saturday

åh, mitt liv går under! Jag har precis lämnat in min mobil på lagning, och gissa vad? - Jo, jag får värsta stenålders mobilen. Som jag nu ska ha i typ två veckor, jätte kul ..
Men för att inte deppa ihop för mycket så får jag väll ta och berätta om gårdagen. På kvällen hade vi ju som sagt planerat att dra på fest i Sollentuna, men vi missade sista bussen. Och såvidare. Men efter några glas redbull - vodka är man ju på topp iallafall. Så vi träffade lite härligt folk här i Vallentuna istället och bara umgicks och hade kul. Runt fyra på morgonen ligger man i sängen igen, och vid elva tiden så ringer far min och undrar om vi är på väg till honom i Uppsala. Vilket vi inte direkt var, haha.
Trots de kraschade planerna så blev kvällen mycket lyckad ändå. Och ikväll blir det nog bara chill här hos far, med Erica. Vi hittade nyss några godsaker på flaska om ni förstår, i kylskåpet. Så det blir nog finfint.

ha en trevlig lördag, det ska jag!

friday afternoon

Hej på er!

Då var det fredag eftermiddag, och jag ska precis kila iväg hem till Erica. Hennes föräldrar har precis åkt så vi tänkte chilla & laga middag, eller ah det slutar nog med att vi beställer mat. haha. Senare ikväll blir det nog en trip till Sollentuna på fest. Dock så har jag lite ångest när det gäller kläder, allt ligger i tvätten. Så jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig (!?) Men det löser sig alltid, tänk positivt. haha. 
Och imorgon lördag, så åker vi hem till min far i Uppsala och stannar över natten. Ska bli skönt att åka från Sthlm ett tag faktikst, även fast det varken är speciellt långt bort eller en lång vistelse. Men ändå.


"livet är en fest, och inte fan är du bjuden"

två timmar romantik på hög nivå

Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta (The notebook)

För alla romantiker därute måste jag bara säga att det här måste vara den bästa film som någonsin gjorts. Jag älskar den! I filmen är Allie (Rachel McAdams) den rika flickan som blir djupt förälskad i den fattiga pojken Noah (Ryan Gosling) som hennes föräldrar aldrig skulle acceptera. Men trots det så kan inget stoppa deras förbjudna kärlek till varandra. Allt är så underbart vackert i filmen, att man blir helt .. ah, jag vet inte vad. Filmen är några år gammal, och jag såg den för första gången nu. Så ni som inte har sett den ännu, spring till videobutiken och hyr den. Eller varför inte köpa den på en gång, för ni kommer älska den! Det här är från och med nu, min favoritfilm.

     

Gossip Girls Chace Crawford homosexuell?

När säsongen av Gossip Girl drar igån igen nångång i maj (?) kommer en av karaktärerna avslöjas som homosexuell. Enligt rykten är det inte bara i serien som det händer. Chace Crawford som spelar Nate Archibald i serien har kopplats ihop med 'N Syncs JC Chasez på sista tiden. Han förnekar dock att de har ett förhållande.
Vilket jag tror med på än en massa rykten. Men vem vet, återstår att se.

image97
Är snyggingen Chace Crawford homosexuell eller inte? - Jag tror inte att han är det.

gullunge

image94

åh, jag var bara tvungen att lägga upp denna bild. Filippo är bara för söt!

vårkänslor

Hejsan!

Idag har jag och tjejerna givetvis varit ute i den strålande vårsolen. Vi gick först runt och njöt på Kungsholmen, men åkte sedan vidare till Gamla Stan där vi satte oss på ett jätte mysigt café och fikade. Idag kändes det som våren verkligen är påväg, så inge mer snö nu, tack! Jag måste säga att efter idag när vi gick förbi min farbrors lägenhet på Kungsholmen, blev jag riktigt sugen på att flytta dit, det är riktigt fint där. Man ledsnar bara mer och mer på Vallentuna nu. Vore skönt med lite omväxlig. Men men.

åh juste, trots en dag på stan så stod jag emot frestelsen att shoppa. Hittills har jag klarat mig i två dar, haha. Bra kämpat!
Och ja, för kvällen har vi väll inga direkta planer .. Ser ut att bli en lugn kväll faktikst, men det är skönt de med.
Ha det bra, ciao


thursday morning

Godmorgon på er!

Idag är det ju faktikst toppen väder, då vill man ju ut såklart. Så hjälp mig nu att komma på något man kan göra en dag som denna? :) jag och vännerna försöker klura ut något, men fantasin är inte på topp.


godkväll

Efter en kväll med handbollsträning och en fotbollsmatch som inte gick speciellt bra, då syftar jag givetvis på Brasilien - Sverige (1-0), så blir man väldigt trött.
Så nu ska jag krypa ner i sängen & kika lite på tv.

Godnatt och dröm sött.


making a memory

You and me, we should be making a memory whenever we´re together. Yeah, look at me. can´t you see? We were meant to be .. making a memory.

We could still be something.

Wednesday afternoon

Hallå!

Jag kom nyss hem från Andréa, och lite kort om gårdagen då. Och ja, "jacuzzin" var mindre än jag kom ihåg den, eller så hade vi bara växt en del sen sist. haha, för så gott om plats hade man ju inte direkt. Men det var kul. Vi badade, drack lite skumpa. Sen bastade vi ett tag och gjorde en massa skönhetsbehandlingar, mycket skönt. Efter det så åt vi massa Ben & Jerrys och spelade TP. Det var kul faktikst, iallafall för Andréa som vann. Tvekar lite på att Erica tyckte det var lika spännande, eller? haha.
ah sen så låg vi väll bara och snackade typ hela natten, och gnällde på hur obekvämt det var. Och idag när vi vaknade så färgade jag Andréas hår, tror det blev ganska lyckat faktikst. Det var väll allt om den kvällen kortfattat.

