Katrineholm nästa

Nu har jag precis packat klart inför helgen. Och för första gången någonsin tror jag faktikst att jag packat ner precis lagom mycket. Fast det återstår väl att se .. Jag ska ju som sagt till katrineholm, på träningsläger hela helgen. Så de blir en jädrans massa träning. suck. Men de blir nog rätt kul.
Nu ska jag strax kila ner och käka. Och idag blir det kina mat, mums! Fyla små lätter med lis. haha, humor?

Anyway, ha en trevlig helg! tjingeling <3


10 orsaker att hata DIG!

Nu ska jag tvätta av mig och sen krypa ner i sängen framför 10 orsaker att hata dig, som går på 5:an. Egentligen skulle jag behöva sova, eftersom jag måste upp kring 6 varje morgon nu för tiden. Men icke, istället ska jag sörja snyggingen Heath Ledgers död. - På tal om tidiga mornar tycker jag att det har funkat ganska bra hittills, vilket är skönt. Imorgon har jag en riktigt slapp dag, endast frisörteknik mellan 08.40 - 11.00. Vilket nog kommer bli ganska kul också, första seriösa lektionen. Jag funderar även på att ta en liten shoppingrunda efter skolan, garderoben skriker efter nya överdelar! Eller kanske inte, men jag gör. Så en liten runda får de nog bli innan jag åker hem och packar klart inför en helg i katrineholm med en massssa träning. puuhh. Jag ska försöka att inte packa med mig för mycket, hittills har jag lyckats rätt bra faktikst - det blir mest slappa kläder som får följa med.





Goodnight folks!

Dålig uppdatering

Hallå! Det var ett tag sen sist, jag vet. Men jag har varken haft lust eller ork till att skriva, av olika anledningar. Och som ni kommer märka blir detta inlägg inte speciellt långt de heller. Ber om ursäkt för det, förbättring kommer.

Idag har jag varit i skolan, dock så hade vi hela 4 timmars håltimme så de blev inte speciellt mycket plugg idag heller. Pga av en inställd lektion osv. Skulle även ha haft handbollsträning ikväll, men som även den blev inställd - hrrm. Så ikväll blir det väldigt lugnt, sova tidigt och nu - maaaat! Magen skriker efter något att äta. Cya!

Ångest framkallande?



Detta är då träningsschemat för kommande helg, som kommer spenderas på det årliga Katrineholmslägret. Där det tränas hela tiden känns de som, iallafall efter att ha sett de här schemat. Som visar att om vi eventuellt ska träna med damjuniorerna också, vilket jag tippar på - så kommer det blir hela 11 timmars träning i helgen! Om vi nu är med på alla deras iof, vilket jag är tveksam till att man orkar. Vad sägs om att skippa deras tidiga träningar, ta sovmorgon och vara med på dom senare? haha. Men 11 timmar .. god damn! Jag vågar knappt tänka på hur man känner sig i kroppen efter den helgen ...

The OC

Nu blir det sängen och några avsnitt av OC för min del, tröttheten är påträngande. Vi hörs.


Gavin DeGraw - More than anyone


"Vad är klockan? - en uppfinning" ha-ha

J29008-222X36037-736M11818-762
           JetSet, 1298:-                                Axcent, 698:-                                  Moretime, 398:-

Ja, klockor är något som jag börjat gilla mer och mer på sista tiden. Stora herrklockor är ju som ni vet trendiga, och visst är det snyggt. Men inget slår en guldig, lite mer feminin klocka. Precis som dessa tre skönheter från Ur&Penn. I like!

Lite shopping

Just ja, eftersom vi slutade vid 10 så stannade jag kvar inne i stan en stund. Och hem fick jag med mig ett par jeans, örhängen - båda från H&M, och ännu ett antekningsblock och lite småsaker till skolan. Kameran är fortfarande på lagning så bilder blir det dåligt med ett tag framöver tyvärr.

Första skoldagen

Hejsan!

Första dagen i skolan var långt ifrån jobbig, hemsk och allt sånt. Den var faktikst jätte bra. Kul att träffa massa nya människor, och minst lika skönt var det att stöta på ett bekant ansikte såfort jag kom dit. Idag gick vi bara en timme, och den timmen bestod av en massa information - vilket betyder en massa papper att fylla i. Menmen. Själva skolan börjar inte förrens på onsdag, även imorgon kommer bli en "informations dag" med visning av skolan osv. Och ett stort plus för att vi har ett ganska soft schema, 08.40 - 11.00 på en fredag är ju inte helt fel. Eller hur?

