:50:-
7. Var tvungen att slänga med min älsklings klocka också, den är prissänkt och kostar nu 998:- på Ur & Penn, funderar på att slå till. Vad tycker ni :) ?

skippar rubrik

åh vad jag vill ha dessa chinos som kommer från H&M, och kostar 398 kronor. Mango ska även ha en del snygga modeller. Så det blir antagligen stan imorgon med mor, får ta och kika runt lite då.

image206

dagen efter

Godmorgon! Gårkvällen var helt kul! Det var länge sen jag hade så kul faktikst. Vi drog igång kvällen med middag hos Emma, förkrökade lite och slutade med att vi var dragna vid klockan halv nio. haha. På busshållsplatsen påväg till brasan mötte vi på Eddie, som vi umgicks mer eller mindre med hela kvällen. Vi träffade även en massa andra nära och kära, och en del personer som man gått i samma skola som. Och vi hade jävligt kul, rent ut sagt. Ursäkta språket. Men dagen efter är ju aldrig kul, trots det så var jag klar vaken vid halv tio ;o
Lite drygt är det dock att jag ska jobba ikväll, hade hellre legat hemma hela kvällen och kikat på film eller nått. Men icke, här ska jobbas ..

Hur var eran valborg :) ?

RSS 2.0