Kvällspromenad

Godkväll!
Jag kom precis hem från en ganska lång kvällspromenad med Therese. Det var länge sen vi umgicks, så det var mycket trevligt. Vi mötte även upp Andréa och Erica lite senare för sällskap hem. Och vi hade väl tur att vi gick när vi gick, för nu kom det en rejäl regnskur och åskan mullrar för fullt. - De är såna här stunder man ha mysigt sällskap.

Iallafall, planerna för imorgon är att åka och bada om vädret är på vår sida (?) vilket jag iof tvivlar på. En plan B kom vi aldrig fram till, - men de lär väl bli en lång fika nere på cafeét eller något liknande. Något ska vi väl komma på, för hemma ska jag inte sitta - oavsett väder! Förslag på saker att göra i Stockholm oavsett väder? - för jag har nämnligen brist på fantasi.

Lunch på Sandy´s

Hejsan!

I täby var det dötrist, hittade ingenting att shoppa förutom två läppglans från Isadora. Kändes som man var där för att endast fördriva tiden. Men trevligare blev det genast när jag mötte upp Andréa för en lunch på Sandy´s. Där vi åt deras riktigt goda ceasar wrap, mums! Vi hade också en lång konversation om musik, - och kom fram till att vi ska skaffa oss en varsin gitarr och lära oss spela. Så innan denna sommar är slut så ska iallafall jag kunna spela, lite åtminstånde.
Någon som vet var man kan hitta billiga akustiska gitarrer för nybörjare? Alla tips är mer än välkomna.


Lunch på Sandy´s


Täby Centrum

Det får nog bli Täby iallafall, vädret är ju verkligen inte på min sida och vem vet hur de är inne i stan? I Täby finns det iallafall tak.

Ha en bra dag!


Måndag - första dagen på ledigheten

Godmorgon!
Första dagen på semestern och jag är fruktansvärt rastlös. Jag måste göra något! Men vad? Det slutar alltid med en shopping runda dagar som denna - när man har brist på annat att göra. Så ja, de blir väl en liten shopping runda då.
Nu är frågan bara, Täby C eller orkar jag åka till stan? Stan är ju såå mycket bättre & roligare, men lite längre och ah .. vi får väl se.

Nästa stopp, duschen.

Spanien - vinnare av EM 2008

3-2 blev det inte, men en underbar 1-0 seger för Spanien blev det allt! Och målet, om jag säger Fernando vad säger ni då? - TORRES! (dom säger så om spelarna efter målen som gjorts) Fernando Torres, helt underbar! Sånna som Torres, ja dom skulle vi ha fler av i fotbollsvärlden. Woho!

Lite onödig statistik




Vad tror/gör du?


Framtaget av Expressen.

EM-finalen

Hej på er!

Efter ännu en dag på jobbet, väntar nu en väldigt lång ledighet! Ska bli underbart skönt. Men det kommer samtidigt kännas lite konstigt eftersom jag jobbat så fruktansvärt mycket (mot vad jag brukar) under de senaste månaderna. Men jag känner på mig att de här kan komma att bli en mycket intressant och händelserik sommar.

Tillbaka till nutiden, Ikväll är det EM-final: Tyskland - Spanien. Jag tror på en mycket spännande och jämn match, men att Spanien tar hem det med 3-2.


Snyggingen Fernando Torres kommer göra ett av målen i matchen. Vad tror ni, Spanien eller Tyskland?

iPhone

åh någon mer än jag som är riktigt sugen på att köpa iPhonen när den kommer ut den 11 juli?

iPhone home screeniTunes Wi-Fi music store on iPhone
Har läst att den bara kommer att kosta 1300 kronor - kan ju omöjligt stämma ;o, eller?

Gymnasieintagningen

Just ja, jag glömde berätta. Vi fick resultaten från gymnasieintagningen igår, och vet ni? Jag kom in på alla mina val! Så för min del innebär det en treårig frisörutbildning på St.Eriks gymnasium på Kungsholmen. Jag har fortfarande lite ångest över om jag valt rätt eller inte (?) Men hur lätt är det egentligen att som 16 åring bestämma sig för vilken utbildning man ska ha resten av livet? Ah, lätt är det iallafall inte. Men de känns som de kan bli rätt bra endå - hoppas jag.

Vart går/ska ni börja någonstans?

I can do it!

Ack ack, idag har det inte blivit mycket bloggande alls för min del. Men faktum är att det faktikst inte har funnits speciellt mycket tid för det heller. Slutade som sagt jobbet klockan 18.00, och var då helt slutkörd i kroppen efter en mycketmycket ansträngade dag. Hade jouren också, vilket innebar att det vart en himla massa spring hit och dit. Men jag ska dock inte gnälla, eftersom imorgon är min sista dag innan semestern. Ska bli förjävla skönt, rent ut sagt! Men jag måste då ta tag i sommarträningen som hela laget fick av våran handbollstränare - som innebär två olika springpass per vecka + benfys varje gång samt överkroppsfys varje dag. Har ännu inte riktigt fått kläm på de där, men de ska bli ändring på. För i höst väntar en ny tuff, men alltid lika rolig handbollssäsong.

Nu blir det nog till att krypa ner i sängen med en stor glasskål (påtal om träning .. uurhm) framför Fyra bröllop och en begravning.
tjingeling!

Godmorgon!

Fick precis i mig lite frukost och ska nu fixa iordning mig lite, och rusa iväg till jobbet. 10 - 18 är passet som gäller i dag .. suck. Menmen, det är bara idag och imorgon. Sen väntar en långlång ledighet, underbart!
Cya


Middag med vännerna

Nu ska jag iväg för att möta upp några vänner och handla inför middagen, tvivlar inte på att det blir trevligt!

Tjingeling!


Lite shopping sitter aldrig fel

Tudeluu, jag kom precis hem ifrån min lilla shoppingrunda. Det blev en sväng på Ikea, - där lite smått och gott fick följa med hem. Men även en tur förbi Väsby centrum, där min mor (för första gången) gick därifrån med fler kassar än mig! Så är det något som inte stämmer, haha.

Här är mina fynd:


Vit skjorta från Vero Moda, 99 kronor - Sommarens oslagbara hit tillsammans med "Indianskärpet" jag planerar att köpa på H&M och ett par ljuvliga jeansshorts!


Tunika från Veromoda, 129 kronor


Halsband med hjärtmotiv i strass från H&M, 39.50 kronor


En liten del av de som fick följa med mig hem från Ikea, mer om det får ni antagligen se senare.


Fredag

Hejsan!

Gud vad skönt det är att vara ledig! Och vilket strålande väder, eller hur? Iallafall för att 08:or, underbart! Idag har jag besökt solariet en sväng, och ska nu iväg till Ikea med mor min. Det blir nog även några andra stopp på vägen. Är fortfarande lite småsugen på shopping ..
Utöver det ska jag ikväll ha middag med tjejerna, det blir grillning och mys ute på altanen hela kvällen.
Nu måste jag kila iväg, ha en fortsatt underbar dag!

Viva la Espana!

Wooho, 3 - 0 till Spanien blev det nu i matchen. Strålande! Så lite rätt kan man väl säga att jag hade, Spanien gjorde ju 3 mål - precis som min gissning. haha. Så nu blir det alltså Spanien - Tyskland i final. Spännande!

Har även precis skummat igenom mina tre modemagasin som fick följa med hem ifrån Ica idag. Vilket var ganska dumt egentligen, eftersom jag nu blev jätte shopping sugen - Igen! Jag tror jag lider av någon slags sjukdom (?) Om man nu kan det? Så gissa vad planera för morgondagen är? (är nämnligen ledig) - Jo, shopping! Stan orkar jag inte åka till igen, så imorgon får det bli Täby C. Men innan de så tänkte jag besöka solariet, brännan är nästan borta helt nu! Och en liten powerwalk på det kanske. Vi får se.

Nu ska jag bara kika in på ansiktsboken en snabbis och sedan krypa ner i sängen framför OC, och mina tidningar som ligger där och bara väntar på att bli lästa.

Ta hand om er, E

Spanien - Ryssland

Då var man lagom hem till fotbollen, tog en sväng ner till centrum och köpte lite modemagasin och naturgodis. Så ikväll blir det en förhoppningsvis spännande fotbollsmatch, - följt av ett eller annat avsnitt av OC, lite naturgodis & läsning om de senaste modet och skvallret. Låter alldels underbart för min del!

Ha en trevlig kväll allihopa!

Torsdag

Morsning!
Jag kom nyss hem från jobbet, det har varit en ganska behaglig dag faktikst. - Lite folk, hyffsat lite att göra och mer till för snack. Så ja, det har varit rätt bra.
En liten kul grej som fick alla ett gott skratt under frukosten på jobbet idag var Ebba Von Sydows spalt i Expressen, Veckans miss och Veckans hit. Där veckans hit var detta;

"Nästa vecka sticker jag till Marstrand för att spana i seglingarna, självklart packar jag maxiskjortan. Bekväm, citychic och skitsnygg!1095 kr från Lexington"

Och ja, det roliga skulle vara just maxiskjortan. Fattar ni? Jag jobbar ju på Ica Maxi. haha. Så kul var det inte, men endå. Glida runt i Marstrand med en röd Ica Maxi skjorta lär ju inte vara så läckert, eller vad tror ni? haha.