Imorgon börjas det igen

Nu ska jag krypa ner i sängen och se klart filmen som går på trean, sen blir sova för min del. Eftersom första skoldagen börjar imorgon. Och då blir det inga sena nätter och långa sovmornar längre, nejnej helt tvärtom.



Jajamän, Frisör linjen på St.Eriks gymnasium blir det för min del. Lite små nervöst faktikst, men det går nog bra. Önska mig lycka till. Nattinatti <3

Behind every great love is a great story

Hey!
Med myskläderna på, en Ben & Jerry´s glass i handen så satt vi och små snyfta till The Notebook. Som jag redan sett några gånger, så den blir inte riktigt lika sorlig längre. Men bra fin är den alltså! Underbar film. Mycket sevärd!




Reason to cry

På med mjukiskläderna, för nu ska jag hem till Andréa och slöa framför en film. En sorlig en ska vi försöka få tag på också. tjingeling <33

Tell me, what´s the reason you hold on?

En dag som denna blir det en himla massa musik. Den här låten var riktigt länge sen, jag gillar den!


Känner ni igen honom?

Love, life - one speaks for the other one here

Ni får ursäkta mina extremt tråkiga inlägg idag. Idag känner jag mig bara depprimerad, uttråkad, negativ och ledsen. Allt är bara så fel de kan bli känns de som, och jag har kommit fram till att jag verkligen inte tycker om söndagar. Idag kanske vore en perfekt dag för att dra ut och springa en runda? Eller inte, nu börjar det regna mer och mer .. usch!
Jag säger det igen, som jag sagt så många gånger förr - idag är en sådan dag man vill ligga hemma och mysa i sängen hela dagen framför en bra film, med sin pojkvän .. Det är nog inte bristen på saker att göra som är felet, utan ensamheten.



Switchfoot - Stars

There´s always something in the way



Switchfoot - You

Last day of freedom

Godmorgon!

Sovit gott? Själv vaknade jag upp med lite ångest över att klockan var lite drygt ett och att jag fortfarande inte har några planer för dagen! Bio? Shopping? Fika? Film? Någon? - Så känner jag just nu. Jag vägrar sitta här ensam hela dan. hrrm ...

Just love it!

'Cause with every kiss and every hug, you make me fall in love. When you talk to me I swear the whole world stops, you're my sweetheart.

Chris Brown - With You

Sing my name the way you do


En bild från igår kväll, Wired in may. Här kan ni lyssna på dom!



Lite bättre bilder;




The Voice

Kvällen spenderades inne i stan, startade på The Voice och slutade på Burger King. Ja som jag trodde skulle jag inte stå ut på The Voice bland alla översminkade, platinablonda 14 - åringar, med en utväxt som heter duga. Dags att ta ett besök hos frisören kanske? Eller vänta, färgar ni mer kommer ni antagligen tappa allt hår och vad ska ni då med all hårspray till? Ackack, undra hur ozonlagret skulle se ut om alla fjortisar utrotades? Att de skulle påverka de positivt tvivlar jag inte en sekund på iallafall. Eller vad tror ni? Anyway, jag tycker synd om flickorna som faller för grupptrycket och inte vågar utveckla sin egen stil. Punkt slut.

Imorgon är min sista dag på sommarlovet, dvs. jag börjar skolan på måndag. Vilket jag känner en viss nervositet för, jag menar - ny skola, nya människor. Men mest av allt, jag har inga planer alls för min sista dag av frihet. Sova? - Ja, de låter fantastisk skönt. Men nej, jag vill göra något kul. hrrm .. får ta och fundera lite på det där. Förslag?


En dagens ...

... i form av musik. Jag älskar den här låten!




Lenny Kravitz - I'll Be Waiting

Hur mycket vågar du dela med dig av till omgivningen?

Just ja! Idag efter jobbet mötte jag upp mor min och tog en sväng in på Stinsen. Där jag köpte en topp, i spets. Som är ett av höstens absolut hetaste plagg, riktigt tjusigt!


Denna skönhet kostar 149 kronor och kommer från Lindex. Dock måste jag säga att den är betydligt snyggare i verkligheten. Jag kommer iallafall matcha med ett par tajta, svarta stuprörsjeans, stövlar och ett smalt skärp i midjan. Gorgeous!

