House of wax

Dålig med bloggande idag, jag vet! Det ska bli förbättring, men idag har jag helt enkelt inte orkat. Eller haft något kul att skriva om för den delen heller. Just nu kikar jag på House of Wax, vad gör ni ikväll?

Gratisbio.se

Bli medlem på http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=56482. Så har du möjlighet att samla ihop poäng och få gratis biobiljetter, presentkort mm.

Botemedel mot förkylning?

Hejsan!

Vilket väder vi har! Tyvärr så är de inte speciellt lockande för min del att lägga sig ute i solstolen och pressa. Förkylningen sitter i, och de verkar bara bli värre. Inte alls bra nu framåt helgen, eftersom några vänner från Kalmar (som vi träffade på Öland) kommer upp och hälsar på. Då vill man ju gärna vara frisk, eftersom vi tänkt göra Stockholm runt på endast några dar. Så tips på hur man lindrar förkylningen uppskattas mer än gärna. Lite klok som jag är så tänkte jag ta det väldigt lugnt idag också, för att inte göra det värre. Det blir nog en hel tråkig dag helt enkelt, men vad gör man?


Onsdagskväll

Godkväll på er!

Kvällen har spenderats hemma hos Andréa för lite middag, vilket var trevligt. Vi träffade även på två andra vänner som vi umgicks med ett tag. Men förkyld som jag är (de blir bara värre) så blev det en tidig kväll för mig. För jag hatar att vara sjuk, så nu ska jag bara ta det lugnt och svepa en massa té. Så ska de nog bli bra, hoppas jag.



 

Kryssning



Sådär ja, nu är kryssningen med Silja Lines nya fartyg Galaxy bokat. Suveränt!

Jag har åkt på en förkylning!

Och det är riktigt sämst! Vet inte hur många gånger jag vaknat i natt och inte kunnat andas ordentligt. Man kan ju undra vad den förkylningen kan bero på ... hrrm, jag tror nog att jag vet. I kombination tillsammans med nattbad, blöta fötter (?) och såvidare. ackack!

Idag har jag absolut inga planer alls för dagen. Det är ju strålande sol, så jag tippar på att de flesta är ute i solen och njuter. right? Men jag har tröttnat på solen, efter en vecka sol&bad på Öland. Så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till?


HEJ BLOGGEN!

Nu är det alldeles för länge sen jag uppdaterade, men jag har ju som sagt varit borta några veckor utan tillgång till internet. Dock så kom jag hem från Öland i lördags, och vad är det nu? - Onsdag .. Jaja.
Så jag tänkte dra en kort sammanfattning av veckan på Öland.

Som spenderades på Ekerum Camping tillsammans med tre vänner. Vi solade och badade i stort sett hela dagarna, på campingens mycket långgrunda sandstrand. En dag gjorde vi dock ett undantag och åkte upp till mitt favoritställe på Öland - Böda sand. En riktigt lång, fin sandstrand fullpackad med folk. Love it!
På kvällarna var vi ute, träffade massa folk och festade - riktigt trevligt. Så behöver jag säga att det blev ganska sena nätter?


Delar av gänget


Middag


Andréa & Jag


Jag, Emma & Erica


Jag, Erica & Andréa - påväg till restaurangen för middag


Ekerum


Böda Sand


Partyparty - dans på bordet (läs:träbänkarna) var obligatoriskt den kvällen.


Andréa & "Kalmariterna": Victor, Anton & Linus



Tack för en suverän vecka, vi ses nästa sommar igen!

BLOGGUPPEHÅLL!

Godmorgon!

Sovit gott? Själv kan jag knappt beskriva hur skönt det var att sova i sin egen säng. Men de gällde dock bara för natten, idag åker jag ju som sagt ner till landstället i Småland. För att sedan åka vidare till Öland på lördag, vilket innebär en packning för två veckor. Och det var inte helt lätt måste jag säga. - Så det blev en del, stora fullproppade väskor.

Nu måste jag faktikst dra på mig lite kläder, och packa ihop det sista. Ni får har två underbara veckor, de blir nog lite dåligt med bloggande från min sida. Eftersom jag antagligen inte kommer ha någon tillgång till internet, tyvärr. Iallafall, ha det riktigt bra allihopa! Så hörs vi när jag kommer hem, med tok mycket uppdateringar från de här två veckorna.

Ta hand om er allihopa, fortsätt njut av sommaren.
kram / E.

Sussa sött hjärtisar!

Godkväll!

Nu har jag äntligen packat klart, eller ah hyffsat klart iallafall. Lite småsaker till bara, trots att det redan ser ut som jag ska vara borta en månad. Gosh!
Just nu är jag på riktigt konsigt humör, känner mig helt nedsänkt - skumt (?) Så nu blir det nog sängen nästa för min del, kanske en bra film också, om jag orkar dvs.

