valborg

Hej på er!

Idag slutade jag strax innan tre, efter de så tränade jag på gymmet en liten stund & kilade snabbt ner till solariet. Så nu är det dags att hoppa in i duschen, fixa iordning sig och sen blir det middag hos Emma. Om ungefär en timme, hur ska jag hinna ;o ?
Och lite senare så kilar vi nog vidare till brasan vid Gustavsudde, träffar lite vänner och bara har det trevligt. Nu blir det stressigt, Ha en trevlig valborg! Ciao.


Tisdag

Måste börja med att min "veckoplanering" längre ner i bloggen ändras ständigt, saker har redan förändrats en del. Som idag till exempel; så har jag varken tränat eller solat. Istället sköt jag upp det tills imorgon, för att idag kunna åka till täby c. Dock så hittade jag ändå inte det jag letade efter, får vi ta en annan dag. Istället kom jag hem med ett urgulligt rosa nagellack, det var min shopping det! haha.
Så imorgon blir det träna & sola. Senare blir det nog middag med tjejerna, innan vi kilar vidare till brasan och sen firar valborg på det vanliga sättet. - är ute och träffar en massa kompisar och festar! Det ska bli kul faktikst.

Planer för ikväll? - det blir nog bara en liten promenad med Erica. Att gå runt och snacka lite skit kan också vara kul.
Vad ska ni göra ikväll?

lunch a´la Emelie

äsch, det blev en toast, med keso & sallad istället. Precis lagom, och gott var de också!

image205

håltimmar är mycket omtyckta

Hejsan! Kom precis hem från skolan, eller ja vi har två timmar hål nu. Och äntligen, så är So provet avklarat. Jag tror det gick rätt bra, det kändes så iallafall. Nu ska jag slänga ihop en sallad, som får bli min frukost/lunch.
Ciao.

thailand - jag vill tillbaka!

åhh, jag vill tillbaka!! Jag sitter och tittar på bilderna sen thailand i vintras (och ja, det är de jag gör istället för att plugga). Man blir så otroligt sugen på att åka tillbaka. Att bara sola & bada hela dagarna, och sedan äta gott och gå runt och shoppa hela kvällarna. Underbart! Jag vill dit, Nu!


klänningar får man aldrig för många av

Fina va? Alla tre kommer ifrån GoJane.

   

Veckan som kommer

Måndag: Plugga en massa So.
                 Inte missa: Cashmere Mafia & Prison Break.

Tisdag: Träna på gymmet.
               Sola.
               Göra klart engelska uppgiften.

Onsdag: VALBORG!

Torsdag: Inventering på jobbet, 18.00.

Fredag: Rockbandscupen på Runan.

Lördag: Eventuellt jobba.
               Shopping i stan, med mor.

Söndag: Handbollsträning.

Sen kommer det ju självklart till en massa andra småsaker också.

ingen sommar utan håkan hellström

Gröna Lund öppnade ju i lördags, var dock inte där. Men hörde att det var vääldigt mycket folk. Iallafall, så läste jag nyss att den 13:onde juni (på skolavslutningsdagen & samma dag som eken cup startar, om det blir någon?) så kommer Håkan Hellström dit, och uppträder på stora scen klockan 8. Trots det tajta schemat den dagen, så ska jag dit! Eftersom jag missade konserten på Arenan nyligen. För det är ingen riktig sommar utan Håkan.
Den 29:onde juli är det ytterliggare bra artister där - Mange Schmidt, Adam Tensta och Lazee. Lazee som förövrigt spelas väldigt mycket hemma hos mig, går ju nästan inte att missa.


image200
Från förra årets konsert på Gröna Lund.


måndag

Den där tröttheten och överkänsligadelen från igår övergick idag till ett illamående och ingen lust för att göra någonting. Så jag stannade hemma. Så idag tänkte jag bara sitta här och blogga lite, och även råplugga till So-provet imorgon - Mellankrigstiden & Andra världskriget = KAOS.
Men önska mig lycka till?


söndag

Hejsan! Idag är verkligen inte min dag, jag är trött och överkänslig av någon anledning. Skulle kunna gråta för vad som helst just nu, så fort någon säger nånting så brister det, typ. Helt sjukt, jag brukar nästan aldrig bli så annars. Jag har jobbat hela dagen, och haft handbollsträning direkt efter så jag är helt utsliten. Så nu ska jag bara ta en dusch och krypa ner i sängen.
Godnatt på er.

lördag

Hej på er! Kom nyss hem, det har varit en jobbig men mycket trevlig dag. Jag gick upp halv sju för att hinna till jobbet, vilket inte vad lika kul. Men möts sedan på jobbet av personer som genast gjorde mig pigg och glad igen. När jag slutat vid klockan två, så åkte jag in till stan för att möta upp Andréa & Erica. Vi gick runt och shoppade lite, tills det att de började ösregna. Jag hann iallafall shoppa två saker innan vi ledsnade. Båda från H&M.

Kavajjacka, 298:-
Väska, 198:-

  

Tjusigt, eller hur?

Påvägen hem stannande vi och handlade det som behövdes till middagen, som blev Caesarsallad. Blev faktikst lite imponerad, den vart riktigt god. Bild & recept på den kommer senare.

Och efter middagen så gick vi ut för att möta på Robin en stund. Men eftersom jag ska jobba imorgon igen, så blev det tidigt för mig ikväll. Är helt slut i kroppen. Ska nog ta och krypa ner i sängen, och somna till tv:n - Skönt!
Vad har ni gjort denna lördag?