Planer för kvällen är inte riktigt fastställda, det blir nog en lugn kväll med vännerna. Det är ju även fotboll; Ryssland - Spanien, och det låter ju faktikst lite lockande. Jag tror på 3-2 till Spanien, eller kanske förlängning & kanske tom. straffar. haha, det återstår att se. Vilka tror ni på, Ryssland eller Spanien?


Utgång

Sådär, nu ska jag ut en sväng med några vänner. Det blir en mycket lugn kväll, jobbet väntar imorgon. Vad ska ni göra ikväll?

Brinck - I don´t wanna love her

åhh jag har hittat en ny låt som spelas på repeat i mina högtalare. Underbar låt! Här kommer den akustiska versionen.


Brinck - I don´t wanna love her

Mysdag i underbara Stockholm

Jag är nästan stolt över mig själv att jag faktikst inte shoppade upp alla pengar, jag köpte inte mycket alls. Mycket var nog N:s förtjänst eftersom jag träffade honom och sen var jag fast. haha. Men en lång, väldigt lång dag på stan blev det iallafall. Jag tror att jag var inne vid halv tolv tiden, och jag kom hem för lite drygt en halvtimme sen. Och det är ju ett bra tag! En lång men trevlig dag, jag hann knappt in i första affären innan N ringde och undra om han och hans vän skulle möta upp mig. Så ja, varför inte. Så dom haffade mig mitt i kön till kassan inne på H&M, - där jag står med mina underkläder som jag ska betala. haha. Sen gick vi bara runt och kikade i lite affärer, tog en väldigt lång fikapaus på Wayne´s Coffee där vi även mötte upp ännu en av deras vänner. Så där satt jag och lyssnade på diskussioner om datorer, musik och allt annat killar pratar om (?) Ganska intressant faktikst, så har ni några frågor på de så vet ni vem ni ska fråga - jag är nu fullproppad med ny kunskap. haha. Så ja, det har varit en härlig dag i soliga huvudstaden - underbart!

Just ja, ni kanske vill se dagens shopping? Eller fynd skulle jag snarade kalla det.


Brun skinnväska, Shestore 199 kr (ordinarie 499 kr) - dock mycket snyggare i verkligeheten än på bild.


Bh, H&M 98 kr (ordinarie 149 kr)


Beige kofta, Cubus 99 kr (ordinarie 199 kr)


Hårklämmor, H&M 19,50 kr
Make up svampar, H&M 14,50 kr
Ögonskuggor, (olika nyanser av brunt) Åhléns 49 kr (ordinarie 95 kr?)


Pärlörhängen, Antikt, Gammalt & Nytt 45 kr

Lite suddiga bilder tyvärr, vet inte riktigt vad de beror på .. men det får funka.

skippar rubrik

Då var jag hemma igen efter en kväll framför allsång med tjejerna, och en liten promenad. Imorgon blir det ju som sagt en shopping runda för min del, det var ett tag sen och nu bara kryper det i kroppen, - är enormt shoppingsugen! Eftersom rean fortfarande är i full fart, så är det nog bäst att ge sig iväg relativt tidigt, för att inte behöva trängas för mycket.

Nu blir det nog sängen för min del, för imorgon ska det shoppas! (är rädd att man tappar kontrollen och shoppar en aning för mycket .. eller så hittar man ingenting). De återstår att se.
Sov så gott allihopa!

dålig uppdatering och ointressanta inlägg - skäms!

Heejsan!
Gud så dålig uppdatering det varit på sista tiden tycker jag, inga spännande inlägg överhuvudtaget. Och så kommer det nog bli med även detta. Idag har jag bara jobbat och slitit, så det har varit fullt upp helt enkelt. Men imorgon är jag ledig, say halleluja! - Så då tänkte jag sova ut lite grann, ta en shoppingrunda i stan, sola & ev. ett besök på Ikea. ja, det verkar bli en rätt fullspikad dag det med. Menmen.
Ikväll däremot blir det väldigt lugnt, ska kika på allsång på skansen med några vänner - eftersom Håkan Hellström är där. - Hann dock inte dit efter jobbet idag, tyvärr. Så det får bli på tv:n istället. Sedan ska jag nog träffa N en liten stund, det var ett bra tag sen sist nu. Så det är verkligen på tiden. Vad ska ni hitta på ikväll?

Midsommar bilder

Jag lovade ju er lite bilder från Midsommar! Det hade jag nästan glömt bort, men bara nästan. Här kommer dom iallafall.



  
  
   


Ännu en gång, tack för en underbar midsommar!

Shopping sugen

Jag har fortfarande inte kommit någonstans, det blir som vanligt - att man fastnar här framför rutan och egentligen inte gör någonting. Hur som helst så funderar jag på en shoppingdag på onsdag när jag äntligen är ledig, om vädret inte sviker. Shoppinglistan är för tillfället väldigt lång, men de ska vi nog rätt lätt kunna ändra på. Och sa jag att lönen kommer onsdag också, lovely!

För visst är det bara fööör härligt att åka hem med händerna överfulla med påsar? (a)


Måndag

Hej på er!
I morse trodde jag seriöst att jag aldrig skulle komma upp, var helt sjukt trött. Länge sen de var så illa faktikst. Iallafall så kom jag hem från jobbet för en liten stund sen, eller ah typ en timme sen. Har hunnit med att äta lite också. Planer för ikväll? - Jo, tänkte städa till rummet lite, packa upp efter min lilla midsommar resa (har inte orkat med det ännu, haha), duscha, fixa brynen osv. Sen blir det givetvis ett eller annat avsnitt av OC innan lägg dags. Kanske lika bra att börja då.

Just ja, imorgon kväll är Håkan Hellström på Allsång på Skansen. Och hinner jag efter jobbet, ja då ska jag dit! Någon mer som ska dit? Sen spelar ju dock vädret en liten roll också. Så vi får se.
Iallafall, ha en fortsatt trevlig, regning måndagkväll!

Resultatet blev ..

.. definitivt brunett! Ljus brunt blev det närmare bestämt. Och jag tror det blev väldigt bra också, det är ju lite svårt att se hur det faktikst ser ut under badrumtlampan. Det behövs dagsljus för att avgöra en sådan sak. Men det blev nog bra!
En annan sak som har med hår att göra är denna ur tjusiga fläta som jag hittade i Elin Klings blogg. (Som förövrigt ligger i min topp 10 blogglista). Det är absolut någonting jag ska prova på, - någondag när tålamodet är på topp.


Bild lånad av Elin Kling.

blondin, brunett, rödtott, vad blir det?

Nu har jag färgen i håret, spänningen är olidlig .. Eftersom det alltid lyckas bli en annan nyans än vad jag vill ha, eller inte bli enligt mina förhoppningar, - så vet man aldrig hur det blir. Jag hoppas iallafall på ett resultat som gör att jag kan visa mig offentligt imorgon. haha, återkommer med resultat!

Det hänger på håret .. ?

Gud vad skönt att äntligen vara hemma från jobbet! Visserligen har timmarna gått fort, men jag är sjukt seg i hela kroppen. Det blir nog en mycket lugn fortsatt dag för min del. Dock köpte jag med mig en hårinpackning och lite hårfärg hem, så ikväll är det färgning som gäller. Jag vet, det är sommar - håret kommer blekas osv. Men nu står jag inte ut med denna utväxt och konstiga färg som jag har för tillfället. Usch!
Håret är viktigt, och att det ser fräscht ut - det är ett måste!
Så hur resultatet blir det får ni veta senare :)

Back in town

hallååå!
Jag kom precis hem från min rätt så korta, men mycket trevliga vistelse ute i skärgården. Där jag, mina vänner & några av deras familjer och sedan deras vänner firade midsommar. Och det var grymt! - en riktig höjdar midsommar! Midsommarafton började med sillunch, och övergick sedan till en massa lekar. haha! Fram mot kvällen åkte vi över till Håtö som bara ligger en 5 minuters båtresa bort, för att hälsa på lite annat folk och sedan iväg vidare till dansbanan. När vi först kom det var det väldigt dött, men ju längre in på småtimmarna man kom - desto mer folk blev det! Och desto mer sjönk åldersgruppen, och slutade perfekt i våran ålder. Så det blev bara roligare och roligare kan man väl säga. Vi träffade en massa sköna människor som vi umgicks med hela kvällen, och sedan skulle följt med till oss. Men njaa .. det gick inte riktigt enligt planerna. Man kan väl säga att det blev lite körigt där mot slutet, men kul var det! Det är en lång historia som vi nog får ta en annan gång i brist på annat att göra. För nu tänkte jag krypa ner i sängen med en stor skål med glass & jordgubbar och kika på OC. Men jag måste först tacka för en underbart midsommar, som jag mer än gärna gör om. Många, många gånger till!
(Bilder osv. kommer upp såfort jag fått allting skickat till mig, det var nämnligen inte jag som stod för fotograferingen.)

Jag hoppas ni haft en riktigt underbar Midsommar! Ciao.

Ready to go!

Nuu draaar jaaag!
Och eftersom jag inte kommer ha tillgång till dator, så hörs vi helt enkelt imorgon kväll när jag kommit hem. Hoppas ni får en trevlig midsommar allesammans. tjiiingeling!