Och ikväll blir det handbollsträning och bara ta det lugnt, skönt!


  
haha, bjuder på detta! x'd Som ni ser så svärmade det över tillslut, och Andréa (längst till höger) hade lite problem med simtekniken och höll på att drunkna. haha.


spakväll

Ikväll blir det Spakväll hos Andréa, bara ta det lugnt - basta, bada jacuzzi och göra en massa tjejjiga skönhetsbehandlingar. Och givetvis äta en MASSA Ben & Jerrys, mhhmm .. det är härligt. Sånt gör man alldeles för sällan, iallafall enligt mig. Så att det blir en mycket trevlig kväll med tjejerna tvivlar jag inte en sekund på.

ha en mysig kväll allesammans


Oliver James

haha, hittade en sjuk grej på internet. En horoskop sida där man kunde se hur bra man passade ihop med olika kändisar, och tydligen så ska jag och snyggingen Oliver James vara som skapta för varann.



"Detta är en perfekt kombination. Sjuan och trean ihop ger precis den rätta balansen av variation och stabilitet som ett förhållande behöver. Trean kan ibland känna sig medtagen av den energi som sjuan utstrålar och nästan känna sig litet på efterkälken. Men det är inte något som behöver väcka oro. Sjuan ser i trean precis den partner han/hon letat efter - en fast punkt i tillvaron och en riktig vän, inte bara en kärlekspartner. Trean har ofta ett intresse som han/hon brinner för, och extra bra är det om sjuan också börjar intressera sig för det.
Samstämmighet: 100%"

haha, sjuka saker det här. Men man skulle ju inte banga på det - om det vore sant dvs.

fashion is my passion

Hej på er!

Jag kom nyss hem från stan, fick lite sällskap av Erica & Micke som också skulle dit. Jag köpte den korta svarta jackan från Monki, den är vrål snygg på. Ändå så tvekar jag, den kostar 400 kronor. För det skulle jag kunna få ett par skor och en väska. hmm .. vi får se hur det blir.
Mor min gnäller som vanligt på att jag är "shopping-galen", som hon uttrycker sig. Men jag älskar att shoppa, att hitta det där perfekta plagget det är as härligt. haha, det där kanske lät galet men äsch. Men så länge jag inte lever på hennes pengar, eller ligger i skuld borde hon faktikst inte klaga. Jag får 1100 kronor varje månad plus att jag jobbar, och dom pengarna väljer jag att lägga på kläder, smink och sånt. Jag älskar det!
MEN, jag borde kanske ta det lite lugnt. Okej, såhär gör vi .. vi ser hur många dagar jag klarar att INTE shoppa på. Jag ska hålla er uppdaterade, jag lovar.
Så önska mig lycka till?

 
400 kronor fattigare och den är din, den är riktigt cool.


Tuesday

Godmorgon!

Även idag har jag inga planer för dagen, det är sämst. Igår var en riktigt tråkig dag, idag ska det inte bli likadant! hjälp mig, vad kan man hitta på?

Idag har ju lönen kommit, så man kanske skulle ta en sväng till stan trots allt. haha. Allt funkar förutom att sitta hemma.

måndagkväll

Hejsan!

Nu är klockan ganska exakt tolv, och Erica gick nyss hem. Vi chillade bara och såg på Step up, en galet bra dans film för er som inte visste det. Varje gång man ser den frågar man sig själv varför man slutade dansa? Tänk om man hade kunnat blivit så bra, för dansa är ju riktigt kul.
Men ja, mer hade väll inte jag att säga för idag. Nu ska jag slänga mig i sängen och kika på tv, och fundera över morgondagens händelser, hmm ..
Så godnatt allesammans <3

Monki

alla dessa coola plagg kommer från Monki, jag har ingen koll på priser. Men Monki brukar vara rätt snälla på den fronten.

  


oh yeah

Jag testade nyss min nya plattång och jag måste säga att det blev riktigt bra. Så jag är mycket nöjd, Äntligen!

här är den för er som är nyfikna:
http://www.onoff.com/online/se/inet.nsf/vProd/51315?opendocument&markID=50-15-39


SÅ BLIR DITT 2008: VAR TOTALT ORÄDD

Astro - Kräftan





Kaxiga Mars gör att ditt självförtroende skjuter i taket under våren med start i april.
Inget är som dina vänner. I juli är det perfekt för er att ta en riktig tjejsemester.
Impulsiva Uranus maxar din lust i september. Grabba tag i din älskade eller flirt för en het kyss mitt på trottoaren.

Singel?
Bjud en söt kollega på en kaffe i januari. I augusti träffar du en kille som du tycker är lite för vild.. men saken är att hans lust på livet skulle balansera dig perfekt.
Tillsammans?
Om ni får en svacka i sommar, försök lösa saker så fort de dyker upp. Men ingen anledning till oro, i november är ni helt galet förälskade igen.