Vi hörs iallafall imorgon innan jag sticker iväg igen, Godnatt! ♥

Home sweet home

Jamen javisst, nu är jag hemma - iallafall för en natt. Imorgon förmiddag sticker jag ju som sagt till landstället i Småland. Trots att det skulle vara skönt att stanna hemma några dar innan man åker ner dit, menmen. Det får gå. Här kommer lite bilder ifrån Funäsdalen iallafall.







Lördagkväll

Godkväll folks!

Just nu sitter jag ute på trappen och läser lite bloggar. Rätt så mysigt faktikst, - innan alla myggor attackerade mig! aaaah!! Dom måste älska mig! För mina ben är inte speciellt vackra efter fisketuren igår, jag är helt prickig! Jag fattar inte hur dom lyckades smaska på mig rätt igenom jeansen OCH skorna! Går det ens!?
Så jag lär nog ta med mig datorn in i soffan snart, men det var så mysigt här ute. Det är fortfarande så ljust ute, och en otrolig utsikt ut över fjällen - underbart! De är väl de man kommer att sakna när man åker hem imorgon, men myggorna - ja dom klarar jag mig utan!

Hjälp, nu äter dom upp mig! Vi hörs imorgon, när jag kommit hem till ljuvliga Stockholm igen! Ciao.

Vi hade iallafall tur med vädret ...

... men nu börjar regnet sakta falla ner, tur att de är dags för hemgång imorgon då.
Idag var jag och Eva (min faster) nere på "byn" ett tag och kikade lite, för att ha något att göra. Sen har det bara varit väldigt lugnt, lika så blir det ikväll. Möjligtvis ut på middag, om inte så blir det nog hämtmat. Nu ska jag kika vidare på Paycheck som jag började se igår kväll, tjingeling!


GODNATT!

Godkväll!

Just nu sitter jag och halv kikar lite på en film, Paycheck heter den. Bra eller dålig? - De vet jag inte än, har inte kommit ini den riktigt. Ikväll har det varit ganska lugnt, en god middag och sen en långpromenad tillsammans med min kusin Helen. Då vi gick runt och pratade om allt mellan himmel och jord, riktigt trevligt faktikst. Och skönt att få röra på sig lite grann.
Nej nu tillbaka till filmen, och som de känns nu blir det nog sängen ganska så snart. Så godnatt på er! ♥


Fem fiskar och en miljon myggbett

Hallåå!

Jag kom nyligen hem från våran lilla fisketur - eller närmare bestämt våran drygt 4 timmar långa fisketur. Vi fick sammanlagt fem rödingar, men bara en med oss hem. Resten var lite för små för att göra någonting av dom. Så efter dagens äventyr är jag trött, och har bara lust och sova. Men vi får väl se vad som händer, ha en bra kväll!

Veckan närmar sig sitt slut

Godmorgon!

Sovit gott? Det har jag iallafall, förutom en massa underliga drömmar. Menmen. Dagens planer ser ut som så att vi ska ut och fiska lite. För min del blir det nog till att meta, då är man nästan säker på att man får fisk. haha. Så antingen ska vi hyra en båt eller leta upp någon bra sjökant där fiskarna är hungriga idag. Resten av dagen vette tusan vad vi ska hitta på, de blir nog rätt lugnt. - Vi är ju trots allt i norr, och här är det ganska lugnt. Trots lugnet här uppe har veckan bara flugit förbi, det är ju redan fredag och på söndag är det dags för hemresa. Det ska bli skönt, men lite drygt också eftersom jag på måndag ska ner till landstället i Småland - 4 timmars bilresa. Så när jag kommer hem på söndagkväll är det i princip bara till att packa om. Och den packningen kommer inte bli lätt, eftersom jag första ska packa för en vecka i Småland och sedan en vecka på Öland med vännerna. Så vi får väl se hur det går.

Nu ska jag ut i solen en stund, see you later!

Wrong place, wrong time, wrong number

Nu är det hög tid att krypa ner i sängen, så att jag får min skönhetssömn. Men innan, det blev en film ikväll igen - det blir en jädrans massa filmtittande här upp i norr. Lucky Number Slevin, blev det iallafall. Helt okej film, dock lite seg eftersom de var rätt oklart vad som egentligen händer under större delen av filmen - men i slutet föll allt på plats och man förstod när, var och varför. Så en trea av fem stjärnor kanske. Ett plus dock att Josh Hartnett spelar huvudrollen, för snygg är han ju!



Iallafall, sov så gott allesammans! 
Puss / E

Iphone släpps idag!

