Då var denna underbara fredag avklarad

Godkväll!

Jag kom precis innanför dörren! Gud så trött jag är i benen, det bara värker, spelar ingen roll man går, står stilla eller sitter - det värker lika mycket iallafall! Hur som helst, dagen började med en lite sorgsen skolavslutning som dock var mycket trevlig. Det bjöd på jordgubbstårta, och rosor fick man hejvilt!

 
              Skolavslutnings outfiten.                                                        Erica

 
          Therese, Lisa & Lotte                                          Adde, Patrik & Michaela

Efter det var det direkt hem, för att byta om och sedan iväg till Gubbängen där Eken cup väntade. För min del gick det inte alls, (man kan ju skylla på fredag den 13:onde?), men det blev en vinst och en förlust. Dock så spelade vi verkligen bra båda matcherna.


haha! Cecilia, Therese & Carro. Jag diggar deras miner.

Och efter båda matcherna när man egentligen ville hem, för att bara duscha och sova så skulle vi till Gröna Lund. Vi sprang runt i cirka 20 minuter för att hitta duschrummet, och när vi väl hittade det var det endast en massa småtjejer där inne som kollade på oss som dom aldrig hade sett två 16-åriga tjejer förut. haha! Så efter att vi tagit en snabb dusch, fixat till oss lite grann och stått och skrikit för att vi glömt hälften av sakerna, så åkte vi in till Gröna Lund. Som tog en hel evighet, eftersom alla bussarna som gick dit i princip var fulla med folk. Så det vara bara att vänta på nästa!
Men när vi väl kom det var det lätt värt besväret, Håkan var GRYM! Det var hur mycket folk som helst, och hur kul som helst! Han spelade en del av de nya låtarna, men även mångamånga gamla - vilket fick alla att bli som galna! Underbart var det!

  
   

Nu måste jag säga att sängen ser fruktansvärt lockande ut! Ska ju upp hyffsat tidigt imorgon för ännu två matcher och sen blir det ju fotbolls-em på kvällen, såklart!
Sverige - Spanien, det blir nog riktigt spännande!
Godnatt på er allihopa! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0