Vilken är eran favorit bland höstens trender?

Ny design!

Hey guys!

Kolla vilken tjusig design jag fick! Super nöjd. Stort tack Larissa! Så nu äntligen kanske de blir lite fart på den här bloggen.

Det blev lite dåligt med bloggande igår, på kvällen var jag som sagt i Vaxholm för att se på N:s bands spelning, som ägde rum på Winberg - en liten uteservering precis nere vid hamnen. Super mysigt! Så där satt vi i en timme och njöt av många av deras egna låtar & covers. Och självklart sjöng jag med till favoriterna. Och helt hjälplös sitter man där och blir lite sådär extra kärleksfull, när man ser han stå på scen och sjunga egenskrivda, fina låtar. haha, det bara blir så! Ni kanske känner igen er? 
Eftersom jag skulle upp tidigt till jobbet imorse, så blev de inte speciellt sent för min del. Så ja, hur sammanfattar man första arbetsdagen efter en 5 veckor lång semester? - Helt okej faktikst. Det var inte alls mycket att göra, eftersom dom tagit in extra folk som fått jobba under natten med att ösa ut varor i butiken. Vilket var till min fördel, så att jag slapp stressa idag. Nog om det.

För kvällen är planerna väldigt oklara, får se vad man tar sig för. Orkar man med The Voice i kungsan? Om inte, vad gör man istället? jaaa ni ... Vad ska ni göra ikväll?

Skönhet

Godmorgon!

Eller ja, jag har faktikst varit uppe ett tag nu. Klockan 11 var jag ju som sagt nere på hudvårdssalongen och fixade ögonbrynen, som blev väldigt bra. Visade sig att jag kommer ha ännu ett bekant ansikte i skolan, St.Erik där jag ska börja på måndag - Malin, som fixar mina bryn. Hon pluggar extra där, inom skönhet ... nånting. Så de var skönt att höra! Nu ska jag gå och skrubba bort den överflödiga färgen som fastnat på hyn, och sedan kila iväg till Täby för att köpa lite skolgrejer. Vi hörs!








Lagom mycket plockade, och lagom mörka. Dock sitter de fortfarande
överflödig färg kvar. Och ögonen, ja dom ser inte speciellt pigga ut (?)

Bed, darling!

00:51, jag borde sovit förlänge sen. Med tanke på att jag var uppe tidigt och ska upp relativt tidigt även imorgon. Jag måste börja vänja mig vid tidiga mornar, skolan börjar ju på måndag. Hur ska de gå?

Imorgon väntar iallafall brynplock/-färg nere på hudvårdssalongen klockan 11. Sedan blir det nog en snabb visit förbi täby c, för att inhandla lite skolgrejer - som jag helt glömde bort idag. Och kvällen avslutas med konsert i Vaxholm, där N:s band ska spela. Yes, han är medlem i ett band - sångare närmare bestämt. Mer om de kanske kommer imorgon. Nu faller mina ögon ihop.

Sleep tight folks!


Fullt ös!

What a day! Det började med att jag vaknade fem minuter innan bussen går, snabb som jag är så hann jag faktikst dit (springandes). Men när jag är drygt 30 meter ifrån bussen så åker han iväg, trots att han såg mig komma springades. Kan ni gissa hur arg jag blev då, eftersom att missade jag den bussen skulle jag även komma rätt sent till frisören. Tur som jag hade, så kommer en äldre dam förbi körandes med bilen och sina tre barnbarn i, eftersom hon sett hur jag sprungit till bussen och hur den bara kört ifrån mig. Så snäll som hon var skjusade hon mig en bit på vägen, så att jag kunde hoppa på bussen sen. Gissa om busschauffören trodde att jag skulle döda honom med blicken. haha. Iallafall, till de lite mer roliga. - Frisören Camilla, som slingade och klippte mitt hår var super duktig. Räkna med att jag blir stammis där! Jag vart hel nöjd, skönt att få bort den där hemska utväxten och röda nyansen som mitt hår skiftade i innan. Några timmar senare mötte jag upp Andréa för en fika och lite shopping, innan de var dags för Make Up lektionen på Make Up  Store - som också var mycket lärorikt och kul. I 50 minuter lärde hon mig en massa knep och visade hur man kunde lägga en snygg, enkel vardagsmake. Sen fick jag även välja produkter för ett värde av 500 kronor, slutsumman för min del blev 900 kronor. Och hem med mig fick jag en foundation, ett löspuder och en concealer. Jag tycker de är svårast att hitta rätt basprodukter, så därför var det ett självklart val nu när hon sa exakt vad jag skulle ha. Toppen!