Idag släppt den omtalade Iphonen i Sverige! Och jag vill ha den nu nu nu! Dock så tycker jag att dom "lurats" en aning, dom går ut med att den endast kommer kosta 1300 kronor - vilket är ett sjukt bra pris. MEN dom säljer den inte utan abonnemang, så då måste du köpa till det också - vilket jag har läst är vääldigt dyrt. Iallafall hos Telia, har inte hört om några andra företag? Så ja, i slutändan så rinner det iväg några tusenlappar. Men att jag vill ha den, det är inge snack om saken .. men den önsketanken lär nog förbli en önskning.


It's a bag in box

Jag har precis fått i mig världens godaste kyckling/bulgur sallad, så god! Skulle kunna leva på det ett bra tag framöver, om de vore så. Gud så gott!

haha, den här är ju bara för skön. Helt okej partylåt, eller vad säger ni?


Bästa fikapausen någonsin

Jag kom ner levande från berget, haha! Riktigt underbart var det faktikst, vilket utsikt. Synd att jag inte kan lägga in bilder nu, så att ni kan få se, men de kommer på söndag när jag kommer hem. Där uppe på berget fanns det restaurang och café, och de var solklart den bästa utsikten jag någonsin haft när jag fikat. Jag som älskar att fika, och det här slog ju allt. Grymt!
När vi kom hem ifrån berget stannande vi och handla lite, och åkte sedan hem och packade badkläder och åkte ner till stranden. Även där, - underbart! Lite kallt i vattnet dock, men strålande utsikt över hela sjön och fjällen.
Snart är det dags för middag och jag tror det bjuds på någon kyckling/bulgur sallad. Vi får helt enkelt se!


I don't know you, but i want you so bad

Hey you!

Nu har jag precis sett klart på The wedding date - första gången jag såg den faktikst. Och jag tyckte den var riktigt bra, men observera att jag är väldigt svag för romantiska filmer. Men ja, den rekomenderar jag verkligen. Extra credd för den bra musik som vad med i filmen också, bland annat Maroon 5 - Secret. Mycket bra låt!

Well, idag tror jag att vi ska försöka ta oss upp på toppen av Funäsberget/-backen - whatever. Inte till fots givetvis, utan med liften. Man kan nämnligen åka med sittliften upp dit, där man kan ta en fika och se ut över alla fjällen. För att det är en grym utsikt tvivlar jag inte en sekund på.
Nu ska jag besöka ansiktsboken en sväng, och sedan hoppa in i duschen. Vi höres senare, - om jag kommer ner från berget levande dvs!

Plus & Minus i vardagen

+
Mobilt bredband - vette tusan hur jag skulle överleva denna veckan annars.
Att vara nykär
Ben&Jerry glass - just love it!
Musik - hur skulle vi överleva utan den?

-
Människor utan egen stil - då syftar jag på människor som ständigt tar efter andra i dess omgivning.
Alla myggjävlar som finns här uppe i norr.
Att titta på film ensam.
Att sakna någon.

Onsdag

Godkväll!

Marknaden var väl ingen höjdare direkt, den bestod väl bara av sådant krims, krams som marknader brukar bestå av. Men det var skönt att komma ut lite, solen sken hela tiden. Dock så blåste det lite, som inte var lika skönt. Anyway, nu har jag precis fått i mig lite mat, men jag antar att det snart är dags för fika iallafall. Sen lär jag nog tillbringa ett tag här - framför datorn. Kanske framför en film eller så, vi får se helt enkelt.

Hur har eran dag varit?


Gamlingar, onödiga prylar & annat skit

Idag blir är det marknad som gäller, javisst - varje onsdag är det tydligen marknad här i Funäs. Så det är väl självklart att man ska besöka, och se vad dom har för skit. Haha. Så jag ska väl dra på mig lite andra kläder och så småningom kila ner mot den. Blir det några fynd, så lovar jag att uppdatera er om det. haha!
Ha en härlig dag ute i solen!


Chase this light

Jimmy eat world är ett av bandet som spelas ständigt i min ipod, låtarna från de senaste albumet Chase this light är ruggigt bra. På deras myspace kan du höra mer av dom, Enjoy!


The OC

Sådär, det blev två avsnitt av OC - de två sista avsnitten på andra säsongen. Det är när både Caleb och Trey dör, och Kirsten åker in på rehab. Dom avsnitten är faktikst lite sorgliga, fast andra säsongen är ju typ bäst. Om jag kommer ihåg rätt, det var ett bra tag sen jag såg de andra. Vilken tycker ni?


GODMORGON!

Jag har precis fått i mig lite frukost, och blev faktikst riktigt sugen på att se ett och annat avsnitt av OC. Så jag återkommer väl senare, morsning!