KRÄFTTJEJEN - Så är du

Ditt nyckeldrag: ETT STORT HJÄRTA
Du är en ängel rakt igenom och går långt för att finnas där för de som behöver dig. Du volontärarbetar, pysslar om dina vänner, och tar hand om bortsprungna kattungar.
Ditt nästa mål: Festa mer!
Att bredda ditt sociala nät lite gör ditt liv mer spännande. Var värdinna för ett cocktailparty och bjud in en ny kollega eller granne för en skön mix av människor.
Anta utmaningen!
Fixa formen! Hitta en träningsform som passar din lugna personlighet, kanske Pilates eller Yoga, så är det troligare att du håller fast vid din nya rutin.


Vad du vill ha i kärlek:
Din prins ska självklart behandla dig som sin prinsessa men du har även en dragning till lite farliga killar. Han kanske spelar trummor i ett band, gör någon extremsport eller är ett riktigt partydjur. Sexmässigt är han mycket sensuell med en liten twist. Sexleksaker kanske?

inte för att nämna vilka saker som stämmer, men det är lite småläskigt att det faktikst är så. haha.


(taget ur cosmopolitan.se)

hur mycket vet du om vårmodet?

här kommer ett litet kul Quizz där du kan testa hur mycket ni kan om vårmodet. Jag fick fullpott, 15 poäng på 21 sekunder.
http://www.glamour.se/community/quizz/

shoppingberoende?

Nu är jag i stort behov av nya shopping sidor, besöker mina favoriter ett antal gånger per dag. Så nu kan jag dom i stort sätt utantill. Vill ju passa på att shoppa nu medans dollarn fortfarande är låg, det dåliga är dock att fraktkostnaden är ganska hög. Och shoppar man mycket, så blir det plus några hundralappar för frakten. Lite synd, annars skulle jag beställt hem det mesta kan jag säga.

Och juste, jag har kommit fram till en sak .. jag tror att jag lider av "allvarligt-shopping-beroende-sjukdomen". Eller vad man ska kalla den. haha.


skippar rubrik

aha, klockan är nu drygt tre och jag sitter fortfarande här i hotpants & en alldeles för stor t-shirt. Men jag har faktikst fixat & städat rummet lite grann iaf, bra jobbat Emelie! Och så kom mor min nyss hem med en ny plattång till mig. Äntligen kan man se något sådär bra ut i håret igen.

anyway, jag sitter och letar efter nå snygg "fest outfit" hejvilt på internets alla shopping sidor just nu. Men hittar inget som faller mig i smaken, förslag på någon sida? Och helt plötsligt får jag värsta rycket och lägger mig ner på golvet och gör en massa situps, närmare bestämt 120 stycken. uh? - skumt, jag vet. Men det är ju bra, inte så långt kvar till beach 08 *ångest* liksom. Satt och fundera lite, och kom fram till att jag är ganska sugen på en förändring. Jag vet inte rikigt vad, men kanske ... piercing i tungan, kanske vore snyggt? Sen givetvis en helt ny garderob, en snygg solkysst kropp .. ja, listan kan väll i princip bli hur lång som helst.
haha, medans jag satt och skrev det här länkade min kära vän Erica en bild. Och ja, man kan väll säga att efter den bilden ska man väll inte gnälla så mycket på sitt utseende, om ni förstår. Det finns alltid dom som är värre än du själv.

nä, kanske skulle ta en dusch, göra en ansiktsmask & fixa brynen. Skulle sitta fint faktikst.
c-yaa


jag älskar shopping

En tråk dag som denna, blir man ju hysteriskt sugen på lite shopping och här är lite saker som står högt på min "vill-ha-lista" just nu. (kommer från nelly.se, forever21.com, skopunkten, ur&penn & versace.)


       

tårarna slipper inte undan


veckans have-to-do

Tänkte göra en ny liten have-to-do lista för denna veckan, så här blev det.

[  ] köpa en plattång
[  ] åka till pappa
[  ] ut och springa minst en gång
[  ] inte äta godis
[  ] städa klart & fixa iordning rummet
[  ] festa

Inte så himla kul kanske, men det måste ju göras det med.

påsklov

Godmorgon!

Vaknade nyss efter en mycket välbehövd godnattssömn. Idag jag har inga planer för dagen. Eller jag har inga planer för resten av lovet heller faktikst, tråkigt. Men men .. får väll ta det som det kommer.

dags för utvärdering av veckan

[  ] boka tid hos frisören (är lite osäker på hur jag ska göra, 1500 känns lite sådär. får fundera ett tag till)

[ / ] städa rummet (ska fortsätta imorn ..typ)

[ x ] träna

[ x ] besöka stinsen, spana in alla nya butiker

[ x ] blogga mera

[ x ] köpa några nya toppar

jamen, såja rätt så duktig var man väll ändå?


sunday night

åh nu är Filippo gubben här igen, han är helt sjukt söt. Skulle nästan kunna äta upp honom, haha.

skippar rubrik

Ja juste, jag och Erica var ju på Stinsen idag, kul med nya affärer. Men nja, så kul är det faktikst inte där. Det positiva var väll isf snyggingen som jobbade där, mhm ..

Och så var det ju kvällens planer som är ... - nada!?
Även fast jag skulle kunna somna när som helst, så vill jag inte bara sitta hemma .. jag vill ut och röja, men vette fan om jag orkar. Ursäkta språket. Det småsnackas lite om filmkväll eller en sväng till Sollentuna & kröka, men vi får se .. som sagt, jag vet inte om jag orkar faktikst.


sunday afternoon

Nu måste jag kila iväg till bussen, jag och Erica ska en sväng till Stinsen och spana in alla nya affärer.

ha en bra dag, ciao


kort sammanfattning av gårdagen

Det började med att jag kilade hem till Andréa. Vi fixade oss, blandade drinkar och förkrökade lite. Nån timma senare drog vi ner till centrum för att möta Michis, sen bar det av till Danderyd. Där vi möttes upp av Leo, och det visade sig att alla människor i vid stationen tydligen också skulle dit. Trevligt trevligt.
Vi hade ingen aning om vart vi skulle vi bara hakade på. Men tydligen var det nån Micke som hade festen.
Vi var där ett tag, sen for vi hem till Vallentuna igen. - Hem till Lukas, var också mycket trevligt tills alla blev utkörda av hans föräldrar. Vars mamma jobbar i våran skola, tur att det är lov! haha.