Midsommar 2008

Då var planerna för Midsommar 2008 spikade - i sista sekund! Jo, vi brukar vara rätt bra på att boka allt, och då menar jag allt i precis sista sekund. Även denna midsommar ska spenderas utanför Norrtälje (som tidigare två åren) - ute på vischan helt enkelt! Och det kommer bli en mycket traditionell dag, - sill lunch, dansbanan osv. haha! Det kan nog bli kul, så vi får hoppas att vädret tillåter en härlig och väldigt sen sommarkväll!

Dags att krypa ner framför ännu ett avsnitt av OC, ouhjaa!
Pussnuss

Midsommar ångest?

Gud så skönt att äntligen vara hemma, efter en mycket stressig och kaotisk dag på jobbet. Men nu är jag ledig hela två dar. Och som troligtvis alla vet är det Midsommar imorgon, och jag har inga planer! Vad ska ni göra?

Inge mera EM för Sveriges del ..

Gooodkväll!
Fotbollen gick ju inte sådär himla bra! 2-0 till Ryssland - vilket betyder att vi är ute! ack ack! Nej, det är ju en dag imorgon också. Som innebär ännu mera jobb och slit. Men sedan är det två dagars ledighet, och Midsommar. Har ni några planer? Så nu blir det tv:n en liten stund, sen sova. Godnatt på er allihopa!

GO SWEDEN!

Shuuuuloo!
Haft en bra dag? Det har jag iallafall, en mycket hektisk och jobbig dag på jobbet. Men det har gått bra! Dock väldigt skönt att den är över, nu ser jag bara sjukt mycket fram emot fotbollen ikväll. Ryssland - Sverige. Tyvärr, så tippar jag på förlust med 2-1. Vad tippar ni? Men givetvis ska jag heja för fullt för att Sverige ska vinna. Nu är det vinst eller oavgjort som gäller, en förlust finns inte på världskartan!

Somna in, och aldrig vakna upp?

Uuuuäääk, mitt humör sjönk just till noll! Eller minus till och med, om det går? Helt plötsligt bara sådär! Just nu vill jag bara sova och inte prata med någon!
Så godnatt kära läsare!


Har du någonsin känt att alla tankar snurrar runt för fort i huvudet,
så fort att du känner att du bara vill försvinna?

Gina Tricot

Någon som vet när Gina Tricot startar sin rea? Jag vet iallafall vad jag ska slå till på då. Jag är rädd bara att de jag vill ha inte kommer vara på rea, men de kommer nog få följa med mig hem endå.


It's so complicated

Carolyn Dawn Johnson - Complicated



Jag bara älskar denna låt!

Moulin Rouge VS. Frankrike - Italien



... eller Frankrike - Italien, jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Trots att båda redan börjat, haha. Ska ta och krypa ner framför tv:n, så får vi se vad det blir. - En massa zappande gissar jag på.

Bellme

Någon mer än jag som tycker Blondinbellas nya affärsidé är en höjdare? Väldigt lik Marrakezh, bara det att Bellme vänder sig mer till modeprylar och till tjejer. Så mycket bättre!


Not a day goes by that I don't think of you

I still wait for the phone
In the middle of the night
Thinking you might call me
If your dreams don't turn out right
And it still amazes me
That I lie here in the dark
Wishin' you were next to me
With your head against my heart

Baby, baby, oh baby
Not a day goes by
That I don't think of you


Lonestar - Not a day goes by

hårt arbete = cashflow

Gaaah så skönt att vara hemma igen! Är helt slut i kroppen och benen värker! Dock så råder inga lugn och ro här inte, fick mitt schema idag för de kommande veckorna. Så denna vecka blir det till att jobba imorgon, torsdag & söndag. Nästa vecka; Måndag, tisdag, torsdag, lördag & söndag. Och jag måste påpeka att de inte är speciellt lugna, korta dagar heller! Menmen, man kan väl säga att lönen i juli kommer bli ruggigt bra. Lovely!

Planer för resten av kvällen existerar inte, lär nog bli en mycket lugn kväll framför tv:n eller liknande. Det blir antingen Frankrike - Italien eller Moulin Rouge som går på tv igen. Vad ska ni göra ikväll?

Tisdag

Gooodmorgon!
Riktigt segt att behöva gå upp såhär tidigt på sommarlovet. Tur att jag inte jobbar speciellt mycket denna sommar, för jag är så sjukt seg i både kropp och knopp. Så efter jobbet blir det nog väldigt lugnt, en mysig hemmakväll helt enkelt!
Ha en bra dag, ni som slipper jobba. tjingeling!

Mysigt är ett måste

Tänk om man bara kunde gå och vinna lite pengar bara sådär. De skulle inte sitta helt fel va? Jag blir helt galen av de där inredningstankarna som liksom klistrat sig fast i mitt huvud. Jag älskar att inreda, det är jätte kul att få förändra något till de positivare. Och nu här näst vill jag göra det i mitt egna rum, men så var de ju det här med pengarna ... Det är ju inte helt gratis inte. Men just nu känner jag verkligen att mysfaktorn i mitt rum behöver höjas radikalt. Det känns bara så tråkigt helt enkelt! Usch!

Nej nu lämnar vi det för ett tag .. Imorgon ska jag upp och jobba (jag som helst hade velat sova större delen av dagen) klockan nio. Så nu tänkte jag kika på lite mer OC (inte helt oväntat uh?) och sen lär jag nog somna rätt fort.
Så sov så sött allihopa! Puss.

Nästa stopp IKEA?

Trots att sommaren är här (eller det kan ju diskuteras), så är jag jätte sugen på att inreda rummet riktigt mysigt. Sådär som man vill ha på hösten ni vet? Det ska gå i brunt, grönt och vitt. En smula guld skadar inte heller. Åhh, så mysigt! Jag vill göra det nu nu nu!


Hur ser erat drömrum ut?

Förlust i kvartsfinalen

Hejsan!
Nu har jag precis sett på ännu ett OC avsnitt, - man blir som besatt!

Idag förlorade vi tyvärr med 8-7 i kvartsfinalen, och är därmed ute ur cupen .. Synd, eftersom vi hade kunnat komma mycket längre!
För resten av dagen har jag inga planer alls, är sjukt seg i kroppen efter fyra dagars handboll så det blir nog hyffsat lugnt. Eventuellt en sväng till Lillsjön om vädret håller i sig, - jag har fortfarande inte tagit årets första dopp. Så det är väl läge att göra det.
Vad ska ni göra resten av dagen?

Första dagen på sommarlovet

Morsning korsning!
Har precis slängt i mig en macka, och jag måste snart springa iväg till bussen för att åka in till eken cup. Och visst känns det förjävligt att vara uppe såhär tidigt när man har sommarlov!? - Ja, det gör det!
Iallafall, hoppas ni får en bra dag!

Sovsött

åh vad jag älskar OC!

Det är ju helt underbart bra, det var ett tag sen man såg det eftersom de inte går på tv längre. Så nu är det extra bra! Eftersom jag ska upp tidigt imorgon tänkte jag nu krypa ner i sängen och se ett avsnitt till, sen är det hög tid att sova. Imorgon måste man prestera bra, - för vi ska vinna!


OC

Sådär, då har jag riggat upp med hela OC-boxen säsong 2 och en massa popcorn! Perfekt för en lugn söndagkväll!


Sommarens planer

V.25 - Jobba, och Midsommar (har dock inga planer för det!?)
V.26 - Jobba (?)

V.27 - Jag fyller år, en massa roligheter med vännerna.
V.28 - Funäsdalen med papi, bror + delar av släkten.
V.29 - Landstället i Småland + ev. ett besök i Helsingborg.
V.30 - Öland med Erica, Emma & Andréa
V.31 - Hemma - inga planer
V.32 - ev. Jobba
V.33 - Hemma - inga planer
V.34 - Skolan börjar - dags för gymnasiet.

Ja, sådär ser min sommar ut! En hel del saker att göra, och mer ska det bli!


Dagens horoskop

Kräftan 22/6-22/7

Söndagen blir riktigt mysig och den kan dessutom bli romantisk om du anstränger dig lite. Ta första steget.

Att vilja är en sak, att våga är en annan .. vågar jag?


kvartsfinal nästa

hallååå!
Kom precis hem ifrån matchen, och gissa vad? Vi vann, och går därmed vidare till kvartsfinalen imorgon. Där vi ska ta hem hela skiten! Strålande!

Soliga söndag

Gooodmorgon!
Denna soliga dag väntar ännu en match i Eken cup/Gubbängen, och nu är det vinna eller försvinna som gäller! Vinner vi idag går vi vidare till imorgon. Vilket vi självklart ska göra!

2-1 seger för Spanien

2-1, vinst för Spanien. Riktigt surt eftersom 2-1 målet kom när det var en minut kvar av matchen. En ynka minut! Men så kan det gå, tyvärr. Och det går ju inte att undgå att Spanien faktikst är betydligt vassare än Sverige, trots att Sverige hade en 20-minuters period där dom spelade underbart bra!


Lördag

Hallåå!