Bristande bevis

Är en thriller med Oscar - belönade Anthony Hopkins och Oscar nominerade Ryan Gosling. Distriktsåklagarassistenten Willy (Ryan Gosling) hamnar mitt i ett katt- och -råtta -lek Med Thomas Crawford (Anthony Hopkins), en medelålders ingenjör som är anklagad för att ha mördat sin fru och som sätts på fri fot på grund av bristande bevisning - mot sitt erkännande. Mordvapnet visar sig vara ett annat än Thomas pistol, och när det kommer fram att polismannen som utrett fallet har haft ett förhållande med Thomas fru blir situationen ännu mer komplicerad. Willy är övertygad om att Thomas Crawford är den skyldiga men han tycks ha begått det perfekta mordet ...



- Filmen var riktigt bra! En film jag absolut skulle kunna se många fler gånger. Stort +

En dag nere på "stan"

Hejsan!

Vi kom precis hem till stugan igen, efter några timmar ute på stan. Eller man kan inte ens kalla det stan, - byn kanske? Vi kikade i lite olika butiker, vilket iof gick väldigt fort. För så många finns det faktikst inte, haha. Sen upptäckte vi även en jättemysig badplats med utsikt ut över hela sjön, och alla fjällen i närheten. Riktigt vackert faktikst! Så om vädret tillåter någon dag ska vi ta en picknick där och kanske ta ett dopp - mysigt. Men idag har vädret varit ganska bra faktikst, det blir betydligt bättre framåt eftermiddagen och solen värmde rejält.

Ikväll blir det grillning för hela slanten, men det får gubbarna fixa. Så vi får väl se om det blir någon "Berusade gubbar avsnitt.2" idag, haha! Well well, nu ska jag se klart filmen vi påbörjade igår - Bristande Bevis ganska bra faktikst. Handlig och sådant kan jag gå in mer på senare, men snyggingen Ryan Gosling (från The Notebook) är huvudrollen - vilket helt klart gör hela filmen!
Tjingeling!

Topshop special



En utekväll med vänninorna? Dejt? En vanlig vardag? - Ja jag skulle kunna bära den här looken vid princip vilket tillfälle som helst. Dock passar den nog bäst på en utekväll med vänninorna, eller vad tycker ni?



Det som syns mest i sommar ute bland alla fashionistas är vippiga midjekjolar, slitna jeansshorts, gladiator sandaler, jeansjacka, klänningar i alla dess slag - framför allt i mönster så som blommigt osv osv. För mig finns det massor med plagg som jag aldrig får nog av, - både på kropp, knopp & fötterna.



Blommigt har blivit en stor trend som bara skriker sommar över sig, något jag mer än gärna bär en solig sommardag.






Volanger, volanger, volanger - det matchar du allra bäst tillsammans med ett par tajta stuprörsjeans, eller varför inte favoritshortsen en varm sommardag.





Marint är en trend som alltid lyckas hålla in sig sommar till sommar. Och är det inte riktigt snyggt. Skepp och hoj!





Stjärnmönstrat var väl endå ingen som missade på Chanels visning, underbart!






Funkar alltid, matcha med en "sparkdräkt" som jag kallar det eller ett tajt linne med snygg urringning i ryggen.


Funäsdalen i vinter?

Det blir väldans mycket snack om Funäsdalen just nu, men de blir ju så. Alla andra är nu ute och fixar och trixar i trädgården, fäller träd och gud vet vad. Medans jag sitter här och funderar på hur fint det måste vara här uppe under vintern. Jag skulle absolut kunna tänka mig en vecka under vintern här uppe med bara vännerna, fast det innebär ju dock en 10 timmars bussresa från Sthlm hit. Men det är de nog värt (?) Jag är ingen direkt skidmänniska, eller jag kan åka hyffsat bra. Men man kan åka upp hit bara för att ta de lugnt, eller åka pulka. haha, för de är jag en hejjare på måste jag säga. Något annat jag även vill lära mig är att åka snowboard, så en eller annan snowboard lektion kanske? Det finns alltid något att göra, speciellt när man är med sina vänner. Så, ja den tanken blev jag väldigt sugen på att genomföra just nu.

Första gången jag faktikst längtar litelitelite efter vintern? - herregud!


Tisdag

Godmorgon på Er!

Sitter just nu och petar i mig lite frukost, två mackor & en kopp kaffe är de som står på menyn. Och man kan väl säga att vädret stämmer ganska bra överens med prognosen, ca 12 grader och lite halvmulet.


Lite bättre väder får vi väl hoppas på endå.