Efter det gick vi hem till Oskar som bodde i närheten, där det också var fest. Lite mer bekanta ansikten, återigen mycket trevligt. Där stannade vi ett tag, dansade, sjöng & rökte vattenpipa.
Men tillslut så bestämde vi oss för att bege oss hem, vi halv fyra på morgonen ungefär låg man i sängen igen.
Det hade vart en mycket lyckad kväll, måste jag säga. Det gör vi snart om.


livet är en fest

Nu bär det av hem till Andréa, sen blir det party ;)

ha en trevlig kväll, för det ska jag.

lördag

hejhejhallå

Kom nyss hem från stan, när jag möttes av en 10 månader gammal Filippo i dörren. Han är galet söt, ville behålla honom. Men nej, det gick tydligen inte ;)
Hur som helst, jag lovade ju att återkomma med mina fynd. Och det blev en sjal, topp, bruna pumps, hårspray, ansiktskräm & lite sånna småsaker.

nu ska jag hoppa in i duschen, tjingeling

lördags shopping

Godmorgon

Idag tänkte jag kila in till stan en sväng, och shoppa lite smågrejer. Skriver senare om vad det blev.
nä, nu måste jag springa iväg till bussen.

Ciao

shoppingsugen


  

Dessa ursnygga plagg kommer från Asos.com, inte helt gratis men äsch.
JAG VILL HA.


klantarsle

åh, nu hade jag skrivit ett inlägg som jag återigen råkade radera på nått sätt. Klantarsle!
Men det handlade iof om igår kväll: var hemma hos Andréa och kikade på film, "Stomp the yard" tror jag den hette. Mycket bra film, för alla som gillar dans. Rekomenderas varmt. Och idag: har jag jobbat, men det är ju röd dag = dubbla pengar! Men nu är jag helt slutkörd, så det blir nog bara chillkväll ikväll .. igen.

tjingeling

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan - Ingen vidare förebild kanske, men när det gäller modet. Så är hon grym. Enkelt och snyggt, så det ska vara.

image80


Rachel Bilson

Rachel Bilson - lika cool som vanligt

image79


väskan - kvinnans bästevän?

är lite småsugen på denna urtjusiga väska från forever21 för bara ynka 180 kr. Men sen tillkommer ju iof en fraktavgift på ca 100 kronor beroende på hur mycket du beställer. Men visst är den fin?


påsklov

Woho, äntligen är det dax för påsklov. Ska bli underbart skönt. Vi tjejer, hade kikat lite på en kryssning till Åbo. Det vore nog ursäkta språket, jävligt kul. Men det blir nog tyvärr inte av, vi är ju för unga för att åka själva och har hittills inte lyckats få med oss någon annan .. Så som det ser ut nu, blir det nog ett ganska lugnt lov, men det är väll skönt det med. Lite shopping, fest, myskvällar, lite påskgodis ska man väll kunna få i sig, och kanske någon bio? .. är lite småsugen på " 27 dresses" med Grey's Anatomy sjärnan Katherine Heigl i huvudrollen, som har premiär den 28:onde mars. Hur som helst, jag lovar att hålla er uppdaterade om detta lovs händelser.

Ciao


dagens outfit

Dagens outfit

Blåa Jeans, H&m
Vita sneakers, H&m
Vitt linne, Primark (London)
Brun skinnjacka, Mango
Vit halsduk, Åhléns
Beige Longchamp väska
(även chanel örhängen & tre stora armband, syns ej på bilden)

image77

skippar rubrik

aha verkar som jag får slänga ut 1500 pix bara sådär för att få till håret som jag vill .. Var nere i centrum och kikade lite priser på en klippning och färgning, eftersom jag ska färga ljusare brunt måste det avfärgas lite innan och det är där hundralapparna flyger iväg .. men ska jag någonsin få bort det här mörka, så måste det göras. Men det känns ju drygt att behöva lägga pengarna på det. Men så går det när man färgar mörkt, och ändrar sig hela tiden, så jag varnar er. TÄNK EFTER!


musik

Tips på bra musik
jag har som ni märker ganska blandad musiksmak. House, Rn'b, Rock, Indiepop det mesta klingar bra i mina öron. Så, enjoy

Goo Goo Dolls - Slide

Goo Goo Dolls - Iris

Benny Benassi - Change style
Benny Benassi - I love my sex
Chris Daughtry - Home
Head Automatica - Laughing at you
Håkan Hellström - För en lång lång tid
Håkan Hellström - Kom igen Lena
Justin Timberlake - Lovestoned
Justin Timberlake - Sexy Back
The Killers - Mr.Brightside
The Kooks - Naive
Laidback Luke - Rocking with the best
McFly - I've got you
Nada Surf - Blankest year
Chris Brown feat. T-Pain - Kiss kiss
New Found Glory - Hold my hand
Plain White T's - Making a memory
Rihanna feat. Ne-Yo - Hate that i love you
Snook - Inga problem
The Sound - Hit me
Takida - Curly Sue
Takida - Reason to cry
Teddy Bears Stockholm - Hey boy
Toploader - Dancing in the moonlight
The all American rejects - PS. I love you
Colby O feat. Akon - What you got
Lars Winnerbäck - Kom änglar
Flo-Rida feat. T-Pain - Low


snygging

image76
Nate i Gossip Girl - snygging!