Godnatt.


då var det fredag igen

Hallå! Fredag ju! Underbart. Ser faktiskt fram emot denna helg extra mycket trots att den består av mycket jobb & slit. Konstigt? - Jag vet, men äsch.
Jag kom nyss hem ifrån Andréa, vi låg ute och solade nån timma eller två och spelade även lite fotboll. Härligt!
Ikväll blir det nog bara ännu en hyffsat lugn kväll med tjejerna, eftersom jobbet väntar imorgon bitti klockan 08.00. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan äta. Vi hörs.

sommar längtan

Kom nyss hem från en mysig promenad med tjejerna, mestadels satt vi bara nere vid vattnet och planerade sommaren lite smått. Senare så träffade vi även Alexander en liten stund.  Nu däremot funderar jag på att plugga lite smått, eftersom de inte kommer bli mycket sånt i helgen. Hela helgen är i stort sett fullbokad - jobb, shopping (på jakt efter en balklänning, eller alltså en kort .. mer som en aftonklänning. Är mycket tacksam för förslag på butiker i Sthlm, som kan tänkas ha sådant?), middag med tjejerna och en massa annat kul. Så det kanske inte blir så mycket bloggande, men jag ska göra mitt bästa. Jag lovar!
Ha det toppen sålänge!


torsdag

Större delen av den här dagen har faktikst tillbringats ute i solen. Vi fick till och med sitta ute hela svenska lektionen och arbeta, vilket var väldigt skönt. Och mer sola blev det när jag kom hem, jag satte mig med ett glas isvatten och musiken på högsta volym, ute på terassen och bara njöt. Det är lika bra och passa på nu medan det är varmt, det kan ju börja regna & snöa vilken dag som helst ..
Vi bor ju trots allt i Sverige.
Ikväll, så blir det nog rätt lugnt. Känns som man skulle behöva sitta hemma och plugga en del, men en liten promenad i solskenet kanske man hinner med.
Iallafall, ha en fortsatt bra dag :)

handboll för hela slanten

image198

Då var det dags för handbollsträning, är riktigt taggad faktikst! Ciao.

onsdag eftermiddag

Dagen har varit riktigt härlig, har suttit ute i solen och njutigt (?) varje sekund av rasterna. Dagen avslutades med hemkunskap där vi gjorde rotfruktsomelett, som inte smakade speciellt gott. Sedan gjorde vi även kladdkaka, som såklart var lite godare.
Ska strax iväg och möta upp Erica, och ta en promenad och njuta av solskenet.
Så vad väntar ni på? Ta på er solbrillorna och ge er ut, på en gång!


kärlek, kärlek och åter kärlek

åh, jag kom bara att tänka på Titanic just nu. Hur sjukt romantisk den är, måste ta och se den någon dag. Det var ju ett tag sen. Här kommer ett av de sötaste klippen i filmen. åhh ..


underbara onsdag

Det blev inte mycket till att bada här inte, det började med att jag missade bussen med några ynka sekunder. Så vi fick gå ner istället och kom såklart försent, så vi kom inte in. Då gick vi tillbaka till bussen och åkte hem till mig istället, och fick nyss reda på att vi inte har någon engelska lektion heller. Så nu börjar vi alltså klockan12.20, så det lär ju bli lunch på någon uteservering eller liknande, med vännerna. Det gick från att vara den jobbigaste dagen på hela veckan, till den solklart softaste. Underbart!


Onsdag

Godmorgon!

Skönt med lite sovmorgon, jag som i vanliga fall börjar åtta och har en jobbig dag framför mig. Men idag ska vi istället bada med klassen, så vi slipper ju några lektioner på så sätt.
Juste, matchen igår då .. 1-1 blev det. Och för er som Inte såg matchen, går det knappt att beskriva hur nära seger för Liverpool det var. För det sista som hände i matchen, var ett självmål av Riise i Liverpool. Han skulle nicka undan bollen, men istället kom den i mål .. Jag förstår inte riktigt vad han tänkte, men antagligen inte alls. Anyway, returmötet är nästa onsdag, på valborg. Kul! Då är de ju fest som gäller. aja, får se hur vi löser de problemet.
Nu måste jag iallafall kila iväg till bussen, ha en toppen dag! Ciao.

tisdagkväll

Nu ska jag gå ut på en liten promenad med tjejerna, bara njuta av vädret & snacka skit. Sen blir det givetvis fotboll ikväll, Liverpool - Chelsea.
GO, LIVERPOOL! haha. Min gissning är 2-1 till Liverpool, får väll se hur de går.
Ha en bra kväll, ciao.

skippar rubrik

Jag passade på att göra några små ändringar i designen, jag vet inte vad ni tycker? Men det får vara så nu ett tag, tills jag kommit på något bättre.


parfym

åh nej, båda mina favorit parfymer har nyss tagit slut. Och det är aldrig speciellt kul att lägga pengarna på, dyrt & jävligt.
Men här kommer iallafall två parfymer som luktar yummi, till ett helt okej pris.

            
Daisy by Marc Jacobs             Versace

Håll med om att Marc Jacobs Daisy har en riktigt söt flaska?


väsk-reportage

Tänkte göra ett litet väsk-reportage, med enligt mig, några av vårens snyggaste väskor, från endast 180 kronor. För er som älskar väskor & aldrig kan få nog, - precis som jag!

1.    2.    3.    4.   

5.    6.    7.    8.   

9.    10.

1. Åhléns, 1295 kr
2. Nuknuk.se 299 kr
3. H&M, 798 kr
4. H&M, 198 kr
5. Asos.com, ca 675 kr
6. Asos. com, ca 800 kr
7. Forever21.com, ca 180 kr
8. Ellos, 249 kr
9. Halens, 299 kr
10. H&M, 198 kr

tisdag

Det är ju toppen väder ute, men endå så sitter man här .. förslag på något att göra?