Planer för dagen? - Bra fråga, jag har ingen aning. Lär väl ha fullt upp med att springa och döda mygg, för dom finns de gott om här iallafall. Helt sjukt vad stressigt man har det .. hrm?
Men jag har faktikst kommit på något positivt med att vara här uppe en vecka. Vet ni vad det är? - Jo, man kan väl inte påstå att deras shopping utbud är det bästa. Så därför kan jag inte göra av med några pengar på en hel vecka. Det är ju underbart. Eller alltså, de känns som jag spenderat lite för mycket på sista tiden. - På saker som jag inte ens kommer ihåg att jag köpt nu. Så på så sätt är det riktigt bra!

Berusade gubbar avsnitt.1

Tänk vad roligt man kan ha med lite alkohol i kroppen och en säkring som går. Haha, ja det var väldigt kul faktikst. För att göra en lång historia kort, - så gick säkringen inne i den stora stugan och då måste ju proppen bytas. Problemet var bara att den satt alldeles för högt upp - ingen nådde dit, och vi hade bara två berusade gubbar som var frivilliga att fixa det där - min pappa & farbror. Så vad tror ni inte att dom gör? - Jo, min farbror klättrar upp på pappas axlar (observera att ingen av dom är speciellt smala, eller smidiga heller för den delen) och ska försöka byta proppen. Pappa står med ficklampan och ska lysa samtidigt som han tappar balansen, och börjar snurra runt, runt. Så ja där står han med gubbe nr.2 och snurrar runt, runt samtidigt som han försöker hitta balansen och gubbe nr.2 försöker hålla i sig för att inte slå ihjäl sig. Så ja, man kan väl säga att det livade upp kvällen lite grann. hahah!


Ensamhet

Usch vad jag känner mig ensam! Det var faktikst riktigt länge sen jag kände mig såhär ensam, usch! Just nu, i sånahär lägen ja de är då man vill ha någon att tillbringa flera timmar med i form av telefonsamtal. Bara gå en lång promenad här bland fjällen, måste säga att det är riktigt fint, speciellt nu i solskenet och prata med någon riktigt länge i telefonen. Haha, de låter som jag håller på att dö eller liknande. Men det skulle faktikst pigga upp enormt mycket med ett telefon samtal just nu. Har känt mig ensam, irriterad och lite smått deppig större delen av dagen. Inge vidare, eller nej .. Det suger!

St.Erik i höst, någon?

Jag läste nyligen, eller typ i förrgår att St.Erik gymnasium - där jag ska börja i höst, börjar den 18:onde augusti. Det är ju typ snart, jag menar tiden kommer ju gå super fort tills dess. Och jag är rätt så säker på att man kommer ha lite nervösa fjärilar kring flygandes i magen när man är påväg dit, haha. Så, någon som också ska börja där i höst? Kanske rent av gå frisör linjen? Vore ju kul att känna någon hyffsat innan man börjar liksom.

Funäsdalen

Hejsan!

Nu är vi uppe Funäsdalen, eller vi kom fram för några timmar sen. Och sen dess har vi hunnit checka "byn", ätit middag och lite annat. Tyvärr så kommer jag inte kunna ladda upp några bilder eftersom jag glömde usb-kabeln till kameran. Jag visste att det var nått .. hmm. Men men, bilder och sånt får ni se när jag kommer hem. Iallafall, det är inte så jätte varmt här uppe - endast 12 grader för tillfället. Men vi har en underbar utsikt från stugan ut över fjällen och funäsbacken - som vi dessutom ska ta och besöka mer någon dag. Vi tänkte nämnligen ta liften upp högst upp på toppen och ta en picknick eller något där. Och jag kan bara säga att den backen är väääldigt brant, jag blev nästan rädd bara jag titta på den, haha. Så om jag kommer upp i den eller inte, - ja de får jag nog återkomma med!
Måste säga att det är väldigt skönt att komma bort från Sthlm lite, trots den lite småjobbiga bilresan hit. Men jag tvekar samtidigt på hur jag ska överleva en hel vecka "in the desert? Jag menar, på sista tiden har jag blivit så otroligt rastlös, jag klarar inte riktigt av att bara sitta hemma, jag måste ha något att göra hela tiden. Plus att jag antagligen kommer få en enorm hemlängtan om några dar, börjar nästan kännas lite redan nu .. För jag kan inte låta bli att sakna vissa nära och kära.

"I don't wanna miss a thing"

Påväg till Värmland

Godmorgon folks!

Jag sitter just nu i bilen påväg till Värmland, trångt och jävligt. Men vet ni vad det värsta är? - Batteriet till laptopen kommer dö om lite drygt 10 minuter!! Världen går under, jag som hade tänkt se klart på andra säsongen av OC, blogga i flera timmar och starta mitt "Topshop special" - men icke! Då får de blir ipoden på högsta volym i några timmar istället. Aja, ha det så himlans bra! tjingeling!