saknad

    

sex, glamour & tjejserier är det som gäller

åh, Sex and the city filmen som har premiär den 21 juni är ju sjukt efterlängtad. Det är nu 10 år sedan premiären av tv-serien, och nu släpps en film. Återstår att se om det blir flipp eller flopp? jag tror lätt att det blir flipp iallafall. I filmen bär de fyra vänninorna hela 80 olika outfits var. Som tillsammans med alla smycken är försäkrade för 125 miljoner kronor.

Tjejserier om både små och stora flickors lyxliv på Manhattan är en stor succé, det spelar väldigt mycket på tittarnas vilja att leva i en dröm. Vilket gör att man fortsätter titta, och serien blir en succé.
Min favorit serie just nu är just sådan, Gossip Girl. Man sätter sig in i en slags drömvärld, och under hela programmets gång lever man i den. Att drömma sig bort för en stund kan vara skönt, bara man lär sig skilja på dröm och verkligheten.

Två nya tv-serier med samma stuk är Lipstick Jungle och Cashmere Mafia. Tv3 har köpt in båda dessa serier och de kommer att börja visas 2009. Cashmere Mafia vill nå en lite äldre åldersgrupp, men samtidigt behålla alla de yngre tittarna.


image68

favoriter i sminkväskan

här kommer några favoriter ur min sminkväska, och mitt nya favoritmärke är som ni märker, Nivea.

* Nivea Double Black Designer mascara, ca 140 kr.
En mascara med två borstar, en gummiborste för längd och en för volym. Börja med den för längd och applicera sedan den för volym, för att uppnå maximal effekt.

+ den håller verkligen vad den lovar, lyxig längd, separation och glamourös volym.
- det är inte så mycket i, så den håller inte lika länge som en "vanlig" mascara.



* Nivea Ideal Finish Foundation, ca 110 kr.

+ den är oljefri, passar därför på de allra flesta hud typer. Täcker väldigt bra, utan att kännas klumpig. Ger en härligt len hy. Och ett bra pris.
- (jag kan inte komma på något dåligt med denna foundation alls, är den bästa jag haft på länge.)

 

* Nivea Stay Real Blush, (osäker på priset)
En mycket bra rouge som ger ett fräscht, naturligt intryck. Rouge ska inte vara tydligt markerat mitt på kinden, placera strax under kindbenet för att framhäva det mer. Är ett hållbart rouge i två toner, som ger ett vackert intryck.


Dom Perignon a lá Karl Lagerfeld

image63
Detta rosa gitarrfodral designat av Karl Lagerfeld, med 6 flaskor Dom Perignon och 3 tjusiga glas blir ditt för 900 000. Helt sjuka pengar ... Javisst, kan inte förneka att det är tjusig & så men nått vettigare måste det väll finnas att lägga pengarna på?

Dagens astro

Du satsar på att hinna med en hel del idag. Du vill kunna gå hem tidigare imorgon och då måste du ligga bra till idag. Ditt humör är på topp och ditt självförtroende är oslagbart.

pluggis

god eftermiddag

jag kom nyss hem, har faktikst varit och gjort lite nytta på gymmet (a) bra emelie, bra! Så nu ska jag dränka mig bland allt plugg, ska försöka få det klart så att man slipper det. Kanske blir en liten springrunda ikväll, vi får se ...


snön, försvinn!

godmorgon

åh nej, vaknade nyss och hoppades på att solen skulle kika fram idag. Iallafall lite, lite .. Men nejnej, istället så ser man att gatorna är helt vita av snön. 18:onde mars och det är mer snö än det vart på hela vintern typ ... Nu skulle det ju bli sommar, eller åtminstånde vår iallafall. Snön får gärna komma på jul & nyår. Men snälla inte nu.

Men idag tisdag, har jag ändå en ganska skön dag att se fram emot. Tre dagar kvar i skolan, sen kommer det enormt efterlängtade påsklovet! - Gud så skönt.
Nu ska jag slå på vakna med the voice, alltid lika sköna :) och börja fixa mig. Men till "den stora frågan"  Vad ska man ha på sig en dag som denna?

Ciao


veckans have-to-do

[  ] boka tid hos frisören

[  ] städa rummet

[  ] träna

[  ] besöka stinsen, spana in alla nya butiker

[  ] blogga mera

[  ] köpa några nya toppar


måndag kväll

hej på er

Med håret invirat i handuken, och täcket runt mig sitter jag här igen .. osexigt ohja, but who care? 
Och angående det efterlängtade inlägget som försvann spårlöst nyss, kan jag meddela att jag inte kommer skriva om det. Det blir för jobbigt ..
Men en liten kort sammanfattning kan jag väll bjuda på.

Först var bloggandet bara en kul grej, tänkte prova nått nytt liksom. Men nu blir bara mer och mer ett måste om dagarna, så jag tänkte faktikst försöka ta det här med bloggandet på allvar, eller alltså .. åtminstånde fixa till designen lite (håller på att trixa lite med det nu, kommer bli mycket bättre sen, håll ut allihopa!) och bli en trogen bloggare. Några inlägg varje dag ska man nog hinna med. Där jag kommer skriva om mitt liv, vad som händer om dagarna, och sen blir det nog ganska mycket mode. Dagens outfit, inne- & utelista osv.