Hela denna dag har varit underbar ju, härligt väder & softa lektioner.


dagens vill-ha-lista;

                   
Tunika, från ellos      Klänning, från       T-shirt, från Lindex   Väska, från nuknuk.se
                                     forever21.com

                                          
JetSet klocka.      Topp, från Halens    Klänning, från forever21.com                


dagens;

image171

Brun skinnjacka, Mango
Sjal, H&M
Stickad klänning, Lindex
Leggings, Lindex
Bruna pumps, Skopunkten
Väska, Pieces
Halsband, köpt i Thailand

måndag

Hejsan!

Kom precis hem, var nere och solade en stund. Jag försöker nämnligen bygga upp en liten bränna nu, så att det blir lättare sen. Eftersom jag gjorde misstaget att låta bli att underhålla den bränna jag hade efter thailands resan. Hur som helst så var det riktigt skönt, och jag slumrade till några minuter, precis som vanligt.
Tänkte strax börja fixa lite mat, eftersom jag är ensam större delen av kvällen. Lite trist att man måste sitta inne och plugga hela kvällen då bara, har prov i Pop & Rock historia imorgon .. men, klockan nio tar jag är en låång paus - då börjar Cashmere Mafia, och direkt efter det Prison Break! Går ju icke att missa.

Juste, jag satt här och funderade lite på hur jag kan förbättra bloggen. Både designen och innehållet, så det är bara att komma med förslag, om vad ni vill läsa om osv. Alla förslag är välkomna!


söndagkväll

Hej på er!

Jag hoppas eran dag har varit bra? Det har min varit iallafall, tuff men rätt så kul. Som sagt så jobbade jag mellan 10 - 17, tog dock emot lite eftersom det var toppen väder ute! Men tro det eller ej, jobbet kan vara rätt kul. Givetvis för pengarnas skull, eftersom det var 100% OB idag, men nu syftade jag faktikst på levande ting - som gjort min dag.
Anyway, efter jobbet var det direkt hem för att äta och åka iväg till träningen.
Och nu sitter jag här, nyduschad och helt slut i benen, och jag måste säga att sängen ser mer lockande ut än någonsin .. så nej, nu ska jag ta mig lite nybakad (?) rabarber paj, spanska boken och sätta mig i sängen framför tv:n. Dock så känns det inte som de kommer bli speciellt mycket pluggandes, eller vad säger ni? haha.

söndag

Godmorgon!

Har precis käkat lite frukost, och tänkte nu göra mig i ordning och åka iväg till jobbet. Känns dock lite segt eftersom det är toppen väder ute (iallafall i Stockholm). Direkt efter jobbet blir det handbolls träning, plugg och sedan lär jag nog somna rätt så fort.
Så ha en härlig dag!

lördag

Nu ska jag ut och träffa några kompisar, och bara ta det väldigt lugnt denna kväll. Fortfarande trött efter igår, det vart inte speciellt mycket sova. Menmen.
Ha en trevlig kväll!

dagens;

Tänkte bjuda på en dagens också


image161

Örhängen, Åhléns
Vit halsduk, Åhléns
Brun skinnjacka, Mango
Kofta, MQ
Leggings, H&M
Sneakers, H&M
Väska, Pieces

gårkvällen .. och idag.

Hejsan!

Igår som sagt så skulle vi på lokalfest här i närheten eftersom Chris fyllt år. Det var ju uppenbart att det skulle spåra ur totalt, men innan vi ens hunnit komma dit liksom. Det var poliser och fältare överallt, så ja dom hade fullt upp. Inga kaffepauser där inte. Iallafall, påväg upp dit ringer folk och säger att massa poliser är där, men vi fortsätter såklart gå och möts av stora flockar av människor. Så där stog vi, säkert en 200 pers och ingen visste vart de skulle ta vägen. Men det var rätt kul faktikst. Sakta men säkert började alla försöka lugna sig och gå så rakt som möjligt förbi polisen ner mot centrum. Jag och tjejerna gick och träffade mange, eddie, robin & resten av gänget utanför våning ett. Där vi hade det väldigt trevligt måste jag säga. Vi gick runt och bara chillade lite, och mötte upp lite folk. Sedan gick vi hem till Jocke och värmde oss lite, under en massa filtar & kikade på tv. Mysigt.
Framåt tre tiden fick vi skjuss hem av übersnälla Mange, så att vi slapp frysa :)

Och ja, idag så tog jag och Erica en liten trip till stan. Där vi, eller jag hittade sjukt mycket kläder som jag ville ha. Men, det gäller att tänkte ekonomiskt .. iallafall lite grann. Så det blev bara detta;

   

Kjol, Gina Tricot 199:-
Linne, Gina Tricot 99:-
Klänning, Lindex 249:-

"livet är en fest och inte fan är du bjuden"

Kom precis hem från täby, var och kikade efter lite partykläder, men hittade som vanligt ingenting. Ikväll blir det party iallafall, vår allas kära vän Chris fyllde år igår och de ska vi fira.
Men vad man ska ha på sig, det är ett mysterium .. (!?)
Ha en trevlig fredag!

tråkigt test bara

Hur är du som tjej?