Jag steg precis ur duschen, och väntar ivrigt på att maten ska bli klar, - jag är vrålhungrig! Har knappt ätit nånting på hela dagen, och spelat två matcher. Där vi vann första och förlora andra, precis som igår. Men däremot borde vi ha vunnit andra matchen! Iallafall, såfort jag fått i mig lite mat ska jag kila iväg till Erica (?) för att se på Sverige - Spanien. Som jag tror kommer bli en riktigt bra match, - men de får vi väll se helt enkelt.
Så ha en fortsatt trevlig kväll. Och glöm för gudsskull inte att göra allt ni kan för att heja fram Sverige till en seger!

Regnet bara öser ner ...

... vilket inte är lika kul när man ska vara ute hela dagen. Närmare bestämt spela handboll ute! Usch, jag vill inte! Jag är inte taggad för fem öre, och vädret gör det verkligen inte bättre. Idag är en sådan dag man bara vill spendera i sängen hela dagen framför en bra film, med sin kära (om man nu har någon). Men tyvärr blir det inte riktigt så, eftersom jag ska ut i regnet och spela match. uuurk!
Om en lite drygt en timme, är det dags att åka iväg. Så nu är det nog bäst att packa om väskan, som jag aldrig orkade igår och fixa till sig lite grann.
Så till er som slipper detta, ha en mysig dag! Puss.

Då var denna underbara fredag avklarad

Godkväll!

Jag kom precis innanför dörren! Gud så trött jag är i benen, det bara värker, spelar ingen roll man går, står stilla eller sitter - det värker lika mycket iallafall! Hur som helst, dagen började med en lite sorgsen skolavslutning som dock var mycket trevlig. Det bjöd på jordgubbstårta, och rosor fick man hejvilt!

 
              Skolavslutnings outfiten.                                                        Erica

 
          Therese, Lisa & Lotte                                          Adde, Patrik & Michaela

Efter det var det direkt hem, för att byta om och sedan iväg till Gubbängen där Eken cup väntade. För min del gick det inte alls, (man kan ju skylla på fredag den 13:onde?), men det blev en vinst och en förlust. Dock så spelade vi verkligen bra båda matcherna.


haha! Cecilia, Therese & Carro. Jag diggar deras miner.

Och efter båda matcherna när man egentligen ville hem, för att bara duscha och sova så skulle vi till Gröna Lund. Vi sprang runt i cirka 20 minuter för att hitta duschrummet, och när vi väl hittade det var det endast en massa småtjejer där inne som kollade på oss som dom aldrig hade sett två 16-åriga tjejer förut. haha! Så efter att vi tagit en snabb dusch, fixat till oss lite grann och stått och skrikit för att vi glömt hälften av sakerna, så åkte vi in till Gröna Lund. Som tog en hel evighet, eftersom alla bussarna som gick dit i princip var fulla med folk. Så det vara bara att vänta på nästa!
Men när vi väl kom det var det lätt värt besväret, Håkan var GRYM! Det var hur mycket folk som helst, och hur kul som helst! Han spelade en del av de nya låtarna, men även mångamånga gamla - vilket fick alla att bli som galna! Underbart var det!

  
   

Nu måste jag säga att sängen ser fruktansvärt lockande ut! Ska ju upp hyffsat tidigt imorgon för ännu två matcher och sen blir det ju fotbolls-em på kvällen, såklart!
Sverige - Spanien, det blir nog riktigt spännande!
Godnatt på er allihopa! <3

Skolavslutning

Sådär, nu är jag redo för skolavslutning! Det blev den vita klänningen, bilder på det får se se lite senare. Antagligen kommer jag inte hinna blogga förrens sent i kväll/natt. Men ni överlever :)
Nu ska jag kila iväg och säga hejdå till mina vänner på skolan för sista gången *snyft*
Ciao.

Fredagen den 13:onde

Godmorgon!

Jag klev precis ur duschen, och sitter nu och tuggar på en macka. Ska strax börja fixa mig inför avslutningen, jag har fortfarande inte bestämt mig över vilken klänning jag ska ha. Så jag får prova en gång till och se helt enkelt.

Just ja, det är ju fredag den 13:onde idag. So let´s see vad som går fel idag, inget allt för allvarligt hoppas jag. Men att gå ut nian just denna dag, ja vi får väll se hur det slutar.
Nej nu har jag inte tid att sitta här, ha en bra dag! Tjingeling.

Fredagens tajta schema

Då slog klockan nyss 22:00, och det är alldeles strax dags att krypa till sängs. Imorgon väntar en fredag med ett mycket tajt schema, jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med faktikst, men det löser sig nog.
Dagen börjar klockan 09:15 i skolan, där det är dags för skolavslutning. Som antagligen kommer bli ganska tårfylld. Jag blir nästan lite tårögd nu när man tänker på att det är sista dagen, sista dagen på skolan och sista dagen tillsammans med alla härliga människor som faktikst går där. Man har nog inte uppskattat det så mycket, förrens nu .. tyvärr. Efter skolavslutningen som är slut kring tolv tiden kanske, är det direkt hem för att snabbt byta om och iväg in till Gubbängen där Eken Cup väntar. Där vi imorgon har två matcher. Och jag ber till gud för fint väder!
Efter sista matchen är det bara att hoppa in i duschen, fixa till sig och åka iväg till Gröna Lund, för att se Håkan Hellström! Lite mat på vägen måste vi hinna slänga i oss också. Gud det kommer bli en mycket stressig dag, men jag tvivlar inte en sekund på att jag kommer sova gudomligt efter det. Tur att vi inte har allt för tidiga matcher på lördagen iallafall.

Usch, jag blir stressad bara jag tänker på det! Nu måste jag ringa Erica, och börja packa allt som ska med imorgon. Det blir nog en hel del, - handbollsgrejer, kläder till kvällen (för alla väder, - man vet ju aldrig hur det blir i det här landet) osv. det är en massa saker! Vilket också innebär en stor, fet sportbag. haha!

Sweet dreams  <3

Vila i frid

Jag fick precis besked om att min farfar dog i prostata cancer här om dagen. Dock så har jag aldrig träffat honom, och min pappa har inte haft kontakt med honom på över 20 år. Så det förändrar varken min eller pappas vardag speciellt mycket. Men det är klart, han var ju endå en familjemedlem. Trots att man hört mycket dåliga saker om honom. Jag vet inte ens hur människan ser, eller såg ut. Har väll sett ett par väldigt gamla bilder, men inget mer. Så de tog inte speciellt hårt när man fick det beskedet. Men som sagt, han var ju en familjemedlem ...
Vila i frid

JAG ÄLSKAR ÖVERRASKINGAR!

Jag visste det! Eller jag anade att det låg nånting bakom den här grejen med tårtan, och jag hade rätt. Mamma berättade att hon var jätte nöjd över min insats i skolan de sista åren och allting, så hon överraskade mig med två presenter. Jag som förövrigt älskar överraskningar! Och gissa vad det var?
Jo, det var en ny digitalkamera och min älsklingklocka som jag har gått och velat ha nu ett bra tag! Så nu är jag super nöjd, kalas!


Den blir ju perfekt inför Håkan konserten imorgon, om jag nu får tag i ett minneskort.
Eftersom de inte ingick.



Nu är den äntligen min, bättre sent än aldrig! :)
Och den kommer användas flitigt kan jag lova.

Jordgubbstårta ...

... det är sommar de! Och det är just vad jag ska smälla i mig nu, eftersom mor min kände för att festa till det lite med en jordgubbstårta idag. Mums!


Fyra sommarsköna väskor ifrån Åhléns

Väska Wera 
   995 kronor                                                        199 kronor

 
      399 kronor                                                                  199 kronor

Håkan Hellström

Yeeah, imorgon är det dags för Håkan Hellström igen. 20:00 på stora scen, på Gröna Lund. Jag längtar!


Från förra årets konsert på Grönan.

Klädbekymmer

Jag behöver råd! Vilken av dessa klänningar ska jag ha imorgon på skolavslutningen? Det blir svarta pumps, och en svart kuvertväska till. Hjälp, vilken ska jag ta?

image282 VS.

Sista dagen innan skolavslutningen

Hejsan!

Måste säga att det har varit en helt underbar dag, tillsammans med alla nior i skolan och lärarna! Tack!
Vi startade dagen med lite aktiviter, där vi tävlade klassvis. Det började med paddling vid badberget, och de kanske inte gick sådär jätte bra för våran del. Men vi höll oss iallafall i kanoten, trots att det var nära att vi plaskade i. haha!


Lisa och jag paddlar för fullt, synd bara att vi är påväg åt helt fel håll. haha!

Förmiddagen fortsatte med en drös andra aktiviteter, där vi bland annat skulle bygga en pyramid av alla i klassen. reslutatet var mindre lyckat, men kul var det!
Efter det var de dags för avslutningslunchen, där det bjöds på god mat, efterrätt och mycket trevligt sällskap. Vi blev även serverade av stiligt uppklädda lärare. När vi väl satt där, vi tjejer, så kom vi att tänka på att det faktikst var våran sista lunch tillsammans. Det var lite sorligt faktikst. Vi som har haft en hel del roliga stunder tillsammans under lunchen, exakt vad det är behöver vi inte gå in på. haha.


Den sista måltiden - eller, iallafall i den skolan!

Och så var vi framme vid överraskningen i aulan, som visade sig vara storartad. Det var länge sen man skrattade så mycket som man gjorde under den timman, helt sjuk kul var det! Dom startade med en liten sketch där dom skulle föreställa oss elever på en lektion. Och ja, det var så likt det bara kan bli.