Så jag tänkte börja med att sammanfatta denna måndag lite snabbt.
Eftersom det kändes som jag aldrig skulle somna i söndags kväll, så vaknade jag tröttare än nånsin i morse. Jag hade drömt en hemsk dröm om att en mycket betydelsefull person för mig hade dött. Hans bästa kompis ringde mig helt förstörd, och berättade. Jag packade det viktigaste i väskan och åkte dit så fort jag kunde. Och så vidare ..
när jag vaknade var jag helt förvirrad, jag tror tilloch med att jag grät i sömnen. Det var en sådan dröm man inte visste om den var sann eller ej. Men jag låg ju kvar i sängen, i mitt hus. Och var inte påväg dit. Så med hjärtat i halsgropen insåg jag att det faktikst bara var en dröm. Thanks god for that.
haha, helt sjukt vad skumma saker man kan drömma! But sometimes you wish that dreams comes true. Inte denna dröm, givetvis! haha. 

nämen se där, det blev ju en bra bit skrivet iallafall .. och det ska inte försvinna!

tjingeling

bloggtrassel

åhh! jag hade precis skrivit mitt längsta inlägg någonsin, men av någon skum anledning försvann det bara! helt spårlöst.

nu ska jag iallafall slå på musiken med högsta volym i badrummet, och ta en långdusch & basta lite. Får väll ta och skriva om sen, kanske. Om jag orkar ..

Tjingeling

Lariemar Krokvik

image59
 
Lariemar Krokvik - Headline. Denna unga kille har länge jobbat som producent, låtskrivare och rappare. Och nu senast ställde han upp i Melodifestivalen tillsammans med Frida, men låten "upp och hoppa". Känns som det kommer bli en riktig sommardänga, eller vad säger ni?
Hur som helst, så är han gaaaalet snygg!

Empty room

Jag är inte direkt någon "melodifestival-fantast" men den här låten/texten är rikigt fin och man känner ju igen sig en del.

Sitting here alone with my memories
Staring at a picture of you and me
They say I look fine but if walls could talk
They'd tell you all about how much I break apart
I think we were right but we did it all wrong
Ever since you left me I just can't go on
No, I can't even read the news today
'Cause everything reminds me of yesterday

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty room

I never realised it could make me cry
To hear the children laugh and play outside
A walk in the park, shouldn't be that bad
But everything without you seems to make me sad
I thought we were good, we were meant to be
The way it turned out is still a mystery
No, I can't even read the news today
Reminds me of yesterday

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty space
Lonely days
My life goes on
Just like the moon

And to sail across the sky alone
Forever trying to find its home
I can't believe I have to say
I don't know where you are today

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty space
Lonely days
My life goes on
Just like the moon
Empty room
Empty room 


Sanna Nielsen - Empty room
http://www.youtube.com/watch?v=ggpFs6Eq05k

skippar rubrik

"Jag släpar mig upp ur bingen där ingen ligger bredvid - ofrivilligt singel
På tv är livet som förut fast lite mer skyddandes sen du gjorde slut
Alla så glyttiga, alla så nyttiga, alla så fullkomligt fantastiskt lyckliga
Lönt att ge sig ut på jakt fastän när man vet att man ändå till slut ska slaktas"

han är bara för skön

Björn Gustafsson. Melodifestivalen 2008, i Globen.


Mode

Istället för att plugga så sitter jag här och modesurfar lite, mycket roligare. Jag hittade lite tjusiga saker från forever21.com.

   
   

Passa på att shoppa från amerikanska sidor, nu är dollarn är så låg.

Audrey hepburn

Denna tavla på Audrey Hepburn är målad av mig.

image48

Fernando Torres

image47
Liverpool's hetaste spelare, lätt!

Tisdag 21:00

hejhejhallå!
Vilken dag! Kom precis hem ifrån kista, äntligen var jag och tog bort min hårförlängning. Det tog hela TVÅ timmar och gjorde mig 500 kr fattigare. Det känns ovanligt kort, men riktigt skönt att få bort den. Nu är det bara klipp & - färgning kvar. Sen är jag nöjd!
Nu ska jag kika på Inter - Liverpool och kanske plugga lite ..
Ha en bra kväll <3

alla älskar björn

image46

:)



NADA SURF - BLANKEST YEAR, värd att ladda ner! Mycket bra låt.


Zac Efron

image45
Zac Efron - Han spelar Troy Bolton i High School Musical.
Själva filmen kanske inte är så super bra, mest en massa avundsjuka och
"varför händer det alltid på film, och aldrig för mig?" haha.
men utöver det så kan det ju inte bli bättre med en sån här snygging i huvudrollen.


Cameron Diaz

image44


Färgglatt är det som gäller

image43
Färgglatt är en av vårens stora trender. Satsa på ett par sneakers från Sneaky Steve. Märket lanserades förra hösten och har nu kommit till Europa.
I vårens kollektion finns 36 modeller, både herr och dam, i mestadels canvas och skinn.

Justin för Givenchy

image42
Istället för att göra en egen parfym (som alla andra kändisar). Så kommer Justin istället att bli ansiktet utåt för Givenchy's nya herrdoft under hösten 2008. Kan ju knappast bli hetare.


H&M

H&M har allt och dessutom till ett mycket bra pris. Här är några av alla söta plagg från vårkollektionen.

image41


Söndag

Snabbrepris av helgen.