UTSEENDE:
[x] Färgat håret
[x] Använder smink varje dag
[x] Borstar håret varje dag
[/] Plattar håret varje dag
[/] Du använder brunkräm/foundation
[x] Du använder mascara
[x] Du använder puder
[x] Du använder rouge
[/] Du använder kajal
[x] Du använder ögonskugga
[x] Du använder läppglans
[/] Du använder täckstift
Totalt: 10


BEHANDLING PÅ KROPPEN:
[/] Dushar varje dag
[ ] Tvättar håret varje dag
[x] Borstar tänderna varje dag
[x] Tvättar ansiktet varje dag
[x] Sätter på sig hudkräm efter att man duschat
[x] Byter underkläder varje dag
[x] Gör alltid rent öronen
[/] Använder hårspray
[/] Använder hårgele
[x] Har hellre rakt hår än lockigt hår
[x] Brun hårfärg är snyggare än blond
Totalt: 8,5


ÖVRIGT:
[/] Läser alltid tidningar, som: vecko revyn, eve osv.
[ ] När en tjej bråkar med dig så vänder du bara ryggen och går
[x] Du har din egen stil och kopierar inte andras
[ ] Du går och köper kläder nästan varenda dag
[ ] Du skriker när din nagel går av 1 mm.
[x] Du har bra självförtroende
[ ] Du skryter ofta om dig själv framför vänner att du är snyggast i stan osv
[/] Du är mammas lilla flicka och skiter i om alla går ut en vardag medans du sitter hemma
[x] Du är en ganska lugn tjej och skriker nästan aldrig
[/] När du går på stan har du alltid med dig din väska och klackade skor
[x] Du går aldrig till skolan med mjukiskläder eller något som inte passar ihop. (nej, typ aldrig)
[ ] Du kollar dig i spegeln så fort du ser en reflex
[ ] I skolan står du gärna mitt i korridoren och sminkar dig om du märkt att det gått bort lite smink
[x] Du har alltid med dig smink till skolan varje dag för säkerhetsskull
[ ] Du är lärarnas favorit
[ ] Du är alltid hemma innan 21.00
[x] Du har ljugit/ljuger för dina föräldrar
[ ] Din favoritfilm är " Mean Girls! "
[x] Du älskar att ha klänningar på sommrarna
[ ] Rosa är din favoritfärg
[ ] Dans är din favoritsport
[ ] Hockey är din favoritsport
[ ] Din smak av killar ska helst vara såna som du som pluggar hela tiden och aldrig är ute
Totalt: 7,5


totalt: 26


1-9 - Dags och få ordning på livet lite och sluta vara så lat kanske?
9-20 - Du är ganska normal men ändå lite slapp
20-32 - Du är helt okej och är en helt vanlig tjej!
32-47 - Så petig behöver du inte vara miss fjortis


thursday

Jag får väll börja med att be om ursäkt för de dåliga bloggandet igår. Hade fullt upp hela dagen, nationella prov och gud vet vad. Men det gick faktikst ganska bra. Sen på eftermiddagen var jag ju som sagt på besök hos frisören, för en mindre renovering av ruffset. Efter några timmar fixade det sig äntligen och resultatet blev bra, så jag är nöjd!

För resten av dagen har jag inga större planer, tänkte besöka solariet en sväng. Sen ska jag nog bara njuta av en ledig dag utan plugg. Skönt!
Tänkte ge er en dagens också, i full fart mot skolan.

image157

Guldig sjal, H&M
Vitt linne, Primark (London)
Svart kofta, H&M
Brun skinnjacka, Mango
Jeans, H&M
Guldiga pumps, Skopunkten
Quiltad väska, Pieces

wednesday

Godmorgon!

Ska snart ge mig iväg till skolan, har nationella pov i engelska - uppsatsskrivning. Och idag efter skolan så ska jag äntligen till frisören och klippa & färga! Sen blir det handbollsträning på kvällen. Nej, nu luktar plattången bränt. Dax att gå, ciao.

Säsongsstart av Desperate Housewifes


image153
 
åh, ikväll börjar Desperate Housewifes igen! På kanal 5, klockan 21:00. Missa det för gudsskull det inte!
Jag kommer sitta klistrad framför tv:n iallafall, det kan jag lova er.
Min favorit i serien är ju då kanske inte helt oväntat Gabrielle (Eva Longoria),
och visst är hon vacker?

image155

tuesday

Idag var jag inne i stan en sväng efter skolan. Jag köpte en foundation och mascara bara, eftersom det börjar ta slut. Tänkte även shoppa lite nya toppar mm. men hittade ingenting som föll mig i smaken (kanske pga. att jag inte såg mig omkring ordentligt, orkade inte bara helt enkelt. Gick nog mest in och ut i butikerna)
Nu ska jag iallafall slänga i mig lite mat, ta en dusch, plugga lite och sen blir det tv.

monday

Hej på er!

Jag var nyss nere och solade en stund, det var riktigt skönt måste jag säga. Sist jag solade var i december, på Kata Beach i Thailand. Det går ju dock inte att jämföra med solariet, men det får funka nu tills sommaren kommer. Man känner sig fräsch och snygg när man är lite solbränd, eller ah när man precis klivit ur solariet, klätt på sig, slängt upp håret i en knut, är varm och rödflammig om kinderna och ska kliva på bussen hem med en massa stressade människor på väg hem, känner man kanske inte lika snygg. Men det är smällar man får ta.
Ikväll har jag faktikst inga planer, förutom tv:n. Tänkte kika lite på ishockey finalen nu, sen blir det Cashmere Mafia och Prison Break. Ja, det är min måndagkväll och det ska bli riktigt skönt!

image152
Väninnorna från Cashmere Mafia, ikväll 21:00 på Tv3.


Korallfärgat är hett

image151
Korallfärgat är hett i vår, speciellt till en lätt solbränna. Vilket tur att jag precis köpt en korallfärgat tunika då, fynd var det också, 79:50 kronor på Gina Tricot.