Bättre väder än så begär jag!


Another day

Cause right now I stand here without you and I will miss the days we spend together.


Söndag

Well, nu ska jag ta och nöta lite med gitarren och kanske ta en sväng förbi konsum. Vi får helt enkelt se. Och ja, dom andra två - min bror & pappa har typ ruggig resfeber, herregud. haha!

Vi hörs senare.


Kommentera mera

Hej på Er!

Jag har precis fått i mig lite mat här hemma hos pappa. Det blev kött med potatisgratäng, alltid lika gott och man känner sig alltid lika tjock efteråt. Kanske lika bra att man inte är här allt för ofta, haha! Ikväll blir det nog ganska lugnt iallafall, ska upp hyffsat tidigt imorgon - eller ah min faster och hennes man kommer förbi vid 9 och hämtar upp oss. Men de är ju ganska tidigt, jag menar det är ju sommarlov!
Vad ska ni göra ikväll?

Jag har tänkt på det, kommenterar mera! Jag tycker det är jätte kul med kommentarer och ev. konversationer plus att man samtidigt "marknadsför" sin blogg lite grann. Det finns tusentals skäl till att kommentera mera, så ja kommentera mera!

Dagens outfit

Sådär, nu är allt färdig packat? Frågan är bara hur mycket man har glömt, hmm .. de brukar alltid vara någonting. Men innan jag åker tänkte jag slänga upp en dagens outfit, känns som det var ett tag sen (?)


Jeans, H&M
Topp, H&M
Väst, H&M
Klocka, Ur & Penn
Halsband, H&M

Och ja, jag älskar H&M! tjingeling!


Topshop



Går det överhuvudtaget inte älska Topshop? - nja, det tvivlar jag på. Så därför tänkte jag göra ett fullspäckat inlägg med outfits, mina favoriter och lite annat smått och gott från Topshop. Det låter väl bra? Så glöm inte att kika in här då och då, tänkte göra det så snart som möjligt. Imorgon på väg upp till Värmland kanske, hmm vi får se.
Håll utkik iallafall!


Packning på G

Godmorgon!

Har alldeles strax druckit upp mitt Mango/Persika te - riktigt gott faktikst. Sen är det nog hög tid att börja packa för den kommande veckan. Jag ska ju som sagt upp till Värmland/Funäsdalen en vecka, så de blir nog rätt mycket slappkläder. Men vem vet, de kanske är full fart där också. ha-ha (?) Fast egentligen åker jag inte dit upp förrens i morgon bitti, men jag ska hem till pappa i Uppsala först, och lugna ner honom lite - han verkar ha enormt resfeber. När var han borta en vecka sist liksom, 2003 när vi var på Öland en vecka? haha.
Just ja, jag måste stanna och shoppa lite småsaker påvägen dit - så som ipod laddare, mjukisbyxor osv. Men bara för att jag är där en vecka, blir det absolut inget blogg uppehåll, No no. Pappas laptop följer givetvis med, så bloggandet kör på precis som vanligt, om inte ännu mer ..

Nej nu måste jag packa, tjingeling!


Skor, skor & mera skoooor!

Vita sneakers, eller vita skor över huvudtaget är väldigt högt rankad på min lista. Man kanske skulle ta och investera ett par ... Vilka är snyggast? - Warp sneakers (399:-) eller de klassiska conversen (599:-) ?

CONVERSE CONVER ALL STAR HI
Var bara tvungen, NU - sängen!

Sleep tight!

Sådär ja, har fixat & trixat lite med designen och jag är nöjd! Eller det är väl bättre iallafall, vad tycks? Nu tänkte jag faktikst krypa ner i sängen och kika lite på OC. Så godnatt på er allihopa!

Dagens roligaste;


Ken Lee - Bulgarian Idol (WITH ENGLISH TRANSLATION)
Så jävla kul, lätt dagens skönaste!

Jag älskar skärgården!

Godkväll!

Nu var det iof ett tag sen jag kom hem från våran lilla båt trip, men jag har haft fullt upp med att leka med Filippo, haha han är så söt! Men nu åker han hem tyvärr.

Anyway, idag var jag ju som sagt ute med båten med Andréa. Riktigt härligt väder var det, fast väldigt kyligt i vattnet. Men vi tvingade oss ner på dom där madrasserna så åkte vi efter båten. Och vi båda höll oss kvar hela tiden, förvånansvärt. haha.


De var inte så lätt att hoppa på de där madrasserna.


Och lättare var det inte att hålla balansen, haha. Men kul som fan var det!

Och ja, som ni märker blev det ändrade planer för kvällen - vilket verkligen suger! Ingen hel natt med OC, och ingen N på tre veckor. ackackack.