Fredags: En sväng till stan efter skolan och sen chillkväll hemma hos mig.
Lördags: jobbjobbjobb, (men det är ju pengar liksom). Efter jobbet åkte jag direkt till tellushallen för att se dam matchen. Och sen blev det ännu en chillkväll hemma hos mig.
Och idag, Söndag: jobb igen. Åkte hem och bytte om, och sedan direkt till handbollsträningen. Och ja nu sitter jag här. Och funderar på att sova snart. Eller ah, iallafall lägga mig i sängen och kika på tv.

Såå, ha det bra! <3


Horoskop

Kräftan: Den familjekära och traditionsbundna Kräftan styrs av månen. Genom sin ständiga påverkan av det undermedvetna gör månen Kräftan till en mycket intuitiv och känslig person. Kräftan reagerar mer instinktivt än logiskt i hotfulla situationer, men förmågan att läsa ett skeende gör att hon sällan har fel. Det bästa sättet att lära känna en Kräfta på är om du först blir vän med hennes kompisar och familj. Vägen till hennes hjärta går alltid genom de närmaste.

Dagens Astro:

Under söndagen träffar du en person som du tycker mycket om. Försök att tänka dig in i situationen, hur det skulle vara om ni två var mer än vänner. Gör något tillsammans som ett par skulle göra.

Månadens Astro:
MARS: Den här perioden sprakar det av känslor kring ditt tecken. Är du singel och på jakt efter en partner - passa på att gå ut så mycket som möjligt! Just nu kan du välja och vraka bland attraktiva potentiella partners. Även om du inte är ute efter ett seriöst förhållande kan det här bli en tid av flirt och lek. Du har positivt inflytande från Venus som gör dig både charmigare och mer sensuell än vanligt. Du utnyttjar gärna attraktionskraften på jobbet för att se hur långt du kan driva dina kolleger.

Blake Livelys snygga stil

image36

thanks god it's friday

hejhejhallå!
åh äntligen fredag, wiiie. Skola som vanligt sen har jag varit i stan en sväng och kikat lite. Så hittade jag denna söta topp från h&m. En av favorit affärerna, lätt!

image34


Lindsay Lohan

image33
Då var hon blond igen.

Nicole Richie

image32
Riktigt snygg outfit, eller hur?

Vår snygg

image31
Axelbart är det som gäller, detta är en favorit från Gucci's vår/sommar kollektion.


More Victoria's Secret

image22  image25 
image24  image27 
image28  image30

Victoria's Secret

image16 

image17 image18

image19 image20  

tjejkväll

hejhejhallå :)

Kom precis hem från en "tjejkväll" på jobbet, mycket trevligt var det. Vi åt middag, tårta och satt och pratade om smink i flera timmar. Vi hade besök av en make-up artist och en vad ska man kalla det, "smink expert". Som lärde oss en massa saker som har med smink att göra. Make-up artisten visade även hur man gör en vanlig snygg vardagsmake (där jag fick vara testkanin, riktigt snyggt blev det) och sen visade hon en enkel kväll/fest sminkning. Och man kan väll säga att näst intill alla tjejer på jobbet kommer att bära lila-sotad ögonskugga inom den närmaste tiden. haha, det var väldigt snyggt iallafall. Och när vi åkte hem så fick vi givetvis en varsin goodie bag. Fullstoppad med foundation, rouge, läppglans, ögonskuggor, kajal, nagellack, eye liner och massa annat, av alla dess färger.
Och det kommer komma till mycket bra användning kan jag lova.

En mycket bra kväll helt enkelt :)

thursday

Nu måste jag verkligen ta och fixa till mitt hår, det är total kaos. Förslag på frisörsalonger som tar bort hårförlängning till ett hyffsat pris? För jag lyckas inte hitta några bra. Klippas & färgas ska det också, är fortfarande inte helt hundra på hur. Men en bra salong med hyffsat pris, vore ett bra steg på vägen. hjälp?

image15
Skönheten Jessica Alba's hårfärg kanske skulle passa?

Audrey Hepburn


Denna urtjusiga tavlan på Audrey Hepburn håller jag på att måla just nu, ska upp på min vägg sen. Kanske tillsammans med någon liknande fast på Marilyn Monroe eller Jimi Hendrix.

image14

Blake Lively

håll med om att Blake's klänning är riktigt vår fin?


image13

onsdag

heej hallå :)
Idag har jag rensat min garderob ända sen jag kom hem från skolan. Alla som har en stor garderob och nångång i livet försökt rensa den vet att det inte alls är speciellt kul .. Men det var KAOS. Och man kan väll säga att jag hittade en hel del gammalt som jag aldrig skulle sätta på mig nu. Jag insåg också att jag 11 par jeans, var fyra som jag använder, 17 koftor och en jädrans massa underkläder. Endå så står man alltid lika stressad på morgonen och rotar runt i garderoben, men hittar inget som man vill ha ...
Den 25:e kommer iallafall lönen, och trots mina 17 koftor och 11 par jeans ska jag nog kunna trycka in lite till. För mycket kläder får man aldrig!

Sitter och lyssnar på Head Automatica - Laughing at you, riktigt bra låt. Den rekomenderar jag stenhårt :)

ojdå, träning om en kvart. Dags att byta om & kila iväg. Ciao <3


-

tjingeling.