(bilden kommer från modefeber)

vita accessoarer är det som gäller

Nu i vår och sommar är det vita accessoarer som gäller, personligen tycker jag att det är snyggast med en vit väska. Precis som Ashley Olsen har på bilden nedan. Jag har spanat in en vit väska på h&m nu ett tag, kanske skulle slå till, eller vad säger ni? Har även hittat en på Shestore (i PK-huset), som kostar 450 kronor. Har tyvärr ingen bild på den, men hittar jag någon så laddar jag upp den. Jag lovar.

image148


svårt att förstå hur vissa människor tänker

Jag förstår verkligen inte hur man som människa tänker när man mördar en tioårig flicka (eller vem som helst givetvis, oavsett ålder & kön). Då är det något som inte står rätt till. Jag och många många andra beklagar hennes död, och hoppas att den 42-åriga mannen får vad han förtjänar.

image147

monday morning

Godmorgon på er!

Trots att jag somnade strax efter nio igår kväll, (vilket är väldigt ovanligt) är jag enormt trött nu. Får försöka se allt positivt för att orka med denna dag, men måndagar är ju dock en av de tråkigaste och segaste dagarna på hela veckan.
Idag, efter skolan har jag inga speciella planer. Förutom att jag funderar på att gå och sola, vore skönt med lite värme och en litenliten bränna i detta omysiga aprilväder. Vi får se, nu måste jag hur som helst gå till skolan.
ha en bra dag, tjingeling.

let's go shopping

Nu måste jag ut och shoppa någon dag, jag börjar lite småsugen på det nu. Det finns ju alltid något som saknas, som man måste köpa. Kikade runt på lite olika internetshoppar, och hittade lite tjusiga saker. Här kommer ett smakprov, (dock mycket blandad stil på allting).


     

   

Sjal med blommigt mönster, Lindex 129:-
Svart topp, Lindex 149:-
Svart pennkjol, Lindex 199:-
Solglasögon, Åhléns 99:-
Svart linne, Monki
Grå tröja, Monki


nu är vi hemma igen

Hallå!

Nu är vi hemma igen efter en helg i Västerås, vi var ju och spelade Irsta blixten (handbollscup), som faktikst gick ganska bra. Vi kom tvåa i gruppen, men i A-slutspelet åkte vi dessvärre ut i kvartsfinalen. Trots att jag vet att vi hade kunnat komma nått steg längre, dock så var stressen ganska påträngande och tålamodet inte så bra - som gjorde att vi inte åkte därifrån som segrare. Men vi kom ju iallafall 5a av 20 lag, vilket är ganska bra .. eller hur?
så ja, jag är nöjd iallafall.

Det var mycket handboll under hela helgen, men givetvis fick vi tid för lite "disco" på lördagkvällen. Tyvärr så var det lite för mycket småbarn, men annars så var det faktiskt kul. Väldigt varmt, men kul!
Påvägen hem stannade vi i Hummelsta och köpte en massa godis, så nu ska jag smaska lite på det.
Ciao!

blogguppehåll tills på söndag

Nu ska jag bara slänga i mig något i magen, sedan åka ner till tellushallen för att möta upp resten av laget med våra minibussar. Kommer hem på söndag igen, då jag uppdaterar er om allt som hänt i helgen.
ha en toppen helg, ciao <3


alla älskar H&M

åh, hittade en massa vårsnygga kläder från h&m. här är några av favoriterna.

image137

Från vänster:
Beige jacka, 398:-
Skinnväska, 798:-
Klänning, 298:-
Espradillos, 98:-
Vit topp, 98:-
Kavaj, 298:-
Brun topp, 79:50:-


västerås nästa

Hejsan!

Kom precis hem från Gamla Stan, det var helt okej. Lite segt, men strålande väder ju! Nu ska jag packa ihop det sista och framåt fyra tiden så åker vi. Äntligen! Kan inte påstå att jag är lika taggad som jag var tidigare, utan snarare nervös. Men det är bara rycka upp sig, för jag åker absolut inte dit för att förlora.


friday

Godmorgon!

Idag fick vi litelite sovmorgon efter som vi ska in till Gamla Stan på någon föreläsning eller vad det nu var. Så jag har precis vaknat och sitter här med ett glas juice, en macka & en banan.
Idag som sagt så åker vi ju äntligen till Västerås, och jag är mer taggad än någonsin. Det ska bli riktigt kul. Våran första match är ikväll klockan sju tror jag :)

Nu måste jag fixa till mig och sedan kila iväg till bussen, ha en bra dag. ciao.

skippar rubrik

Hejsan!

Jag kom precis hem från skolan, sitter nu och letar efter lite snygga balklänningar. Om det är någon som har koll på bra hemsidor eller buktiker, skriv! Dock ska vi inte ha en "vanlig" bal, utan med ett tema - 50-tal tror jag, men det får nog bli någon enkel, snygg klänning bara.
Ska leta lite till sen måste jag plugga lite fysik, och åka en sväng till Uppsala och hämta en säng & min mobil hos min far. Sen blir det nog bara lugnt, vad jag har hört så händer ingenting eller så kanske det bara är så att folk undanhåller saker .. hmm (!?)


sverige pussas och kramas

Godkväll på er!

Kom nyss hem från träningen, och det gick förvånansvärt bra idag faktikst. Så det ser mycket lovande ut för helgens turnering, så länge vi kämpar så kan vi komma hur långt som helst. Bara att tagga till ordentligt.
Nu ska jag sätta mig framför tvn och plugga lite spanska, sen börjar ju Sverige pussas och kramas om drygt en timme. Björn Gustafsson är med, så de lär man ju kan man ju knappast missa!

wednesday

Hallå!

Måste starta detta inlägg med att säga att igår under fotbollsmatchen, Liverpool - Arsenal, var jag helt till mig. Satt seriöst och hoppade och skrek i sängen, haha. Ena stunden var Arsenal i semi, andra stunden så var det Liverpool. Sen blev det plötsligt straff för Liverpool, och jag vågade knappt kolla. Men han satt den rakt i krysset såklart. Slutresultatet blev lyckligtvis 4-2, Liverpool vann matchen och tog sig till semi. Där de kommer möta Chelsea, om jag inte är helt fel ute?

