besvikelse

Man kan väll säga att semifinalen inte gick riktigt som planerat, det var en liten besvikelse. Vi förlora med två mål, två ynka mål ..
Det är surt, men livet går vidare. Det är bara fortsätta träna och tagga igång för nästa turnering, som kommer att bli Eken cup, i Gubbängen den 13 juni. Och då får vi verkligen hoppas på lite bättre väder en vad vi fick denna helg, att försöka få till ett bra skott är inte så lätt med en blöt boll, tyvärr. Och på tal om träning, så ska jag nog ner till damträningen på tisdag, och provträna lite. Har inte spelat med dom förut, så vi får se hur de går. Dom är så mycket starkare och duktigare, haha. Men det är bara att komma in med ett självförtroende på hög nivå, så ska det nog gå fin fint! Damerna, eller damjuniorerna som förövrigt går upp i elitserien i höst. Fortsätter man kämpa på, så är nog chansen stor att man får delta på lite matcher då. Slut pratat om handboll.
Idag, så tänkte jag bara ta det lugnt. Städa till rummet lite, som bara kan beskrivas med fyra bokstäver för tillfället -KAOS. Sen tänkte jag nog försöka plugga lite grann, och ikväll, ja då blir det i säng tidigt!
Vad ska ni hitta på denna regniga dag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0