Jag fick även med mig ett par örhängen, en bh och ett par svarta tygskor med mig hem. Men tyvärr så är min kamera inne på lagning, så bilder på de kan bli svårt.

Ytligt

Nu måste jag ta och krypa i säng, imorgon väntar en ganska rolig dag. Men som även betyder att jag måste upp tidigt. Klockan 10 har jag frisörtid, då de ska klippas & slingas/färgas lite grann. Sedan blir det shopping och klockan 3 väntar en make up lektion på Make up store - som jag fick i födelsedagspresent. Där jag även får välja produkter för ett värde av 500 kronor. De är ju inte helt fel.Så de är en dag att se fram emot, nu - sängen! Annars är jag rädd att jag missar frisören, och ja .. det kan bli dyrt.

Godnatt på er hjärtisar!


Kryssningen 08!

Hey you!

Nu är jag hemma igen efter en super lyckad kryssning med vännerna. Under 24 - timmar hann vi med de mesta, - festa var väl de vi la ner mest tid på. Och roligt hade vi! Vi träffade lite allt möjligt folk, därav några som spelade amerikaner tills vi kom på dom (vilket var rätt snabbt). Haha. Anyway, jag orkar inte skriva speciellt mycket nu.
Så låt bilderna tala för sig istället.



      

   
   
  
    

Snart åker vi!

Eller ah, båten går inte förrens kvart över sju. Men vi tänkte kila in till stan innan och äta, det lutar nog mot en Caesar wrap på Sandys - smarrigt! Men nu ska jag dra på mig lite kläder, kolla så jag fått med de mesta och kila iväg till bussen. Har lite olika ärenden att utföra innan vi ger oss iväg.

Jag uppdaterar imorgon kväll när jag kommer hem, ha det toppen sålänge! PUSS.


Tio snabba

1. Facebook eller Playahead? - Facebook
2. Sex and the City eller Gossip Girl? - Sex and the City
3. Fernando Torres eller Christiano Ronaldo? - oj, tuff fråga .. Men måste säga Christiano Ronaldo, trots att jag håller på Liverpool.
4. Sms eller samtal? - Små, söta sms mitt i natten (eller vilken tid på dygnet som helst) uppskattas alltid. Men samtal vinner.
5. Kinamat eller italienskt? - det går inte att välja en. Men just nu blev jag lite sugen på kinamat faktikst
6. Lätt eller - svårflörtad? - Svårflörtad, MEN det finns en gräns
7. Mössa eller halsduk? - Halsduk
8. Mode eller musik? - Mode är en stor passion, men vem tusan skulle överleva utan musik?
9. Kärlek eller pengar? - Kärlek. Men de kan bli tufft utan pengar ..
10. Sol eller - shopping resa? - hrrm, just nu känner jag för solresa

Outfit a lá Blondinbella

Blondinbella, som förövrigt var med i min "Tio snabba" igår kommer med lite grann idag också. Jag verkligen älskar den här outfiten på Isabella. Enkelt, bekvämt och så snyggt! Kavajen är definitivt något jag ska inhandla här näst. Och ett par vita converse, har redan ett par svarta - men som inte är speciellt hela längre.


Nu är den min!

Hejsan!

Klockan är halv ett och jag har redan hunnit med en sväng till Väsby centrum, rätt bra för att vara mig. Och nu är den min iallafall! Nu är det jackan vi pratat om givetvis, en svart skinnjacka närmare bestämt. Så nu är jag glad, men 900 pix fattigare.


Färgen på bilderna på helt knas, men svart är den iallafall och inget annat.
(Jackan kommer i från Vero Moda och kostar 900 kronor)

Nu håller jag på att packa för fullt, och lätt är de inte. Man lyckas alltid packa med sig alldeles för mycket, och endå känns de aldrig bra. Men nu blir det en hyffsat liten väska, och de som inte får plats där - ja, de får stanna hemma!