Dagens humör: nja, upp och ner.
kan man väll säga. Idag har jag varit på Ikea, och köpt några saker till rummet. Sen har jag bara pluggat. uääk.
Rebecca, heter den. Engelskaboken, vi håller på och läser nu. Som ska vara utläst tills imorn, och jag har hela 20 sidor kvar. Det låter inte som så mycket, men för att förstå något i den där boken måste man läsa vääldigt långsamt .. usch.
Men nu tänkte jag faktikst skita i det, och kika på Gossip Girl istället. Läser gör jag senare ... om jag orkar.

ha det bra!


tisdag

underbart väder och allt idag ju, toppen! :)
kom nyss hem från skolan, och sitter å bläddrar igenom en h&m katalog och hittar en hel del.
vi hörs, ska iväg till Ikea en sväng med mor. <3

vänner

image12 

jag älskar oss <3

ska man skratta eller gråta? - haha.

"mitt kärleks liv är lika torrt som sahara öken D: men de e väll ditt med? ^ haha"

/ Emma Sharaf 15 år Stockholm.

hahhaha! :) så sant, så! - Tyvärr.


måndagsmys

hejhej hallå :)
kom nyss hem från Emma, som hade tårtkalas idag med lite släkt & vänner. Fast än hon fyller år imorgon. Myspys. Och mycket trevliga (i detta sammanhang "undercover språk" för väldigt snygga) kusiner hade hon, Norrtälje nästa eller? haha! Nej men det var trevligt annars också. Väääldigt god chokladtårta. muuums.

Nu har jag massa plugg att göra, OCH det är csi på tv. Lär ju inte bli speciellt mycket plugg då inte. aja ..

C-YAA

Dagens outfit

jaha, då var vi här igen. Måndag, vilket betyder skola. snaark. Seg och inte speciellt taggad för skolan efter en veckas lov precis, vilket ledde till en mycket "vanlig" klädsel idag.

- Svarta jeans, h&m
- Mönstat linne, h&m
- Svart kofta, h&m
- Brun skinnjacka, Mango
- Svarta stövlar, Din sko
- Svart skinnväska,
Åhléns.

Som ni märker så gillar jag h&m, haha. Nu måste jag fixa de sista, och kila iväg till första lektionen - Spanska.
Så, ha en bra dag.

Adíos amigos.


handboll

så ja, efter en rikigt seg söndag är det äntligen dags för handbollsträning. wiie. alltid lika kul - eller ah, iallafall när tränaren är på bra humör. Annars blir det fys, buuhu!

yeahyeah, C-YAA


jag vill ha!

 ASOS Premium Silk Button           Seguin Trim Tiered 
                             Through Dress 350 kr                                              Halter Dress 265 kr
                                                                                             

 Military Button Detail Top 125 kr    Fitted Button Top in style
                                                                                                                     of Paris Hilton 175 kr
                                                                                            

 Stripe Ruffle Front Vest 140 kr       Pink Accessoires
                                                                                                                     Gold Ring Bag 270 kr


åh, var nyss inne på asos.com och hittade en massa tjusiga saker. Här är mina favoriter, och några av dom kommer absolut bli mina när lönen kommer.

tråkiga,sega,sämsta,förjävliga - söndag.

dagens
humör:
 nere
borde: plugga
frisyr: slarvig knut
klädsel: svarta hotpants & stor t-shirt
planer: absolut ingenting
vill ha: ny hårfärg
längtan: sommaren
fundering: varför får man aldrig vara riktigt lycklig?
personer: -
dåliga samvete: har bara slöat idag
roliga: Björn Gustafsson klippen, längre ner i bloggen.
låt: Lars Winnerbäck - Kom Änglar

Den vackraste stunden i livet var den när du kom

2007. Det var året allt hände. Det var året våra blickar för första gången möttes. Och det var året vi tog farväl av varann. Det var året när allt kretsade kring dig, när du ständigt fanns i mina tankar. Det var året som bestod av saknad, glädje och tårar. Allt på samma gång. Du var den största glädjen i mitt liv, men samtidigt min största sorg.

Det vackraste stunden i livet var den när du kom,
och allt var förbjudet.
Och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om,
för det ekar i huvudet.

Jag saknar dig. Jag vill göra om allt vi nånsin gjorde tillsammans. När jag inte kan sova, vill jag bara slå ditt nummer i hopp om att du ska svara. I hopp om att jag ska få höra din röst igen. Din röst som fick mig att känna mig lugn, att jag var den enda för dig.

Den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat.

925 km ,11 timmar  och 30 min
. Det är långt. Lika långt som mellan dig och mig.
Vi träffades, vi var lyckliga, sen kom saknaden. Avståndet mellan oss var för långt. För långt för att kunna bygga upp något som skulle hålla. Med två brustna hjärtan, som engång varit ett sa vi farväl.
I tron på att ödet skulle föra oss samman nångång i framtiden.

och det hjärta, som skulle bli ditt på nåt vis,
fryser nu sakta till is.

Den vackraste stunden i livet var den när du kom.


BjörnG - en aning för mycket glögg.


äntligen

wohoooo, nu ska jag äntligen åka iväg med mamma och köpa en ny dator! Som jag har tjatat, eftersom min gamla skrothög kraschade. Jag fick iof gå med på några villkor, men det ska nog gå. Eller det måste gå, annars är jag så illa tvungen att betala halva datorn! haha.
Men aja, lovar att skriva senare .. på min nya härliga dator.

Tjingeling <3

-

Godmorgon, igår kväll var helt okey. Det började bra med bara tjejerna, sen blir det lite segt faktikst. Men men .. det kommer fler gånger.

RSS 2.0