Anyway, jag kom nyss hem, var i väsby centrum tillsammans med Erica för att leta efter kläder tills på lördag. Vilket vi misslyckades med, hittade ingenting som kändes bra. Däremot hittade jag ett par snygga jeans på h&m, för 398 kronor. Dom satt väldigt bra faktiskt. Köpte även lösögonfransar, alltid bra att ha på lager.

 

Just ja, idag i skolan fick vi besök av en skott (om de är så man säger?) anyway, han var från Skottland. Han höll en liten föreläsning om Skottland på ca en timme. Han var en riktigt skön lirare, drog skämt som ingen fattade förrens han sa dom på sin knakiga svenska. haha. Han svarade även på frågan som de flesta undrar över när de tänker på Skottland & deras kilt.
"Har ni någonting under kilten?"
- Det vi har under kilten är strumpor och skor. Inget mer.
Givetvis började alla skratta lite smått, och såg förskräckta ut efter som han själv hade på sig kilt idag. haha.
Det var väldigt kul faktikst.

Nä nu måste jag äta och plugga vidare, sen är det träning. ciao.

tuesday

Hejsan!

Och jag som trodde att denna dag skulle bli som alla andra, att solen skulle börja skina lite smått framåt eftermiddagen. Så jag tog givetvis på mig korta leggings & ballerina skor. Men nejnej, istället för sol så börjar det snöregna. Så jag har i prinsip gått och frusit hela dagen, haha.
Efter skolan så åkte jag och Erica till täby centrum en stund, på spaning efter nya kläder tills i helgen. På fredag åker vi till Västerås, på Irstablixten - handbollscup för er som inte vet det. Någon mer som ska dit btw? Så vi letade efter lite kläder till "festen" som är på lördagkväll. Men hittade dock ingenting som föll oss i smaken. Så vi gör ett nytt desperat försök imorgon, fast i väsby centrum istället. Sen måste jag hem och plugga matte (prov på torsdag) innan sista träningen innan cupen. På torsdag måste jag åka till Uppsala till min far och hämta en sån där uppblåsbar skön säng ni vet (!?) till cupen, och min mobil som äntligen är fixad. Den har varit på lagning nu i en och en halv vecka, riktigt saknad måste jag säga. haha.
Och på fredag ska vi på nått studiebesök/föreläsning eller nått liknande med klassen, i Gamla Stan sen blir det direkt hem och iväg till Västerås - kommer sen hem på söndag kväll igen.
Så ja, man kan väll säga att denna vecka är rätt fullbokad. Härligt.

Nu måste jag faktikst gräva ner mig i matteboken, tjingeling.

i sommar rymmer vi för ynka två kronor

Tänkte bara berätta att jag har lugnat ner mig litelite sen det förra inlägget, mycket tackvare Emma. Som kom på att vi kan rymma i sommar för endast två pix, vilket vi givetvis ska göra. haha. Tradera erbjuder ett dussintal tågbiljetter för bara några kronor. Så om två ungdomar i 16 års åldern är försvunna så är det bara vi. Vi kommer hem igen, vi lovar ... urhm.
Nä nu ska jag ta och lösa några mattetal och sedan kika på Cashmere Mafia och Prison Break, missa inte det för gudsskull, gott folk!

Juste, jag skulle ju uppdatera om filmen Dukes of Hazzard, som var på tv igår, för er som missade den. Orkar inte gå in på handligen, men den var rätt kul faktiskt. För alla er som gillar Johnny Knoxville och Seann William Scott så bör ni se den, för dom får man se mycket av i filmen.
Ha en trevlig kväll.


irritation

Just nu kan jag inte ens förklara med ord hur dåligt humör jag är på just nu, och hur irriterad jag är. Det minsta man kan begära är väll ändå vänner som kan säga som det är, vad dom verkligen tycker istället för att krångla till det för att de ska låta snällt. För att dom just inte vågar säga som det är, kom igen, ryck upp er!
Ta till er, tänk efter och kom förfan inte med ett förlåt dan efter, för det är samma visa hela tiden.


monday afternoon

Hej på er!

Kom nyss hem från skolan, skönt! Dock så ligger det en massa böcker i sängen, som bara väntar på att bli lästa, och skrivna i .. Så får väll ägna några minuter åt det ikväll trots allt.
Sen så har ju tv-serien Cashmere Mafia, som tog USA med storm premiär ikväll 21.00, på trean. Det kan man ju knappast missa.
Vi hörs senare, Ciao.

skippar rubrik

Godkväll!

åh vad jag ser fram emot en godnattssömn i min säng, det ska bli underbart skönt!
Kom hem från träningen för en stund sen, så jag har precis duschat, slängt i mig lite mat och om sisådär fem minuter tänkte jag krypa ner i sängen framför Dukes of Hazzard, som går på trean för er som är nyfikna. Jag har faktiskt inte sett den, men eftersom Johnny Knoxville och Seann William Scott är med så lär den nog vara rätt så kul. Hur som helst, jag uppdaterar er om det vid ett senare tillfälle.
Godnatt på er.

sunday

Hejsan!

Now i'm back in town again - och jag måste säga att det är väldigt skönt! Men samtidigt måste jag erkänna att en helg på landet inte var så illa som förväntat. Det var ganska skönt att komma bort bara för några dar. Trots att man inte gjorde så mycket. Men här kommer en liten resumé av helgen.