Tio snabba

1. Grått eller brunt? - Båda, men okej - brunt.
2. Stan eller landet? - Stan
3. Sandys eller Espresso House? - Espresso House, trots Sandys goda Caesar wrap
4. The Notebook eller The Holiday? - The Notebook
5. Koftor eller tjocktröjor? - Koftor, av alla dess slag
6. H&M eller Gina Tricot? - Måste säga H&M
7. Vår eller höst? - just nu vill jag ha höst med detsamma
8. Blondinbella eller Kissie? - Blondinbella, en framgångsrik ung tjej att se upp till. Kissie är rätt så skön hon med. (såg henne på t-banan idag för er som vill veta, haha)
9. Musiker eller sportkille? - haha, måste säga musiker
10. Veckorevyn eller Glamour? - svårt .. men det blir nog Veckorevyn


De här med Tio snabba ...

... är något jag tänkt börja köra varje dag, inte sådär överdrivet kul för er läsare kanske. Men då har jag iallafall något att skriva, haha.

Äh, vad säger ni? - Vi kör en till va! haha.


Tio snabba

1. Singel eller förhållande? - Förhållande
2. Brunetter eller blondiner? - Brunetter
3. Kaffe eller Té? - Kaffe
4. Utseende eller personlighet? - Utsidan ger insidan en chans, som man säger.
5. Bio eller filmmys hemma? - Filmmys hemma
6. John Mayer eller Jason Mraz? - John Mayer!
7. Dyrt eller budget? - Budget
8. Vanilj eller - chokladglass? - Vanilj
9. Hiphop eller Pop/Rock? - Pop/Rock
10. Stockholm eller London? - London, givetvis.


Ny säsong, nya skor

Nämen se här, vem som faktikst överlevde löpträningen. Det gick till och med bättre är förväntat - för att vara första gången efter sommar uppehållet. Jag vart faktikst rätt taggad på att möta en ny säsong, i en ny hall och i ett par nya skor. just ja, nya inomhus skor måste köpas så snart som möjligt. Varje höst blir det nya handbollsskor för min del, trots att dom inte är för små. haha, onödigt? - nja, kanske. Men en ny säsong - nya skor, så är det bara. Och dom invigs varje år på katrineholmlägret som äger rum den 22 - 24 augusti. Dock är jag inte alls sugen på att åka och träna en hel helg, när de är kulturfestival här i Vallentuna. Haha, inge speciellt med det förutom .. att de är ett band jag är rätt sugen på att se. hrrm.

Iallafall, nog om det. Nu är jag riktigt taggad på att komma iväg på den där kryssningen imorgon. Känner på mig att det kommer bli kanon.

Nu -
börja packa lite. Imorgon kommer bli en lite stressig dag, måste iväg till Väsby på förmiddagen och köpa jackan, som förhoppningsvis finns där.

Kram.

Första träningen .. efter sommaren.

Ångest. Träning. Springa. Fys.

Uppdaterar jag inte innan 00.00, kan ni sluta läsa min blogg. Då har jag antagligen dött uppe i joggingspåret. Hahah, fyfan. Har en känsla av att de här kommer bli riktigt jobbigt, då all kondition i princip försvunnit under sommaren. Jisses.

Jag förstår inte hur hon alltid lyckas ...

... se så förjävla bra ut! Jag avundas henne. För er som inte vet vem människan är, så är detta Lauren Conrad. Medverkar bla. i The Hills. Avund på hög nivå.


I miss you, you know

Ingen N blev det idag, och ingen jacka heller för den delen. Jackan var slut i min storlek överallt, men jag ger absolut inte upp jakten. Men att man aldrig lär sig att man ska köpa de på en gång, de tar ju alltid slut annars. De får nog bli en snabb trip till något lite mer "off" köpcentrum imorgon, innan jag och två vänner sticker iväg på en 24- timmars kryssning med den nya Silja Galaxy. Det kommer nog bli riktigt kul, ska bli rätt skönt att komma bort lite - även om de bara är för ett dygn.


Jag tvivlar inte ett dugg på att vi kommer ha riktigt kul, - 24 timmar fullt ös på Galaxy!

Ny vecka, nya möjligheter

Hey! Allt bra med er?

Jag ska strax springa iväg till bussen för att åka in till stan. Där jag planerat att köpa en jacka jag kikat lite på och eventuellt möta upp N. De är en vecka sen jag träffa honom sist, alldeles för lång tid. Ikväll händer nog de mest ångestframkallande på länge, träning! Och inte en vanlig handbollsträning, utan fys. Vi ska springa. Och jag måste erkänna att jag inte satsat sådär jätte hårt när de gäller sommar träningsschemat. Så ja, hur de går de vette tusan alltså.