Lektionen - det var så likt det faktikst bara kan bli. Det kom hela tiden kommentarer som;
"När slutar vi?" (fem minuter efter att lektionen startat)
"Kan vi inte sluta snart?"
"Äsch, den ligger i skåpet"

 Ett ständigt smackande med tuggummit, och en massa annat.
haha.

Vi bjöds även på storfrämmande av lite olika artister från årets Melodifestival! Där jag och alla andra skrattade så att de värkte i magen, haha. Skrattar även nu, såfort jag tänker på det!


Först ut - Edmundo som Christer Sjögren.


Sofia, Linnea och Stina som Caracola.


Lasse och Beppe som Nordman.


David som Linda Bengtzing.


Linnea och Roger som BWO.


Stina och Caroline som Rongedal.

Och sist men absolut inte minst ...


Patrik som Charlotte Perrelli.



Haha, det har varit en oerhört rolig dag. Lite sorligt att det imorgon faktikst är sista dagen man går på den skolan, föralltid!

Torsdag

Godmorgon!

Idag var det verkligen inte lätt att komma upp ur sängen, det var obeskrivligt skönt! Och helt pigg är man ju inte heller, efter att ha fastnat framför tv:n och fått värsta rycket att lyssna på musik, halva natten. Menmen, det är snart sommarlov!
Bara en dag kvar nu, sen jävlar! :)
Idag börjar vi ju som sagt dagen uppe vid badberget, så jag måste fixa till mig och kila iväg. Så nu kommer dagens dilemma, vad ska man ha på sig? (solen skiner ju, underbart! Jag som hade förberett mig på regn).
Iallafall, ni får ha en toppen dag! Tjingeling!


Sängdags

Nu börjar ögonen sakta falla ihop, så efter att ha sneglat på Sex and the City, pratat med N och lyssnat på en massa musik hela kvällen är det dags att börja tänka på refrängen. Jag menar, det är ju en dag imorgon också. På tal om det, så ska vi ha en lite annorlunda dag imorgon, - alla nior i skolan ska träffas uppe vid Badberget imorgon, för lite olika aktiviteter (det ryktas om att vi ska paddla ;o undra vem stackaren som råkar välta ner i vattnet blir? haha). Sen blir det avslutningslunch i matsalen med allihopa, och sen samling i aulan för en överraskning. Mer om detta kommer imorgon. Just ja, nu höll jag nästan på att glömma .. Imorgon firar även min blogg fyra månader, men det blir nog ganska lugnt. När den firar sex månader däremot, då jävlar blir det party! haha!
Usch nej nu börjar det märkas att jag är trött, dags att krypa ner i sängen. Godnatt allihopa!

Puss / E


det gick över gränsen

Jag måste bara ställa en snabb fråga. När blev det okej att attackera en person pga. den personens åsikter? Som igår, när Blondinbella blev attackerad unden em-matchen i Kungsträdgården. Varför liksom? Att kasta glasflaskor och skrika kränkade ord är bara för mycket. Hon har nu själv sagt att hon funderar på att lägga ner bloggen. Men nej, jag tycker verkligen inte att hon ska lägga ner bloggen. Så hennes beslut om att faktikst behålla den gjorde mig, och antagligen många andra läsare glada. För ja, hon är ju som sagt den mest lästa bloggen! Keep on fighting!

believe it or not ..

.. men jag har börjat lyssna country. Det är faktikst rent av ruggigt bra! För mig är texterna i en låt det absolut viktigaste, oftast. Förutom när det gäller dans och party, haha! Men nästan alla countrylåtar har helt underbara texter.
Tror ni mig inte, tanka ner och lyssna själva.

Lonestar - Amazed
Lonestar - Not a day goes by
Carolyn Dawn Johnson - Complicated
Carolyn Dawn Johnson - Into you
Sara Evans - I could not ask for more


Det är bara några av alla de bra låtarna jag sitter och lyssnar på nu. Och ja, jag måste väll erkänna att man blir lite extra kärleksfull samtidigt ...

Smycken får man aldrig för mycket av


Jag vill ha allt detta nu! Även detta kommer ifrån forever21. Vilken är eran favorit?

How to get a guy by thinking like one

Erkänn att det vore rätt kul att veta? haha




Boken Think like a guy av Giuliana DePandi, finns att beställa hos forever21

Barnsligheten kommer låångsamt återigen ..

Just ja, vi hann även med ett besök inne på Butterick´s. Då man genast kände sig som sju år igen, haha. Barnsligt men kul var det!


Haha! Vad säger ni om våra alldeles för små dräkter -
(ska föreställa en kyckling & en kanin)


Lisa goes Hulken?


The serious people ...


What happens in Vegas ...

Hej på er!

Gud vilket kasst väder vi har! Regn, regn och ännu mer regn. Inte speciellt omtyckt av mig. Som i vanliga fall tycker om när det regnar och åskar lite smått, - sålänge jag har någon att mysa med hemma i soffan med en kopp té i handen. Ja det låter ju inte helt fel, eller hur?
Men nu var det inte så jag tillbringade min dag, istället var jag inne i stan med en del av klassen - snarare fem andra tjejer. haha. Där vi lunchade och gick på bio, där vi såg What happens in Vegas. Som visade sig vara riktigt bra, någon mer som sett den kanske? En perfekt blandning av komedi och romantik var det, underbart! Så ni som inte har sett den - gör det!

    

Lunch med klassen

Godmorgon!

Vaknade precis upp och såg att det var helt grått på himlen, usch vad tråkigt! Däremot blev jag riktigt biosugen nu. Går det något bra? Idag ska jag iallafall in till stan och luncha med klassen, eller delar av klassen, - eftersom det är frivilligt. Och jag har inga andra planer för dagen, så varför inte liksom? Det kan nog bli ganska kul. Så nu ska jag fixa till mig, och springa iväg till bussen.
Ha en bra dag, ute i det grå ..

Puss/ E

2-0

2-0 till Sverige var vad det blev. Underbart med seger ju! Nu ser jag bara fram emot lördag, då nästa match i gruppspelet spelas mellan Sverige - Spanien. De kommer bli mycket spännande och ett stort plus med lite ögongodis på köpet, - jag syftar då givetvis på läckerbiten Fernando Torres!
Nej, nu tänkte jag faktikst krypa ner i sängen framför en film, som jag mer stor risk kommer somna till. haha.
Godnatt på er allihopa.


heja heja heja Sverige!

Ikväll är det ju som sagt fotboll som gäller, Grekland - Sverige. Just ju sitter jag och taggar till framför konkurenterna i gruppen, - Spanien - Ryssland. Där Spanien leder med 2-0, och har även snyggingen Torres i laget, mhmm ..
Så jag ska kika lite mer på den, sen ska vi ner och köpa oss lite godsaker till matchen.



Så vad tror ni då? Vinst för Sverige (a)?


brandos.se

Gud vad jag känner att jag har modebloggat idag. Mode får man ju i och försig aldrig nog av, så här kommer lite mer, - i form av skor!
Skor, ja det får man aldrig för mycket av! Något som jag på sista tiden börjat gilla ännu mer. (obs. ännu mer! har alltid tyckt om det. haha)
Här är några av favoriterna från brandos.se

   
      

underbart vackra thailand

åhh vad jag vill tillbaka till Thailand! Av en ren slump råkade jag klicka fram de här underbara hotellet vid Karon Beach.



   

Ser det inte sjukt underbart/ romantiskt/ avslappnande/ lyxigt och ja, det finns en massa ord för det! Jag vill åka nu nu nu. Någon som hänger med på en sista minuten? haha.

You should know that I am head over heals for you


snabbvisit

Då var man hemma igen, det tog väll bara en femton minuter typ. Kändes ganska onödigt, men jag var tvungen så. För resten av dagen har jag inga planer alls, får väll hoppas att det händer nått kul. Att bara sitta hemma känns lite sådär ..

Tillbaka till skolan

Nu ska jag tillbaka till skolan en snabbis, för att fixa lite småsaker. Tur att man har så himla nära och bra, - 5 minuter att gå tar det!
Vi hörs.

Boosta ditt självförtroende

Det finns verkligen hur många olika tips som helst till att få ett bättre självförtroende, själv har jag faktikst jätte bra självförtroende. Och det blir bara bättre och bättre hela tiden. Men det finns många andra där ute som faktikst inte har det. Tyvärr. Men det går alltid att jobba på, det viktigaste är att lära sig att tycka om sig själv. Lär dig älska ditt utseende, dina egenskaper osv. Lär dig älska dig för den du är, istället för den du skulle vilja vara. För du är skapt på den här jorden till just den du är, och du är unik! Överdrös dig själv med komplimanger framför spegeln, varje dag! Glöm inte bort det! Lycka till!

1. Tyck om din kropp

Tvåla in dig i duschen eller ge dig själv en massage bit för bit och känn efter hur härligt det känns. Acceptera eventuella ärr och skavanker som visar att kroppen har upplevt saker och kan reparera sig själv. Tyck om linjer eller rynkor som visar att du är en tänkande och kännande människa på väg genom livet. Att ta hand om sig själv leder ofta till en ökad acceptans och kärlek till kroppen.
(det där med rynkor och sånt, kanske riktar sig till lite äldre människor, men ni förstår vad jag försöker förmedla? haha.)