I lördags när jag vaknat fram åt tolv, så åkte vi in till den lilla staden Vetlanda (eller för en 08a som jag, så blir den ju liten) och kikade i lite butiker. Där det nyligen öppnat några nya butiker bla. Gina Tricot & h&m. Personligen så förstår jag inte hur i hela världen, de har klarat sig utan dom butikerna tidigare i så långtid (!?) haha. De är ju dom bästa butikerna någonsin typ. Hur som helst, vi gick runt och myste lite i vår värmen.
Vid middagstid så var det middag hemma hos mormor & morfar - lika gott som vanligt. Där förblir man aldrig hungrig, man får så att det räcker och blir över. Senare på kvällen så tog jag, bror och kusinerna cyklarna och for ner till stranden. Och satt där och bara hade det mys, det var riktigt härligt. Ser verkligen fram emot sena sommarkvällar där. Sen så var jag tyvärr så illa tvungen att cykla hem genom den mörka skogen helt ensam, vilket inte var lika mysigt. Och mysigare blev det inte när jag försökte smsa samtidigt, vilket visade sig att det inte var någon bra kombination eftersom jag körde ner i diket. Men men, så kan det gå, hem kom jag iallafall - precis lagom till "När lammen tystnar" , så jag och popcorn skålen satt och såg den hela natten, framför den öppna spisen. Mycket mysigt, men jag hade gärna bytt ut popcornskålen mot en lite mer kramgo varelse. haha.

Och ja, idag så blev jag väckt av min bror som gasar på för fullt med crossen precis utanför mitt fönster ..
Men det var bara att stiga upp, packa och hoppa in i bilen för att åka hem.

Nu ska jag byta om och kila upp till träningen, ha en trevlig kväll. Ciao.

efterlängtade, underbara fredag

Hallå gott folk!


Idag jag haft fullt upp med nationella prov i engelska som kändes mycket bra och volleyboll turnering som gick helt okej, andra plats är väll inget att skämmas för liksom.
Nu är det äntligen fredag! Inte för att jag har mycket att se fram emot, en slappar helg på landet är väll sisådär. Ikväll är det ju Rockbandscupen på runan, som jag verkligen sett fram emot. Men icke, istället jag ska tillbringa helgen med familjen i en liten stuga, (eller nej .. en väldigt stor stuga faktikst) mitt ute i skogen långt ner i landet. SAY HALLELUJA, ehhrm ..

Men jag ska nog överleva eftersom jag är säker på att mina kära vänner kommer gå och vinna hela skiten, och då får jag ju chans att se dom igen. Håller tummarna för er guys!

Nu ska jag packa ihop det sista och ge mig iväg, ha en härlig helg allesammans.  Ciao.


Coco Chanel

image132

torsdags shopping

Hejsan!

jag måste bara börja detta inlägg med att säga att jag älskar Jason Mraz, hans låtar är underbara! Så tanka ner nu gott folk.
Och idag då, så har det varit plugg som vanligt. Efter så åkte jag och tjejerna in till stan och shoppade lite. Det blev tre par skor, strumpbyxor och svarta leggings. Jag fann det jag sökte efter, så jag är nöjd.

image131
tjusiga, eller hur?


Ikväll blir det bara lugnt, ska i säng tidigt eftersom nationella prov i engelska väntar i morgon klockan åtta .. Efter det så är det volleyboll turnerning, klassvis. Ska bli rätt kul faktikst, eftersom vi ska vinna! :) haha. Vi vann ju basket turneringen, så då ska vi väll ta hem det här också. wish me luck.


Fashion Quote

image129

åh, vad söt



Jag slår vad om att alla just blev kär i denna kille, haha!

Lauren Conrad

The Hills - stjärnan Lauren Conrad som hade visning för sin nya kollektion för några veckor sen syns bara mer och mer inom modevärlden. Personligen tycker jag hon har en avslappnad, snygg stil. Både till vardags och fest.

         


är sommaren äntligen påväg?

Hej på er!

Idag är allt väldigt bra, är på riktigt toppen humör! Vi hade en "friendsdag" i skolan idag, så det har varit väldigt slappt faktikst. Men de kan nog vara det fina vädret som hjälper till också, sol & värme gillar vi. Nu känns det verkligen som att sommaren är på väg, eller iallafall våren.
 Men resten av dagen då, så har jag faktikst inga fler planer än att jag ska se arsenal - liverpool ikväll, för det är väll idag? Om jag inte misstagit mig. Tänkte faktikst skippa handbollsträningen eftersom jag inte är helt frisk ännu.
Sen funderade jag även på att fråga mor om hon har lust att åka iväg och köpa skor med mig. Så kanske man får hälften betalt eller nått, haha.
Annars har jag väll inte så mycket mer säga, mer än att gå ut en sväng och njut av de fina vädret!
Och juste, en sak till .. lägger in en låt, som verkligen gjort min dag. Den är riktigt skön, så njut!



Veckans hunk - Ryan Gosling

image122

tuesday

Godkväll!

Jag kom precis hem, var ute på en liten promenad med Erica. Det var härligt faktikst.
Och juste, tidigade idag satt jag och kika lite på Mango och hittade några söta klänningar som skulle passa perfekt i vår. Eftersom en av vårens största trender är just blommigt.

     

jag har blivit en galning när det gäller skor

Här kommer några favoriter från Skopunkten som faktikst har riktigt tjusiga vårskor, till ett bra pris. Och jag måste säga att jag älskar kampanjen "köp 3 betala för 2", måste vara en härlig prick som kommit på det. Tack!
Eftersom i princip inga skor (som jag vill ha iallafall) kostar mer än 249 kronor styck, betyder det ju att du kan få 3 par tjusiga skor för 500 lappen.
Helt strålande!