Nu måste jag springa iväg, men innan - en dagens:



Jeans, H&M
Sjal, H&M
Linne, H&M
Kofta, Cubus
Väska, Shestore
Örhängen, Antikt, Gammalt & Nytt (syns ej på bild)

och till det, ett par svarta ballerina från Skopunkten.


Dålig uppdatering!

Godkväll/natt på er!
Det har blivit riktigt dåligt med bloggande från min sida på sista tiden, det kommer bli förbättring .. frågan är bara när. Jag känner bara att jag inte är sugen på skriva längre. Kanske bara är en fas? Hur som helst så ska jag försöka fixa en ny, mycket snyggare design (undra hur många ggr jag sagt det?), så då kommer nog suget efter att blogga tillbaka skulle jag tro.



Igår, eller vad blir det förrgår (?) var de ju som sagt 080808. Vilket firades rejält inne på Stureplan, 45000 människor uppskattas ha funnits på plats under kvällen. Sjukt! Så med musiken från olika berömda dj:s så stod hela Stockholms stad i gung - det dansades hejvilt på alla möjliga sjuka ställen. tex. i rödljusen. haha. Kul var det iallafall!

 
 

 



080808

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er. Jag hann inte blogga imorse innan jag åkte in till stan, så de får bli ett kort inlägg nu. Idag är de ju 080808 dagen - Stockholmarnas dag! Wiiiie! Så det firas ju givetvis med aktiviteter runt om i innerstaden. Ikväll förvandlas även Stureplan till ett enda stort dansgolv, någon man självklart måste spana in. Några fler 08:or som ska dit ikväll?

I need you around


You're all I desire You're all that I choose
I guess that explains why I feel like I do
I cannot deny what I'm falling into
When all I can think of and all I can dream of is
You

Jag hatar att städa!

Och det är jag nog inte ensam om, right? Jag ska nämnligen göra en mini renovering i mitt rum, eller ah jag tänkte måla en fondvägg. I en Cappuccino färg, tror det kan bli riktigt snyggt. Så jag håller på att rensa lådor, hyllor och sen skulle nog garderoben behöva en rensning också .. *puuhh* Dock så har jag redan slängt 6 par jeans, vilket kändes ganska tungt. Jag menar, - 6 par. Goosh! Jag har kommit en bra bit, men de är mycket kvar. Men de får bli en annan dag, nu har jag huvudvärk och magen skriker efter mat.



Tänkte ge några bra musiktips, som på senaste tiden spelats vääldigt mycket hemma hos mig:

Teddy Geiger - Night air
Teddy Geiger - For you I will
Quietdrive - Deliverance
The Maine - Everything I ask for
The Maine - Into your arms
Kutless - You
John Mayer - Slow dancing in a burning room
John Mayer - Bold as love
John Mayer - Belief
Jason Mraz - Mr. Curiosity
The friday night boys - Chasing a rockstar
Foo Fighters - My Hero
Coldplay - Viva la Vida
All time low - This is how we do
Chris Brown - Young love
Rihanna - Disturbia
Håkan Hellström - Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Det regnar i Stockholm

Vilket väder! Idag är en sån där dag då det inte finns något att göra, förutom att krypa ner i sängen framför en film eller två. Så jag antar att de är just så det kommer bli idag. Om inget annat dyker upp, vilket jag tvivlar starkt på. Så sängen, here i come!


Sex and the City

Hej bloggen!

Efter en heldag inne i stan, med middag, bio och mina vänner är jag hel nöjd. Sex and the City filmen var suverän, mycket sevärd för er som inte sett den än - trots att jag var mycket efter med det. Ikväll funderar jag faktikst på att krypa i säng rätt tidigt, tillskillnad på alla andra kvällar som blivit alldeles för sena.

Planer för morgondagen har jag iallafall inga alls, förutom ett besök nere på solariet. Brännan från de få soltillfällen jag fått i sommar börjar nu försvinna - nästan helt! Resten av dagen tar jag som den kommer. Vad ska ni göra?

Just ja, ni kanske hört talas om gratis bio? Här kommer ännu en sida, där du kan samla poäng och få presentkort från Kicks med olika värden. Helt gratis och superlätt att bli medlem, så varför inte? Medlemmar blir ni iallafall här.