Skärgårdsliv

Så det blev soligt & varmt, trots lite prat om att sämre väder var påväg. Så idag ska jag tillbringa dagen ute i skärgården, närmare bestämt med Andréa, hennes familj och deras båt. Ska bli riktigt skönt faktikst! Och senare ikväll bär det nog av hem till N, för en vistelse över natten. Vi tänkte kika på OC hela natten igenom, de ska bli jätte mysigt. Dessvärre så tror jag att jag är den som somnar först, jag är verkligen inte någon nattmänniska längre. Menmen, vi får väl se hur det går. Nu är det dags att slänga på sig bikinin, för skärgården here I come!


Skinnjackan ...

... är ett oslagbart, tidlöst plagg som alltid funkar - enligt mig iallafall. Vad tycker ni? Dessa två kommer ifrån Ellos och kostar dryga tusen lappen styck.


Min favorit är solklart mcjackan till vänster, vilken är eran?

Vad är en sommar ...

... utan massvis med klänningar!? Jag skulle iallafall vilja ha en hel, stor garderob med massa klänningar. Och favoriterna kommer ifrån StylebyStars.



Sista minuten resor

Godmorgon allihopa!

Sovit gott i natt? - Själv vaknande jag strax innan nio, och var näst intill klar vaken .. Konstigt med tanke på att jag inte sovit sådär överdrivet många timmar.
Jag sitter just nu och kikar på lite sista minuten resor vore det inte bara för härligt? Någon som är på? haha. Kolla bara de här liksom;



Låter det inte lite lockande? En hel vecka vid medelhavet, med en massa sol, bad och party! Men nej, bara att sluta drömma .. För istället ska jag upp till Värmland, Småland och Öland en vecka på vardera ställe. Men de blir nog rätt kul det också. Ska faktikst bli rätt skönt att komma bort för några veckor, trots att de finns en massa saker man kommer sakna här hemma.
Men ja, jag är fortfarande väldigt sugen på en sista minuten. Eller kanske en shoppingweekend till London? åhh ..

Bed darling, I'm coming!

Varför är jag vaken nu? -Jo, jag fastnade framför några avsnitt av OC. Men jag borde inte vara vaken nu, för de resulterar bara i en enorm trötthet imorgon - senare idag blire. Och nej, jag vill inte sova bort hela dagarna. Jag faktikst hatar att göra det, jag får nån slags ångest - hela dagen är förstörd, och jag har inte gjort någonting. Nej usch, nu måste jag i säng.

Planerna för imorgon är väl hyffsat klara, men mer om de kommer imorgon - senare idag.
GODNATT! <3


Väskor får man aldrig för många av



product view of: Travel bag


Hittade en del tjusiga väskor på Bianco, vad tycks om dessa tre skönheter?

GoClassic

åh jag har hittat mina sommarfavoriter, - när det gäller skor.





Finns i en massa fina färger, men jag fastnade vid dessa. De kommer ifrån GoClassic och kostar 195 kronor + frakt. Jag vill ha!


Solkysst

Sådär, då var man hemma igen efter lite sol & bad hos Andréa. Och det var faktikst riktigt skönt att bara plaska runt på badmadrassen i poolen, plus att solen tog som bara den. Riktigt härligt!

Ikväll blir det nog en ganska lugn kväll med tjejerna. Verkar inte dyka upp något att intressant så, men de blir nog trevligt de här med :)

Sol & bad

Sådär nu ska jag hem till Andréa för lite sol & bad i poolen. Ha en fortsatt härlig dag i värmen! Ut med er!

Jb - underbart bra!



Jonas Brothers - SOS

När solen sticker fram en dag som denna


Dessa überheta solglajjer hittar du här, och kostar $7.80 - vilket motsvarar dryga 50 lappen.

Dagens önskeoutfit


Fredag

Goodmorgon!

Eftersom vädret är på topp även idag tänkte jag lägga mig ute i solstolen en stund. Och vad som händer senare, ja de återstår att se. Har lite olika alternativ, men som dock inte är spikade ännu. Vad ska ni hitta på idag?

Carpe diem

Är nog det starkaste budskapet i filmen vi nyss såg, "Love in Manhattan". Det var en oerhört bra film, väldigt romantisk men sorlig. Jag måste väl erkänna att både jag och Erica satt och torkade bort en hel del tårar. haha. Förövrigt, en underbar film. Värd att se!



Jag orkade helt enkelt inte skriva en egen recension, haha. Så jag lånade denna från lovefilm.se.


Jag älskar blommigt!

Hejsan!

Jag hade bestämt mig för att inte shoppa idag. Men tror ni verkligen att jag klarade det? - Nej, jag tänkte väl det. Dock blev det inte så mycket, endast en blommig kjol. Som jag är mycket nöjd med, blommigt som dessutom är ett av mina favoritmönster när det gäller kläder. Så denna kommer nog användas flitigt.