    
      

tuesday afternoon

Kom precis hem från skolan, och även idag är det strålande väder. Underbart! Ändå så sitter jag här, ingen verkar vara speciellt sugen på att gå ut i värmen? Men erkänn att det skulle sitta fint med en promenad nu, eller varför inte bara sitta och njuta av solen på en parkbänk med en glass i handen? :) haha.


tufft i kändisvärlden

Vi alla har nog nångång undrar hur det vore om man tillhörde den stora "kändiseliten"? Då syftar jag på Paris Hilton, Nicole Richie, Lindsay Lohan, med flera. Vi blir nog även avundsjuka på deras feta plånbok och framgång, eller tur kanske man ska säga? De flesta av dom föddes ju med guldskeden i munnen .. eller hur man säger (!?) Och har aldrig behövt arbeta sig upp i livet. Men iallafall, jag skulle utan tvekan vilja prova på att leva deras liv om så bara för några dar. För jag tror det skulle räcka. De flesta, inklusive jag skulle nog tröttna rätt fort på att aldrig få vara i fred, ständigt vara jagad av paparazzi och hamna på löpsedlarna och tusentals internetsajter såfort du gör nånting. Att ständigt behöva tänka på vad du gör, så det inte kommer ut fel och aldrig kunna ha ett riktigt privatliv, fyfan säger jag för det. Det skulle jag aldrig orka. Så lite credd är dom faktiskt värda, som orkar med det.

Denna video visar när Paris Hilton och hennes pojkvän Benji Madden sitter och äter på en italiensk restaurang på Starometske torg i Prag. Utanför står dussintal paparazzi-fotografer tryckta mot rutan med sin kamera som hela tiden blixtrar till mot Paris och Benji. När de skulle ut från restaurangen tvingas Paris springa ifrån en fotograf och ramlade och slog sin haka. Trots att skadan nog inte var så allvarlig så fortsätter fotograferna helt utan respekt och tänker bara på att få den bästa bilden, och tjäna mest pengar. Fotografen Paris sprang ifrån hörde dock hur Paris utbrast "Prag, aldrig mer!" till sin pojkvän när de sedan hoppade in i bilen.



träffa rätt i prick

Ballerinas | Högklackat - ballerinaskor i all ära, men du får både finare hållning och snyggare ben med högklackat.
Mönstrat | Enfärgat - är ju faktikst så mycket roligare.
Svart | Färgglatt - Svart är alltid snyggt. Men nu mot våren är färgglatt lite roligare.

Converse | Keds - keds är mycket skönare och lättare, och går därför före de klassiska Conversen.
Skinnjacka | Parkas - solklart! Parkas, nja funkar ibland. Men har förmåga att se ut som ett försök till att hotta upp en vindjacka. Skinnjackan funkar däremot alltid.
Kortkort | Långklänning - jag måste säga kortkort, för jag gillar verkligen inte långklänningar. Om det inte är nått speciellt tillfälle, bröllop tex. Men det finns givetvis gränser när det gäller kortkort. Inte för kort, lagom är bäst.

Kort a lá Agyness | Långt hårsvall a lá Gisele Bündchen - kortklippt är coolt, men inte riktigt min grej.
Shorts | Kjol - bekvämt och snyggt!
Modemagasin | Modebloggar - bägge inspirerar, dock så blir det mer och mer bloggar.


dags för utvärdering av veckan

[ x ] köpa en plattång

[ x ] åka till pappa
[ / ] ut och springa minst en gång (tränat handboll, om det springandet räknas ^,)
[ x ] inte äta godis (helt utan att tänka på det faktikst, Bra jobbat!)
[ x ] städa klart & fixa iordning rummet
[ x ] festa


Jag tyckte jag lyckades väldigt bra förra vecka, nu ska jag fundera ut några nya mål inför denna vecka. hmm ..


åh, äntligen funkar bloggen igen

Hallå!


Eftersom bloggen krånglat lite nu sista dagarna. Pga. av de där uppdateringarna eller vad det var (!?) så får jag ta och sammanfatta det kort nu då. I lördag åkte ju jag och Erica som jag sa tidigare till mig far i Uppsala. Lördagkvällen var mycket lugn, med god mat och så. På söndagen vaknade vi och hade helt glömt bort att klockan skulle ställas fram, så helt plötsligt var den drygt halv tolv. Så vi åt frukost, fixade till oss, packade ihop och gick ner till stan några timmar. Det var ju toppen väder, så vi passade på att köpa oss en varsin glass för att sätta oss i vårsolen och njuta. Underbart! Jag lämnade faktikst tillbaka jackan från Monki, trots att jag såå gärna ville ha den. Men jag kände att jag skulle kunna köpa lite andra, mer behövliga (?) saker för de pengarna. Och ja, det gjorde jag. Det blev en aprikosfärgad topp/klänning från Gina Tricot, (rea-fynd 79 kronor), två stycken spets hotpants, aprikos & vita (även detta rea-fynd 25 kronor st) och sen ett par lite större pärl-örhängen från Kicks (80 kronor). Jag skulle även köpa ett par skor på Skopunkten, som jag tjatat om tidigare i bloggen - men min storlek, som är 36 för er som ville veta, var slut. Så dom får vi ta någon annan gång. Jag hittade även ett par andra skor, vita pumps närmare bestämt. Dom var jätte söta, men de som gjorde mig lite tveksam var klacken på hela 8 centimeter. Helt plötsligt var jag 1.73 vilket inte gör nånting, haha. Men jag är lite orolig att jag inte kan gå riktigt i dom, men jag vet inte. För något av de fulaste jag vet är nämnligen människor som verkar ha tvingat på sig alldeles för högklackade skor, och verkligen inte kan gå i dom. haha, det är riktigt fult. Men man kanske ska slå till på "köp 3 betala för 2", vilket är en riktigt bra kampanj faktikst. Borde fler skobutiker, så som DinSko också satsa på. Eller vad säger ni?


RSS 2.0