Good love is on the way

Det blev lite dåligt med bloggande igår, och idag blir de nog inte bättre. Anledningen till det var att jag går spenderade jag dagen hemma hos N, jätte mysigt var det iallafall. Och när jag kom hem - rätt sent, så fixade jag om all min musik. Nytt, fräscht och lite mer ordning och reda, tack! - Och det blev det. Så nu är jag nöjd! Eller nästan, nu är det bara en ny ipod som fattas. Med lite mer än 2 Gb, som min nuvarande har. Aja.

Idag ska jag och några vänner in till stan för lite shopping, middag och bio - Sex and the City. Som jag fortfarande inte sett, så det ska bli kul.


Love is in the air

Godmorgon!

Allt bra med er? Jag ska strax kila iväg till bussen för att åka hem till N, som bor i Nynäshamn. En bra bit för mig som bor norr om, i know men men. Så jag blir nog kvar där ett bra tag iallafall, men vi hörs när senare ikväll. Ha en toppen dag!

Väsktävling a lá Kelly

Hörni! Nu är de så här att Kelly har en liten väsktävling på G, som jag tycker alla ni där borde delta i. En svart quiltad Friis & Company väska, värde 649 kr, är det som står på spel alltså.

Tävlingen avslutas den 13e augusti, så glöm inte bort att tävla!


Din personliga shoppingguide - varje vecka!

Och då är det givetvis Sofis mode jag pratar om, jag gillar den tidningen. Billig och mycket bra shoppingtips.


Sofi Fahrman på bild. Jag vill ha hennes outfit!

Så vad har jag gjort idag? Jo, i brist på annat att göra så tog vi en liten shopping runda i stan. Igen! Dock blev det inte så mycket shopping, endast en beige kofta från H&M för 198 kronor. Tyvärr så jag kan inte lägga upp någon bild på den, eftersom min kamera har gått sönder eller något - skumt.
Ikväll blir det nog ännu en mycket lugn kväll, var prat om filmkväll. Vädret är ju inte på topp, så att vara utomhus låter inte speciellt lockande. Vad ska ni göra ikväll?

Dyraste bilden på kändisbarn någonsin

De här är första bilden på Angelina & Brads tre veckor gamla tvillingar. Bilden publicerades igår av tidningen Hellomagazine. Även People Magazine har köpt rättigheterna till bilder, för helt sjuka 84 miljoner kronor. Som då gör dem till de dyraste bilderna på kändisbarn någonsin.



Something right

Never thought that I'd be so inspired

Never thought that I would find the higher truth

I believed that love was overrated

'Til the moment I found you

 

Now baby I know I don't deserve

The love you give me

But now I understand that

 

If you want me I must be doing something right

I got nothing left to prove

And it's all because of you

So if you need me

And baby I make you feel alive

I know I must be doing

Doing something right

 

It's because of you I feel so lifted

I've been looking at my life from higher ground

Never thought that I'd be so elated

You're the one who turned it all around

 

Now baby, I didn't know myself

Until you changed me

And made me understand that

 

If you want me I must be doing something right

I got nothing left to prove

And it's all because of you

So if you need me

And baby I make you feel alive

I know I must be doing

Doing something right

Oohhh

 

And baby I know I don't deserve the love you give me

But I don't really care, cause

 

If you want me I must be doing something right

I got nothing left to prove

And it's all because of you

So if you need me

And baby I make you feel alive

I know I must be doing (I know I must be doing)

Doing something right (Doing something right)

 

Doing something right

Yeah yeah

Something right

 

So if you need me

And baby I make you feel alive

I know I must be doing (I know I must be doing)

Something right

Yeah yeah

Something right


Jag kom nyss hem ifrån en ...

... lugn, regnig, överraskande, trevlig kväll med tjejerna. Förövrigt så har dagen varit väldigt soft, jag har inte gjort någonting faktiskt. Vilket betyder att jag inte har någonting kul att skriva just nu, så varför lägga ner tid på de?



Just ja, en sak har jag att berätta. - Jag tänkte fixa en ny design till bloggen. Börjar tröttna rejält på den här nu, kanske delvis därför man inte är sugen på att skriva så ofta? Jag vet inte riktigt hur den ska se ut än, men tips är alltid välkomna.