2. Rör på dig
Motion gör dig starkare, smidigare och mer nöjd med kroppen, samtidigt som utsöndringen av humörhöjande endorfiner ökar. Rör gärna på dig utomhus för att även få en dos dagsljus, som också gör dig gladare.



3. Komplimangbomba dig själv
Vad tycker du allra bäst om i ditt utseende? Ge dig själv en komplimang för till exempel ditt hår, dina fötter eller dina ögon. Vad är du riktigt bra på? Installera teknik, laga mat, spontanfika eller lyssna? Ge dig själv en komplimang för det också. Och varför inte glädja någon annan med en komplimang från hjärtat när du ändå är igång?

Källa


Ska man tro på horoskopen?



Vecka 24 (9 juni - 15 juni) 
KÄRLEK: Här kan du få uppleva en kärleksfull och friande flört. Visst ska du bli glad, men du behöver ju inte kramas för det. Men du har framgång i kärlek nu säger stjärnorna.

Vecka 25 (16 juni - 22 juni)
KÄRLEK: Ju närmare du kommer fredag - lördag så nalkas också en spännande kärleksuppvaktning. Jag undrar om du inte redan anar vem det är. Veckan är full av kärlekslycka.

Haha, det här ser ju ganska lovande ut för min del, - när vi kommer till kärleksbiten. Frågan är bara ska man tro på horoskopen? Jag måste faktiskt erkänna att jag är ett litet "horoskop freak", eller vad man ska kalla det. Man kan sitta där och läsa det, och bara känna hur bra det faktikst stämmer in på än. Den känslan är jag nog inte ensam om att få, tror jag? haha. Hur som helst så känns dessa "löften"  för de kommande veckorna riktigt bra, och vem vet de kanske slår in .. 

Sommarfräscht hår

Jag bara älskar Elin Lantos hår i detta repotage ur Sofis Mode, - hur man fixar stilen till en grekisk gudinna. Ser det bara inte hur sommarfräscht ut som helst? - Jo,de gör det!


Sommarfavoriter

Under sommaren är det blommigt och ljusa färger som gäller, that's it! Så här har jag plockat ihop lite av mina favoriter, som jag skulle vilja bära en solig sommardag. Hoppas ni hittar något som faller er i smaken!



För mer information om vart sakerna kommer ifrån är det bara att fråga!

Tees som alltid funkar!

Tees är ett plagg som alltid funkar, både på tjejer och killar. Så här kommer mina favoriter från Forever21, som har ett bra utbud på just tees, för dryga hundralappen.
Vilken gillar ni bäst?

FÖR HENNE


FÖR HONOM

Dagens mycket enkla outfit



Jeans, H&M
Tygskor, Urban Outfitters
Tee med Led Zeppelin tryck, köpt i Thailand
Kofta, Vila
Örhängen, Åhléns

så meningslöst

åh vilken onödig dag! Idag hade jag ju kunnat ligga kvar i sängen hela dan, precis som jag ville. Eftersom alla lektioner typ är inställda. Det började med att vi skulle ha So, men läraren skulle inte komma idag, så ja - Inställt! (utan att någon sagt till, snällt). Duktiga som vi var för en gångsskull, satt vi kvar och vänta på nästa lektion som skulle börjat vid halv tio, men sisådär kvart över nio möter vi läraren som då säger att den Svenskan också är inställd. Då hade vi suttit där och väntat i 45 minuter liksom. åhh. Så ja, vi städade skåpet, tog våra grejer och gick hem igen. Men måste dock tillbaka efter lunch sen för lite olika utvärderingar osv. Men så sjukt onödigt, nu hade man ju kunnat sova än liksom .. suuuck!


regn tisdag

Godmorgon allihopa!

De här är en sådan dag då man bara vill ligga under täcket och mysa hela dagen, med sällskap såklart! Bara sätta på en bra film samtidigt som regnet smattrar lite försiktigt mot fönstret, de måste vara höjden av mysfaktorn. Men så verkar det inte bli.
Tillbaka till verkligheten!
Så istället är det skola idag, dock bara halvdag så jag slutar kring tolv någongång. Skönt det! Och lite senare ikväll gissa vad som händer då? - Jo, fotbolls em såklart!
SVERIGE - GREKLAND! Ska bli riktigt spännande.
Nu är det faktikst hög tid att börja fixa till sig, och hitta något att ha på sig. Trots att mjukiskläder skulle sitta ruggigt fint en dag som denna, men nej .. lite stil får det vara!
Ha en mysig dag, ciao.

myskväll

Godkväll!

Ikväll var jag som sagt vid Lillsjön med några vänner, och bara tog det lugnt. Ganska mysigt faktikst. Påvägen hem stannade vi givetvis och köpte lite naturgodis, jummi! Som jag alldeles strax ska avnjuta framför fotbolls em, som i och försig snart är slut. haha, Holland leder iallafall med 2-0 mot Italien än sålänge.

Lillsjön nästa

Nu ska jag och några vänner iväg till Lillsjön och mysa ett tag, vi hörs senare!
Tjingeling!

utvecka din kreativitet

HAHA, det här är patetiskt! Jag satt nyss och läste en blogg, som är ganska ny (nämner inga namn). Där man såg hur bloggerskan (ja det var en tjej) verkligen tagit, ja rent av tagit meningar och skrivit exakt samma sak som i en annan blogg. Visst att man kan få insperation om nya ämnen att skriva om, eller faktikst gjort samma sak - om man är vänner, och också ska skriva om det, men att sitta och läsa någon annan blogg och sen skriva i princip samma sak själv, de visar ju enorm brist på fantasi! Något som man verkligen borde utveckla som bloggerska, även jag själv. Jag har inte överdrivet mycket läsare eller så, jag är inte heller grym på att skriva (ännu, haha) Men jag tar iallafall inte halva inlägg och stoppar in dom i mina egna.
Ah vad säger man, ack ack ack .. Skaffa en egen nisch!

musik tips?

So folks, har ni tips på nå bra musik? Jag håller på att tanka ner en massa just nu, men de kan aldrig bli för mycket musik. Tänkte börja använda min ipod igen, som legat på hyllan i ett antal månader nu. Det drar så oerhört mycket batteri på mobilen om man lyssnar på den hela tiden, vilket jag har gjort nu ett bra tag.
Så, som sagt. Alla tips på musik är välkomna, jag lyssnar på det mesta!


Dagens outfit



Tunika, H&M
Leggings, Zara
Svart sidenband, Panduro
Pärlarmband, Ur & Penn


sjukt onödig skoldag

Hejsan! Riktigt varmt och härligt är det ute, men vad jag förstått är det sista dagen vi får njuta av det. Det är tydligen lite sämre väder påväg hit? - Inte lika härligt!
Idag har varit en riktigt seg och onödig dag i skolan, vi har i princip haft lektioner på 10 minuter var och en enormt långa raster emellan. Sjukt onödigt! Men vad var det dom kallade det? - Skolplikt, screw it! Alla har dessutom varit ganska trötta idag, inte minst dessa två - Andréa & Erica. Som la sig ner och skulle sova på första bästa ställe. haha.


... och ja, det kunde se ut på alla möjliga sätt.

hej min måndag

Godmorgon!
Nu ska jag alldeles strax iväg till skolan. Planerna för resten av dagen är ... inga. Får ta det som de kommer helt enkelt.
Dagens outfit osv. kommer lite senare idag. Ha en toppen dag,

tjingeling!

Bed darling, I'm coming!

godkväll kära läsare

Då var klockan lite drygt elva, och jag tänkte ta och krypa ner i sängen och lyssna på lite musik & kika på tv. - Ja, jag är ju tjej, så jag kan göra flera saker samtidigt. haha. Dock så fungerar det inte lika bra om det är ett svenskt tv-program dvs. utan text. Då blir det lite svårt att lyssna på tv:n, samtidigt som man han ipoden inpluggad i öronen! Men sålänge det är textat, då fungerar det gallant.
Men jag har väll inte så mycket mer att säga för idag, förutom att jag hoppas ni får en riktigt godnattssömn och att ni haft en toppen helg - min har varit lugn, men mycket trevlig!

Sweet dreams <3

glass i stora lass

Var precis nere på ica och köpte med mig lite glass hem - gammeldags vanilj gräddglass blev det. Solklart nått av det godaste, i "budget varianten". Favoriten är ju, och kommer alltid vara Ben & Jerry´s. Muuums!
Så nu blir det tv:n och en massa glass för ett tag, vi hörs lite senare!


då var klänningen klar

Då var klänningen klar! Och som sagt, den blev väldigt enkel - alltså inga större förändringar alls. Skillnaden är nu att den kommer att användas, ofta.

FÖRE
    

EFTER
    

Så vad tycker ni? Helt okej, eller hur?
Jag är nöjd, ännu en klänning att hänga in i garderoben - underbart!
Det går alltid att förändra ett gammalt plagg till de positivare, så tänk på det när ni rensar garderoben!


fram med symaskinen, här ska trollas

Då var det dags, nu ska jag börja med mitt nya projekt - som är att omvandla denna gamla, tråkiga långkjol som min mamma skulle slänga, till en fräsch, men enkel sommarklänning. Dags att sätta igång, vi hörs.