Urban Outfitters 249 kr (ordinarie 450 kr)

Ikväll, ja då blir det film hemma hos mig med Erica. Vi hyrde Love in Manhattan, som verkar vara riktigt bra. Men det återstår att se.
Vad ska ni göra denna varma sommarkväll?

En sväng till stan

Sådär, nu har jag legat ute i solen lite. Och helt sjukt vad det tog.

Well, det blir trots allt inte en heldag hemma. Lyckligtvis. Ska nu in till stan med Erica en sväng, så de blir nog lite kikande i butiker och en fika.
Ha en bra dag!


skippar rubrik

Gud så uttråkad jag är! Sjukt deprimerande dag, verkar inte finnas något att göra alls. Har ingen lust att sola, trots det underbara vädret, ingen lust att spela gitarr, - ingen lust till nånting helt enkelt! De ända som skulle sitta fint vore väl en latte på någon härlig uteservering, men de lär ju inte heller bli av. För ingen verkar ha lust med det heller. uuuuäääk, vad ska jag ta mig till. Jag kommer dö av uttråkning eller nått ..

- Jag vet att ingen vill läsa sånahär inlägg, men ni märker ju hur tråkigt jag har liksom!


Födelsedagsfirande

Det blev visst inte så mycket bilder från igår. Men en trevlig kväll var det, det började med middag hemma hos mig som bestod av favoriten Ceasarsallad och sedan kladdkaka med grädde & jordgubbar och lite annat tilltugg. mums!
Vi satt sedan och pratade lite i några timmar om allt mellan himmel och jord, och gick sedan ut för att träffa Lucas och Jimmy en stund. Det blev en väldigt lugn mem trevlig kväll. Tack!





Det vart tydligen mest bilder på maten, haha.

Torsdag

Godmorgon!

Idag är en såndär tråkdag, man har inga planer alls, man känner sig ensam och vill absolut inte sitta hemma själv. Vad ska man göra? Usch!

Tänkte lägga upp lite bilder och sådär från gårdagen, blev inte speciellt mycket bloggande då inte.

Dåligt bloggande

Jag vet! Men idag har jag inte riktigt haft tid, var först inne i stan och köpte lite gitarrprylar, handla och nu håller jag på och förbereder maten som kommer att bli Ceasarsallad och en massa andra godsaker. Måste nog ta och fixa till mig lite också, aaaauh. Vi hörs senare, tjingeling!

Gitarrist - javisst (?)

Jag fick en gitarr! haha, så nu jävlar. Så nu är det bara till att öva, öva, öva - tills de sitter. För som sagt, innan denna sommar är slut ska jag kunna spela lite grann. Men de var inte allt, jag fick även nya ipod hörlurar, pengar och en massa presentkort - på bla. Åhléns, H&M och en makeup lektion på Make Up Store + smink för ett värde av 500 kronor.

Imorgon ska jag och Andréa in till Musikbörsen för att köpa lite smågrejer. För min del blir det nog ett stativ till gitarren och ett fodral, - så att jag kan ta med den till värmland och småland. Som jag ska till de kommande veckorna. Jag tänkte efter försöka hinna med en liten springrunda imorgonbitti också, om jag kommer upp ur sängen dvs. Och senare på kvällen blir det middag med vännerna och fira mig. Det blir nog en lugn men bra födelsedag tillslut, tror jag.

Nu ska jag fortsätta träna lite ackord, tjingeling!


John Mayer

En av mina solklara favoriter just nu är John Mayer. Denna 30-åriga amerikanare är helt fantastisk! För att höra mer av honom, klicka här.


Nyfiken som ett litet barn

Nu är det nog så småningom dags för lite käk, och lite firande av mig. Jag fyller år imorgon, men eftersom jag tvingat bort resten av familjen för att bjuda över lite vänner osv. så blir det helt enkelt presenter och tårta idag istället. Vilket absolut inte gör något för min del. För börjar nämnligen krypa lite i fingrarna nu, undra vad man får detta år .. Jag har väl önskat mig ganska praktiska (tråkiga enligt dom som köper) saker - så som presentkort, pengar, en gitarr och liknande saker.
Jag uppdaterar er om det, vi hörs senare!

Heldag på Ikea

Hallåå!

Måste säga att det är riktigt skönt att vara hemma efter en heldag på Ikea, det tar på krafterna. Så för att samla lite energi satte vi oss ner och tog en fika. Kaffe & kladdkaka fick det bli, mums!



Det blev givetvis lite shopping också, mest en massa småprylar. Bilder på det kanske kommer senare.


RSS 2.0