Kram, E

En av drygt 25000

Emelie är ett kvinnonamn som ökade kraftigt i popularitet under 1980-talet och 1990-talet efter att ha varit mycket ovanligt före 1970-talet, men har använts sedan slutet av 1700-talet. Emelie är en fransk form av Amalia som i sin tur är en latinsk form av gotiska namn som börjar på Amal som betyder 'verksam'.


Namnet har många alternativa stavningar, t.ex. Emilie, Emeli, Emmeli och Emelie som är det vanligaste. Det finns i Sverige nästan 24 700 som heter Emelie, varav över 19 300 bär namnet som sitt förstanamn. Det finns dessutom nästan 2 800 Emilie, ca 600 Emeli, 400 Emmeli samt ytterligare några med mer fantasifulla stavningar. Smeknamn till Emelie är ofta Emme eller Emm.


Namnsdag saknas. Emelie hade före år 2000 namnsdag den 23 januari, men namnet togs bort ur almanackan för att ge plats åt andra namnsdagar. - haha, ah de var ju snällt!


Söndag

Gud så rastlös jag är! Och vart håller alla hus? En del sover väl fortfarande. Men kom igen, jag vill göra nånting. Jag vill ta vara på dagarna, orka bara ah .. inte göra nånting? - Nej. Nu får folket ta och rycka upp sig.



Hur som helst, så hittade jag en massa godbitar på forever21. En resa till USA och spendera massvis med pengar på bla. Forever21 skulle sitta rätt fint, right?


     

A piece of me is missing and I can´t find it without you

- Jag tycker om dig,


Goa smålänningar!

Hej bloggen!

Jag kom nyligen hem ifrån två fullspäckade och grymt roliga dagar med våra vänner från Kalmar. Tänkte dra igenom de lite snabbt. De började med att vi mötte upp dom inne i stan i fredags, för att följa dom till deras vandrarhem dom skulle bo på. Vilket visade sig vara helt fel, hur som helst så hittade vi det tillslut. De låg på fridhemsplan, och riktigt schyst var det också. Fredags eftermiddagen var väldigt lugnt, gick runt och visade dom lite av stockholm, eftersom de inte varit här på massa år. På kvällen blev det lite för mycket av de goda, vi partajade på deras rum tills dess att vi blev utslängda eftersom vi var för många på rummet. Så vi fortsatte i en park, där vi såg ett helt zoo kändes de som - igelkottar, harar, råttor och gud vet vad. haha. Kvällen vart en riktig höjdare! Den slutade med att vi tog en taxi till odenplan för att sedan ta nattbussen - som vi fick vänta på i en timma. Så hemma i sängen var vi igen vid klockan 6.

Och fem timmars sömn var allt vi fick, innan de bar av in till stan igen. Där det blev lite shopping, och givetvis så kikade vi lite grann på Pride paraden som gick genom stan. Lite senare hittade vi en rätt schyst kina restaurang på kungsgatan som vi käkade på - gulliga som dom är så bjöd dom på middagen. Och ja, efter middagen blev det bio - Hancock blev de. En film om kanske inte världens smidigaste superhjälte. Där Will Smith spelar huvudrollen. Många skratt fick man sig iallafall!

Så ja, de var väl en snabbrepris på de två senaste dagarna. En mycket trevlig helg har det varit, får hoppas på att dom kommer upp till Stockholm snart igen. Nu däremot ser sängen riktigt lockande ut, de blev ju som sagt inte speciellt många timmars sömn inatt.

Så nu tackar jag för mig, Godnatt på er allihopa! <3

just ja, bilder och sådant lägger jag upp imorgon. När allt är samlat.

Fredag

Godmorgon! Sovit gott?

Själv har jag bara sovit några få timmar. Trots de tror jag att förkylningen långsamt börjar bättra sig. Kan det vara pga av tabletterna tro? - Esberirox, heter dom iallafall. Speciellt billiga var dom icke, men dom verkar fungera så. Nu måste jag hoppa in i duschen, sen iväg in till stan för att träffa de här små filurerna från Kalmar som kommer till huvudstaden idag.



Ta vara på dagen, de ryktas ju om sämre väder på väg (?) Tjiingeliing!

03:03

Som ni märker blev det en sen kväll, trots att jag bara varit hemma. Imorgon kommer våra kära vänner från Kalmar till Stockholm, som vi ska spendera dagen med. Så nu är det alltså hög tid för mig att "dejta john blund".

Sweet dreams! <3

RSS 2.0