Teknikens värld

Just nu är det sååå mycket jag vill ha! Inte bara i klädväg, utan även ur teknikens värld. Här kommer några förslag på vad jag menar, som jag vill ha nu med en gång!

            
Tv från Philips -
skulle sitta        Skrivare från Hp - så att jag
finfint i mitt rum! Med en              kan skriva ut allt nödvändigt.
massa mysiga filmkvällar
såklart.

                                         
Digitalkamera från Samsung -      Laptop från LG - så att jag kan        
så att jag kan föreviga alla                blogga snyggt överallt!
minnen. Och ge er läsare lite           Älskar den snygga designen, lite
större inblick i mitt liv.                         färg på tillvaron skadar aldrig!


Sex and the City boxen - så att jag
har något att kika på, på min nya tv,
tillsammans med någon annan
Sex and the City freak!


Underbara Stockholm

Vi som trodde att vädret skulle svika oss så istället åkte vi bara in till stan, utan planer på picknick och bara gick runt lite. Då givetvis klarnade det upp och blev fantastiskt varmt, haha. Men vi njöt av de goa vädret på andra sätt. Vi tog djurgårdsfärjan och besökte vackra Djurgården ett tag, sedan tog vi en ganska lång, men härlig promenad ner mot nybrokajen och slog oss ner i Berzelii parken för en stund. Riktigt härligt. Sedan tog vi en sväng förbi Ur & Penn där jag fyndade lite på deras  50% rea på massor av smycken - mycket omtyckt!


Pärlarmband - rosa & ljusbrunt/guld 30 kronor styck
Örhängen 30 kronor

Söndag

Godmorgon!

Ja, dagens planer var ju då en liten picknick med vännerna ute på Djurgår'n som de flesta nog löste ganska enkelt. Dock är är molnen framme, och det sägs eventuellt bli åska (?) Det hoppas jag verkligen inte. Men vi chansar, det kanske klarnar upp och blir ännu varmare och skönare idag igen. Annars får vi helt enkelt komma på något annat!
Vad ska ni göra idag?


Söndagens planer

Då var planerna inför morgondagen (senare idag) spikade! Ifall vädret är med oss, vilket jag är ganska säker på!
Vad planerna är får ni reda på om ni löser denna "rebus".

 +  + = ?? (hmm .. vad kan det vara?)

haha, kanske inte världens bästa bilder, eller rebus - men jag tror nog ni fattar! Iallafall, nu ska jag krypa ner i sängen. Godnatt på er allihopa!

Puss / E

Nova spelningen - i bilder och bokstäver

Hejsan!

Kvällen slutade faktikst väldigt bra. Spelningen på Nova var mycket underhållande. Det var några olika band som spelade lite innan det var dags för kvällens huvudartist - som var Moto Boy. Som visade sig vara helt underbar, jag har dock svårt att sitta hemma och lyssna på sånhär musik. Men live, ojojoj ... han var ju hur grym som helst! Vilken röst! Inte många killar som kan sjunga som denna man. Underbart! Efter hans framträdande, kom de man kanske hade längtat mest över - Wired in may. Första gången jag såg dom uppträda live, och jag blev positivt överraskad. Mycket bra var det!


Kvällen huvudartist - Moto Boy.


Wired in May.

Spelning

Det blir Nova iallafall, trotsallt! Toppen!
Kvällen outfit kommer att bli den nya klänningen, leggings och kilklacksskorna tror jag. Bild på detta kommer nog lite senare. Ha en trevlig kväll! :)

Lördag - arbete & shopping

Hallåå! Idag har jag ju som sagt jobbat hela förmiddagen. Efter jobbet tog jag en sväng inne på Stinsen där jag hittade detta:


Topp från H&M, 198 kronor. (jag använder den som klänning)


Blommig topp, även den från H&M, 98 kronor.
Jag ska dock ta bort ärmarna, så att det blir en tubtopp istället - vilket blir betydligt snyggare.

Planerna för kvällen är inte spikade ännu, jag vill till Nova och se när N spelar med sitt band. Men mina vänner vill inte ställa upp och följa med mig, och hur kul är det att gå själv liksom? - Nja, inge vidare. Så ja, jag är besviken måste jag erkänna!

Arbete som väntar

Godmorgon! Den ända anledningen till att jag är uppe såhär tidigt är att jag ska jobba idag, annars hade jag legat kvar i sängen många timmar till. Nu måste jag fixa till mig, ha en bra dag!

Förlovning

Jaha, efter en heldag ute med middag på Rastaholm osv. Så kommer dom hem med en varsin ring på fingret - dom har förlovat sig på deras 5 års dag! Underbart ju, undrar om och när det isf blir bröllop? haha. Iallafall, Grattis!
Och nu är det min mor och hennes pojkvän som vi pratar om, för er som inte hängt med riktigt innan.

Dagens mest spelade låt ...

... måste vara Chris Brown - Forever. Solklart en av favoritlåtarna just nu!


Lite små förändringar

Hejsan! Jag har suttit här och fixat lite med bloggdesignen, och voilá detta är resultatet. Jag tycker att den passar lite mer till årstiden, lite ljusare och härligare nu när sommaren äntligen är här, jämfört med den gamla designen som var ganska mörk och tråkig. Vad tycker ni, funkar det? Passade även på att ändra "profil" bilden till vänster samtidigt.


smälter bort

Gud så varmt det är! Det är nästan så att man smälter bort. Sen sist jag skrev har det väll inte hänt så jätte mycket, jag mötte upp Erica för en liten promenad och checka händelserna nere i city - vilket inte var så jätte spännande (och bestod största delen av pensionärer). Så vi köpte med oss lite godsaker från Ica, och gick hem till mig för att sola ute på terassen. Med musiken på högsta volym, eftersom jag är ensam hemma. Min mor och hennes pojkvän är borta hela dagen, eftersom dom firar 5 år idag.
Det får man väll gratulera till! 
Men tillslut det blev det för mycket ute i solen, helt sjukt varmt! Så då hamnade jag här istället - betydligt svalare.

Kortfattat om balen

Godmorgon!
Jag tänkte ta och berätta lite smått om gårdagen - baldagen. Den började med att jag och Andréa var hemma hos henne och fixade oss, det tog sin lilla tid men bra blev det. Vid fem tiden åkte jag för att möta upp några andra vänner, som jag skulle åka tillsammans med till balen. När vi väl var där, så stog vi bara och minglade runt ett tag, det bjöds på drinkar och annat smått och gott. När vi sedan gick in möttes vi av åtta stycken långbord, där det var uppdelat skolvis. Till middag serverades det kallskuret med potatisgratäng osv. Och sedan givetvis efterrätt, som var chokladmoussé, av något slag.
Självklart bjöds det även på underhållning, eller kan man verkligen kalla det underhållning (?) Det var någon B-komiker, som körde lite stand up. Och det var inte bra för att uttrycka det milt, han drog ett skämt som var bra. Resten av tiden satt man bara och undrade vad det var för fel på honom. haha, så ja han var en katastrof! - enligt mig. Efter middagen plockade dom undan bord och stolar - det var dags för dans. Dock så stannade vi inte speciellt länge, en och annan vals hann man med, men inte mer. Istället åkte vi hem för att byta om, och sedan ut och möta upp alla vid Gustavsudde. Där det blev lite för mycket av det goda, som även fick konsekvenser med blandade känslor. Igår tänkte man inte så mycket på det, men imorse vaknade jag upp med riktig ångest. Jag går inte riktigt in på vad det är, men jag tror de flesta som följt min blogg den senaste tiden förstår lite vad jag menar. Med lite för mycket alkohol i kroppen, kan det bli så fel - med fel person. Iallafall, det var en trevlig kväll!



Dagens planer är inte riktigt spikade, eftersom det är nationaldagen är det en massa jippon nere i centrum. Så vi kanske kikar förbi där och njuter av vädret, sen skulle jag även behöva en liten shoppingrunda. Men vi får se.
Just ja, jag ska även försöka samla ihop så mycket bilder om möjligt från gårdagen - så lovar jag att lägga ut dom i ett inlägg. Antingen lite senare idag, eller imorgon. Jag ska göra mitt bästa!
Nu ska jag svepa några glas vatten, huvudvärken är lite smått påträngande.

Vad ska ni göra en dag som denna? :)

Med känslan av lycka & grässtråna kittlandes mellan tårna ...

... låg vi i gräset och njöt av livet, och denna underbara värme som kommit. Stundtals är det nästan så att man smälter bort. Men klaga ska man inte göra, eller alltså man kan ju inte klaga på värmen när det är kallt, så man får göra det nu .. eller nått (?) haha. Anyway, nu ska jag ta och packa ihop allting som behövs för kvällen och sedan kila iväg till Andréa. Ska jag vara ärlig så är jag inte alls speciellt sugen på bal nu .. Skumt, jag vet! Men det kommer när man börjar fixa sig.
Men simma lugnt allesammans!

5/6 - Baldagen

Godmorgon allesammans! Idag är jag på helt underbart humör, måste bero på det underbara vädret och att det faktikst är bal ikväll. Som ska bli väldigt kul! Men om vi tar hela dagen från början då. Jag ska strax ut för att träffa N innan han åker hem, och innan jag kilar hem till Andréa - där vi ska hjälpas åt lite med håret och sådär (lär nog ta ett antal timmar), sen ska jag åka och möta upp några andra vänner som jag ska åka tillsammans med till balen. Balen håller på mellan 18.00 - 01.00, dock så tvivlar jag på att alla kommer stanna tills dess. Alla lär nog ut och fortsätta någon annanstans. Så jag tror nog detta kan bli en mycket trevligt dag, med mycket nya bilder och annat smått och gott att erbjuda. Men en uppdatering av detta får nog bli imorgon, så glöm inte kika in då :)
Ha en toppen dag, tjingeling!

Film mys - ensam ..

Nej, nu är jag trött på datorn. Nu är det tv:n som gäller, eller rättare sagt film. Det står mellan Good Luck Chuck och The Holiday. - Svårt beslut. haha. Anyway, sov så gott allihopa!

pis n' love!

Sex and the City

Hallåå! Träningen idag gick väldigt bra faktikst, dock så var vi bara fem personer. Vilket inte är lika kul, eftersom det knappt går att göra nånting då.
Nu sitter jag iallafall och kikar på Sex and the City, måste tagga igång nu inför den kommande filmen. Som nog inte kommer att ses på bion faktikst, trots att det vore kul. Blir nog tillsammans med N, (hoppas jag iallafall), som precis fixat den. Nej, nu ska jag tillbaka till tv:n. Imorgon är jag ledig hela dan, så det blir nog några timmar till framför datorn lite senare. Hej så länge!

Handboll

Nu ska jag kila iväg till handbollsträningen, som pågår mellan 18.45 - 21.00.
Vi hörs senare.

it sounds good to me

Eftersom jag inte har nått bättre för mig, så tänkte jag tipsa er om lite bra musik.

Jay MF - Gotta love me
Jay MF - Your my sexy girl
Cute is what we aim for - Practice makes perfect
Mayday Parade - Your song
Mayday Parade - I'd hate to be you when people find out what this song is about
Boys like girls - The great escape
Håkan Hellström - Kärlek är ett brev skickat tusen gånger
Creed - Don´t stop dancing
Jason Mraz - I'm yours
Lazee - Top Notch
Leona Lewis - Better in time
Nada Surf - Blankest year
The Sounds - Queen of apology
State of Shock - Too pretty
Usher feat. Young Jeezy - Love in the club
Vanilla sky - A thousand miles
Akon feat. Kardinal Offishall - Dangerous

Enjoy!


Onsdag

Hejsan! Jag har väll inte speciellt mycket att säga om dagen, lugn och skön. Nu börjar det kännas att sommarlovet är nära, inge mera plugg kvar nu! :) Eftersom inget annat spännande verkar hända idag, så tänkte jag ut och lägga mig i solen lite.
Men ni får ha en fortsatt härlig dag!


dags för lite sömn

Efter en helkväll framför datorn börjar jag bli ganska slut i huvudet. Så nu är det dags för mig att sova, vi hörs. Godnatt på er!

Puss / E

Helt underbart!

Hallåå! Vilken helt underbar dag! Varmt och härligt! Dagen började med skolan som vanligt, första två filmerna bestod av film. Pearl Harbor & Tjenare kungen, det är ju som sagt inte speciellt långt kvar i skolan. Så då blir det mycket slappa lektioner faktikst. Sen hade jag även prov i konsthistoria, vilket inte gick sådär super bra kanske. Men dagen fortsatte, och blev ännu bättre. N mötte upp mig i skolan, och planerna gick inte som planerat. Istället hamnade vi hemma hos honom, eller hos hans pappa som han för tillfälligt är hos. Han bor nämnligen inte här i v-town. Men det visade sig bli en riktigt mysig eftermiddag, eftersom hela 5 timmar spenderades där. Underbart!
Ikväll funderar jag bara på att ta det lugnt framför tv:n, om inget annat dyker upp?
Men jag hoppas ni har haft en lika underbar dag som jag!

... och nu kommer innehållet

Sådär, nu är kistan lagom fylld med mat - så då är det väll dags att visa er innehållet i påsarna.

     
   

+ ett par marinblåa chinos som jag inte fick någon bra bild på, men jag tror ni överlever :)

Och precis lagom till att beställningen har kommit så upptäcker jag en liten smygrea hos h&m, vilken tajming huh?

the clothes has arrived ...

 

... but the contents of this bags I'll show you later. Because now it's time for dinner, Cya.

Picknick

(Måndag)
Vilket fantastiskt väder det är ute! Idag slutade vi lite tidigare, vilket innebar ett utmärkt tillfälle för ett besök i solstolen när jag kom hem. Vilket jag tog vara på, och ja det steker ganska rejält måste jag säga. Underbart! Vi passade även på att njuta av solen i form av en liten picknik nere i parken på lunchen. Dock så var det en massa hungriga fåglar som ständigt flög över oss och skulle ha tag i maten, haha. Och skrajja som vi är så började vi springa runt, jag menar vem vill ha fågelskit i håret liksom? - haha, inte jag iallafall!


haha, vilken vacker bild! Hur som helst så fick jag iallafall i mig en sandwich, min matlust (?) har ju inte direkt varit den bästa under helgen. Jag kom fram till att det kan bero på att jag slitit ut mig ganska rejält den här helgen - jobbat hårt, knappt sovit någonting osv. Inte helt omöjligt att det kan vara orsaken?


Detta vart det för min del.


Pågående flykt ifrån fåglarna, (och erkänn att bilden ser lite komisk ut?, haha?

bloggstrul

Eftersom inläggen inte fungerade att lägga in igår, så får jag helt enkelt ta och göra det nu. Bättre sent än aldrig!


Måndag

Godmorgon!

Måndag morgon - ny vecka, nya möjligheter.
Låter väll underbart? Idag är jag sådär sjukt positiv till allt, lär antagligen gå runt med ett leende på läpparna under hela dan. Iallafall så vaknade jag nyss efter att ha fått  lite fler timmars sömn än helgens totala 9 timmar. Skönt!
Men det är väll hög tid att börja fixa till sig. Tanken av frukost mår jag bara illa av, jag har seriöst inte varit sugen på någonting på hela helgen. Det ända som faktikst varit gott, ja det måste varit latten igår. Resten mår jag bara illa av. Vad har hänt med mig liksom? Jag som älskar mat!! haha.
Ha en härlig dag, ciao.

everybody loves shoes, right?



åh, är dom inte helt underbara? Dessa svarta satin pumps med peep toe kommer ifrån Steve Madden, och finns att beställa på Asos. För att de ska bli dina får du pröjsa strax över 1000-lappen.

en känsla av lycka ..

Hallåå! Ledsen för dålig uppdatering, men idag har jag inte haft riktigt tid för datorn. Tänkte ta och berätta kortfattat om gårkvällen, som spenderades på Nova. Där bland annat Concrete Society spelade, och riktigt bra är dom också! Så ja, det blev en mycket lyckad kväll, enligt mig.


(bilden är tagen av denna unga dam)

Och idag då ...
 ... dagen började som sagt med 6 timmars hårt arbete, skönt att det är över för denna gång. Lyckligtvis fick jag skjus av min mor hem, så vi åkte förbi stinsen för att shoppa lite smått. Och jag hittade skorna i mina drömmar!! Som är de svarta espadrillos med kilklack, som jag bloggat om lite längre ner på sidan. De har varit helt slut i affärerna och precis när jag skulle beställa hem dom så tog dom slut i min storlek. Iallafall, vi gick förbi H&M och jag ser från långt avstånd ett par sånna skor. Det fanns bara ett par kvar, så jag seriöst sprang in och drog åt mig dom. Och ja, det var ett par 37or! haha, yeeah! Så nu är dom mina! Sen skulle jag även in på Gina Tricot och köpa en klänning till, en sånn som jag köpte igår fast i svart, för 49 kronor. Och lika tur hade jag då, det fanns bara en kvar i min storlek. puuuhh! Snacka om tur, hela dan har faktikst varit väldigt tursam. Och just nu har jag en stark känsla som jag inte haft på rätt så länge, en stark känsla av lycka!

Jag måste erkänna att ett par skor och en klänning gör en lycklig, men det finns givetvis mycket annat som bidrog till denna känsla. Så här kommer fortsättningen ... Efter min lilla shopping runda, så var det direkt hem och fräscha till sig lite, för att sedan iväg och möta upp N. Som jag spenderat ganska exakt 5 timmar med i dag, var 2 timmar och 40 minuter var på ett café. haha. Men trevligt var det. Vi gick sedan en liten promenad och bara njöt av livet. Och nu, 5 timmar senare sitter jag här och är hel nöjd med allt. Underbart!
Så nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan bara njuta och försöka ta igen den sömn jag gått miste om denna helg. Sammanlagt har jag fått lite drygt 9 timmars sömn denna helg. Vilket är alldeles för lite för mig!
Hoppas ni har haft en lika trevlig helg som jag! tjingeling.

sängdags

Godkväll! Eftersom jag ska jobba imorgon igen, så blev det hyffsat tidig hemgång för mig ikväll. Som dock inte gör nånting eftersom jag fick mycket trevligt sällskap av N hem. Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova, på riktigt. Om det går, ja det märker vi.
Men ni får ha en fortsatt trevlig lördagkväll, simma lugnt!

RSS 2.0